Menukaart.

Klik voor vergroting.

Voilà: vandaag hebben we voor u buiten de kaart om ons befaamde broodje gezond én een heerlijke gemengde salade. Bij die laatste kunt u het beste een Peruaanse Chardonnay drinken. Die combineert prima met dit gerecht.

(Tsja: soms verveel je je gewoon. En dan doe je wel eens wat met je huisdier. Als fervent vegetariër zijnde, vonden zowel Laurentien als Margriet het allemaal best by the way. Na afloop mochten ze namelijk de rekwisieten opeten.)

25 thoughts on “Menukaart.

     1. Oeps cavia’s… Op het enorm kleine schermpje van m’n iPhone waren het echt net konijnen hoor! Nu op de laptop zie ik het natuurlijk direct dat het cavia’s zijn! #BlonT

 1. Hihi, en deja vu. Ze zien er wel erg lief uit. Maar eh… ik dacht dat jullie alleen in het bezit waren van een grasparkiet?! Heb je deze bij de super op de zegeltjes gekregen, of heb ik iets gemist?

  1. Haha, nope. Ze zijn ook alweer een dik half jaar weg. Wonen nu bij het gekke caviavrouwtje in Zoetermeer. Zoals dat gaat met kinderen en huisdieren, was het op een gegeven moment mama die alles mocht doen. Jammer, want het waren schattige beestjes nl.

 2. Ziet er beter uit dat die pannekoek die ik van Shirel krijg op dit moment… Ik moet hem namelijk zelf erbij verzinnen en mag er nog niet aan beginnen.

  Love as Always
  Di Mario

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s