Welkom!

Welkom op mijn nieuwe stekkie.

Achter de schermen ben ik een hele poos bezig geweest om alles een beetje naar mijn zin te maken. Iets dat nog niet helemaal gelukt is.

Zo blijft de header te ‘blurry’. Typisch want dezelfde foto staat momenteel op mijn oude blog bij Blogger maar is daar veel scherper. Het bestandstype veranderen van JPG naar PNG had geen enkel effect. Iemand een idee hoe ik ‘em scherper krijg?

Ik zou graag ook de blogbeschrijving op 1 lijn hebben. Niet zoals die nu afgebroken wordt na ‘raak’.

Mijn pagina’s zijn nog niet af.

Nou ja: allemaal kleine dingetjes die ik nog even moet aanpakken. Net als met ‘echte’ verhuizingen, is het nooit helemaal meteen naar je zin. Toch?

De redenen dat ik verkast ben, waren onder andere omdat ik het leuk vond een echte plek te hebben op het www. Omdat WP een aantal lay-out opties heeft die Blogger (nog?) niet heeft. Omdat ik hier onverlaten en andere minkukels kan blokkeren. Omdat ik het leuk vind me in WP te verdiepen, om echt te kunnen ervaren welke van de 2 ik nou beter vind: WP of Blogger.

Voorlopig zit ik hier. En heb ik het naar mijn zin.

O ja: reageren met uw eigen fotootje kan hier ook beste Blogspotters: maak daarvoor een profiel aan via Gravatar. Geen zorgen om de privacy, uw e-mailadres wordt niet getoond op dit blog.

Ik maak meteen ook even gebruik van de gelegenheid om meΒ af te melden voor de komende dagen. Ik ben de hort op.

Tot snel!

53 thoughts on “Welkom!

 1. Je bent over! Jeej!
  Ik zie dat het nog steeds niet gelukt is met je header, vreemd en heul irritant! Niet aan denken hoor, als je op ’t eiland zit.
  Morgen ga ik. Bij mij is het ook nog niet helemaal naar m’n zin. Heb een nieuwe kop gemaakt, maar daar ben ik nog niet helemaal blij mee.
  En nog niet alles is verhuisd. Pokkeklus. Waar zijn die verhuiskerels als je ze nodig hebt? {verhuis ook nog eens dubbel…}

  1. Nee stom niet? Hij blijft wazig, ook als je ‘em bekijkt met verschillende browsers. De foto is groot genoeg. Zou het liggen aan de DPI? Alhoewel het een kwalitatief goede foto is, gekocht op een stocksite. AARRGGH!

 2. Nou eens kijken of die Gravatar is gelukt… hahaha… anders ben ik een Alien, hahaha. Het ziet er hier wel strak uit… Ik wist niet dat je alles mee kon nemen van blogger naar WP… wel fijn denk ik zo.

  Veel plezier en geniet er van!!

  1. Ja!!! Ik heb een plaatje, wauws zeg! Alleen er staat tekst door… ik heb de verkéérde… effe terug hoor… Een minuutje later, volgens mij heb ik nu de goede…

 3. Mooi mooi!
  Het moet een hele klus zijn geweest.
  En ach, hier en daar die plintjes en het ophangen van lampjes. Het komt wel.
  Geniet van je nieuwe stek! En je daagjes weg. πŸ™‚

 4. Oh… hier zat je. Ziet er goed uit hoor. Het begin is er. Ik heb WP op eigen domein ook nog niet helemaal voor elkaar. Maar de tijd ontbreekt me, er iets aan te doen. Veel functie ’s werken niet. Maar ik kan posten, da ’s het belangrijkst. Hoewel daar ook hevig de klad in zit haha

  ps. Doe de groeten aan Salty πŸ˜‰ !

  1. Ja, je moet betalen. Ik geloof 13 euro per jaar voor de domeinnaam en 30 dollar per jaar om het zelf aan te kunnen passen in CSS. Gratis kan ook, maar dan heb je geen eigen naam Γ©n zit je vast aan bepaalde thema’s. Waar overigens ook niks mis mee is.

 5. Ik ben op dit moment nog niet om. Ik weet niet of dat komt door WP of mijn mindere kennis. at moet ik nog uitzoeken. Misschien ga ik wel ergens anders kijken.

  Love As Always
  Di Mario

  ps… maar ik blijf hier natuurlijk ook gewoon komen. Zal de blogrol aanpassen.

 6. haha, niks geen gezucht van mij hoor.
  Bovenaan op mijn website staat LINKS, en daar mag je dan zelf je nieuwe link invullen, als je wilt, maar wellicht weet ik je zo ook wel te vinden hoor!

 7. Ha zuster Klivia,
  Wordt dit definitief je nieuwe stek?
  Want dan zal ik de link op m’n weblog veranderen.
  In WP is het heel prattig om te kunnen modereren, zeker met spamberichten.
  Ik heb er geen spijt van de stap te hebben genomen.
  De header kun je wel scherper maken in PSP, ik scrol dan de orginaile afbeelding op het formaat dat ik wil hebben, en neem dan een screenshot, met wat knippen en plakken heb je dan een mooie afbeelding.
  Misschien wat omslachtig.
  Als je de maten van de afmeting in PSP verkleind dan wordt hij onscherp. oma

 8. Leuk! Het is er dus toch van gekomen.
  En ik heb eindelijk antwoord op de vraag hoe sommige reageerders toch wel steeds hun fotootje kregen bij een reactie …
  (alleen nou moet ik eerst weer inloggen, dus er zal nog wel iets niet helemaal kloppen …)

 9. Ha zuster Klivia,
  Nog even de vraag opnieuw: Wordt dit definitief je nieuwe stek?
  Want dan zal ik de link op m’n weblog veranderen.
  Veel succes met je banner :). oma

 10. Leuk! Hoop dat het je bevalt hier een ‘eigen www’ is ook heel stoer!
  Ik heb geen spijt van mijn verhuizing, het enige waar ik mn oude blog nog voor gebruik is, het lezen van de laatst geplaatste blogjes die bovenaan in m’n blogroll komen… Als jij weet hoe ik dat voor elkaar krijg hoor ik het graag!

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s