Logeerpartijtje.

Zo, ik heb voorjaarsvakantie. Welverdiend, al zeg ik het zelf. Ik ga voornamelijk lekker uitslapen, geen klokkijken, geen schema’s naleven en geen verplichtingen aan. Bijgetankt moet er worden. Ik ben voornemens een hoop te gaan lezen, veel wierookstokjes aan te steken, veel op de bank te gaan hangen, lekker te gaan fietsen, lekker te gaan niksen.

Jillebil ga ik woensdag wegbrengen. Ze gaat een aantal daagjes uit logeren bij oma in la Belgique. Jill is een kind dat amper opvalt, ze maakt geen herrie, kan zichzelf uren alleen vermaken, maar toch is het lekker als ze even is opgezout. Even uitsluitend en alleen grote mensen dingen en geen rekening hoeven houden met, voor mij.

Vlam heeft denk ik zo’n zelfde gevoel, want ondergetekende gaat 2 nachtjes de hort op. Kan hij even zijn ding doen, languit op de bank liggen, uitsluitend programma’s zien die hij wil en winden laten zonder commentaar van mij.

Goed: maar waar ga ik naar toe?

Ik ga uit varen. Ik ga uit varen. Niet naar Zuid Laren, maar naar Terschelling.

Daar ga ik Salty Letters opzoeken. Ik heb haar nog nooit in den levenden lijve ontmoet, ken haar alleen van 2 (ja toch?) jaar bloggen, mailen en veel facebooken. Dat gaat dus spannend worden. Mijn 3e blogmensontmoeting.

Ik heb er heel veel zin in en kan me niet voorstellen dat we het niet kunnen vinden samen. Maar de kans bestaat dat we elkaar helemaal niks vinden en dan zit zij met mij opgescheept en kan ik geen kant op. Ik heb namelijk beide overtochten al gereserveerd. En het is best fris nog om in de duinen te gaan slapen. Of ik moet tegen een schaap aan kruipen.

Morgen ga ik op haar verzoek even op jacht naar een paar flessen lekkere Merlot en dikke olijven met kaas of knoflook. Want daar schijnt een schaarste van te zijn op dat eiland.

Ik heb er zin an. Lekker in mijn uppie in de trein met een e-book op reis. Nog een paar nachtjes slapen…

Categories Geen categorieTags

25 thoughts on “Logeerpartijtje.

  1. Inderdaad een blogontmoeting is iets speciaals ๐Ÿ™‚ heb er drie vorig jaar gehad ; Redstar , Fokko en klaproos en alledrie was het zalig gezellig ! Deze zomer een nieuwe ronde van 'Olland , Sjoerd en de Glibber staan al op het programma ! En luit maar lekker door hoor !

  2. Wat leuk. Iedereen even iets voor zichzelf doen. Des te leuker om elkaar dan over paar dagen weer te zien :)Een feestje voor iedereen, te zien aan je nieuwe header. Je hebt enthousiast met confetti gestuurd ๐Ÿ˜‰

  3. Hadden jij en je blogvriendin niet eerst even koffie kunnen gaan drinken, ofzo? ๐Ÿ˜‰ Maar zonder gein; het wordt vast leuk en gezellig. En zo niet, dan kun je daar een spannend verhaal over schrijven. Iets met een vrouw die op een eiland vastzat, hahaha!

  4. Lekker zeg, zo'n รฉรฉn op รฉรฉn meeting. Heel veel plezier. En als het niets is, dan kunnen jullie je nog gewoon gruwelijk bezatten. Valt het gelijk allemaal weer mee. ๐Ÿ˜‰

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s