Stom!

Ik lees graag Linda. De colums vind ik leuk, de fotosessies van Ruben en Ruben en het maandelijkse terugkerende ‘stom!’.

Hierbij mijn eigen stomme versie:


Dat ik nog steeds mijn trap niet heb geschilderd.

Mensen die de prijsstickers op de zolen van 
hun schoenen laten zitten.
Die gekleurde rubberen armbandjes (waar is iemand nou voor of tegen?)
                                        DPD (need I say more na het debacle met de haard?)
Die plastic hoezen om komkommers.
Vertraging van treinen.
Dat je moet betalen voor het toilet als je ergens eet/drinkt.

Mijn asociale Tokkieburen.

Harembroeken.

Spugen op straat. 
Dat er nog steeds haar op mijn benen groeit. Stop daarmee! 
Amino peptide complex, Keratide & cement ceramide.

Mijn anti-lek fietsbanden die steeds lek zijn.
Van die witlofbootjes met aalbessen ter garnering bij mijn broodje kaas. 


Ik kan nog wel even doorgaan… maar dat zou pas echt stom zijn. Dus laat ik het hierbij (voor deze keer). En u? Wat vindt u stom?

4 thoughts on “Stom!

  1. Alle glossy's.('Gedichten' van) Nico Dijkshoorn.Openbaar vervoer dat te vroeg vertrekt.Alles wat 'helpt' tegen (tekenen van) ouder worden.Een baard zonder snor.Bonusaanbiedingen die teveel zijn voor alleenstaanden.Een oranje boxershort met rood-wit-blauwe rand.BN'ers in commercials.Waarschuwingen op tabaksproducten.Lijsttrekkersdebatten.

  2. Kunstwerken die niets voorstellen.Restaurants waar je geen (halve) seniorenporties kunt bestellen.Schreeuwende en toeterende mensen bij vertrek.Blaffende honden of gillende kinderen waar niemand iets aan doet.Onze huisarts, die 2 consults rekent, terwijl ze mijn man 1 receptje voor mij meegeeft.En nog veel meer.

  3. Dat ik de ene keer per jaar dat ik naar de IKEA ga in de rij moet staan om uberhaupt binnen te komen ;-)! Direct voor een jaar genezen!

  4. @Evert: Alle Glossy's? Dus ook Linda.? Nee toch?@Marja: halve seniorenporties? Das wel heel weinig ;)@Gekakel: Tsja… das zéker stom! Tip: ga op een suffe dinsdagmiddag ipv een regenachtige zondag.

Reacties zijn gesloten.