Welkom.

Ik zal beginnen met me netjes voor te stellen. Ik ben Klivia. Zesendertig jaar. Alleenstaande moeder van dochter Jill van tien. Ik woon in de randstad en werk als praktijkondersteuner bij een huisarts. Dat doe ik een slordige dertig uur per week. Soms ietsje meer, soms ietsje minder. Tussen de zogenaamde verplichte nummers door (wat ik overigens niet zo beleef, ik houd van mijn werk) fiets ik graag, lees ik me suf en speel ik huisvrouw.

Ik heb een voorliefde voor veel lachen, kan overal de humor wel van inzien en ben ik het bezit van een grote dosis zelfspot.

Ik verwonder me over en erger me aan van alles en nog wat dat op mijn pad komt, ik stort me immer in de armen van verkeerde mannen, kijk regelmatig te diep in het glaasje, maak negen van de tien keer de verkeerde keuze… Kortom: never a dull moment. Ik denk in ieder geval genoeg mee te maken om daar bijkans elke dag een verhaaltje over te schrijven.

Ik ben dan ook geen beginnert in het bloggebeuren. Sinds twee jaar publiceer ik dagelijks wel iets. Soms zelfs twee keer per dag. Waarom in vredesnaam? Heeft deze vrouw geen hobby’s en/of vrienden? Hebben we hier te maken met een gevalletje antisociale persoonlijkheidsstoornis?

Niets van dit alles. Ik blog omdat mijn hoofd regelmatig overloopt. Ik denk te veel, ik overanalyseer alles dat ik beleef. Bloggen is mijn uitlaadklep. Het schept orde in mijn chaos. En blijkbaar doe ik dat op een komische en goed leesbare manier want ik krijg regelmatig leuke reacties van mijn trouwe volgelingen.

Dat bracht me op het idee nóg een blog te beginnen, maar dan eentje dat openbaar is. Het lijkt me leuk als ik meer mensen kan verblijden met mijn dagelijkse stroom aan flauwekul. Ik doe het ook om respons te krijgen op mijn digitale pennevruchten. Feedback vind ik leuk, het helpt me groeien. Ik pretendeer geen nieuwe Saskia Noort te zijn, abosluut niet. Maar zonder een veer in eigen reet te steken denk ik dat ik best aardig kan schrijven.

Mijn andere blog is en blijft op uitnodiging en alleen de zogenaamde intimi hebben toegang. De reden is simpel: hij is nogal privé. Twee jaar geleden ben ik begonnen van me af te schrijven. Ik was net gescheiden en ik gebruikte mijn blog in de meest simpele vorm, als een digitaal dagboek. Omdat ik het niet prettig zou vinden als Jan en alleman mee zou lezen ben ik undercover gaan bloggen. Dat muurtje blijft overeind. Sommige zaken kunnen beter afgeschermd blijven.

Sommige niet. En die zijn vanaf hier te vinden. Kom nog eens terug. Morgen ofzo.

5 thoughts on “Welkom.

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s