Weekverslag.

Goed, de eerste midweek alleen zit erop.

Concluderend kan ik u melden dat ik er geen ene reet (excusez le mot) aan vind, in mijn uppie thuis zijn. Een dagje tout seul? Heerlijk. Een weekendje? Ok. Maar het vooruitzicht nog 2 weken zoals mijn dagen en avonden nu zijn, dat hoeft niet voor mij. Ik kan hier natuurlijk mezelf helemaal gaan zitten peptalken en zeggen dat ik geniet van de tijd alleen. Positive thinking, blablabla. Niet dus. Sorry. Het is ook niet zo dat ik hier zit te sippen en mezelf zielig zit te vinden overigens, ik zwelg absoluut niet. Maar ik heb er wel onwijs veel moeite mee mijn draai te vinden.

Ik werk doorgaans tot 4 uur en ben half 5 thuis. Deze week had ik zelfs 2 middagen dat ik om 1 uur thuis was. Dat is een lange zit tot ik naar bed kan, kan ik u zeggen. Alleen eten is duf. Alleen gaan slapen is niet gezellig.

Het zit gewoon niet in mijn systeem om des avonds dingen te ondernemen dus is dat nu ook lastig toepasbaar omdat veel vrienden en kennissen dat ook niet hebben. Daarbij is het komkommertijd en zijn de meeste mensen sowieso weg.

Genoeg gezeur. Ik heb ook leuke dingen te melden.

Zo heb ik deze week veel gelezen. Ik heb onder andere de boeken van Isa Maron ontdekt, leuk!

Ik heb alleen gegeten wat ik lekker vind. Dat was Oosters, Oosters en Oosters. Entrecote met rode curry, vis met Indiaase kerrie, Indonesische nasi… Lekker! 🙂

Ik heb veel lol gehad op mijn werk. Enorm gelachen met collega Laura. En ook weer om patiënten. Bij eentje was er een adoptie (biopt) uit de borst genomen. Dat zijn toch de betere momenten.

Op donderdag trakteerde ik, dat is sinds een jaar of 2 traditie als ik ongesteld ben (ik heb dan altijd een onbedwingbare behoefte aan een vruchtenschelpje van de banketbakker.) Vrijdag trakteerde mijn werkgever op gebak ‘omdat hij niet ongesteld was geworden’. Ook leuk.

Woensdag hing er een felroze glitter kinderhoepeltje aan mijn bureaustoel. Van een patiënt gekregen. Die had er lucht van gekregen dat ik aan de hoepel was gegaan. Ik moest erg lachen toen ik het zag.

Over hoepelen gesproken: de eerste keer lukte het me om dat ding 20 rondjes aaneengesloten om mijn taille te houden. Man, wat is dat zwaar zeg! Mijn hart ging aardig tekeer en ik had een knalrooie kop na 10 minuutjes met het martelwerktuig aan de gang te zijn geweest. Het is er overigens eentje van 1,2 kg. Zijn die zwaarder of makkelijker dan de lichtere versies die ik ook voorbij zie komen? Kenners aanwezig hier?

Wel onwijs lief: Jill had alle spullen in haar kamer aan de kant gezet. Kon ik daar oefenen zonder dat ik last had van dingen die in de weg stonden én zo had onderbuurman Jan geen last van mijn hoepel die steeds op de grond zou vallen. Jaja, het kind had vertrouwen in haar moeder. Das duidelijk.

En nu weekend: ik heb afgesproken met mijn broertje en zijn vriendin. Even genieten van de Ermelose bossen.

U wilde plannen voor de aankomende dagen?

26 thoughts on “Weekverslag.

 1. Dat klinkt best zwaar, 1,5 kilo! Ik heb nu een variant die ook zwaar is en die hield ik in het begin met moeite omhoog. Mijn echte, daarvan weet ik niet hoe zwaar hij is.

 2. Zijn er ’s middags geen musea of tentoonstellingen bij jou in de buurt? Ik weet niet of je in een leuke plaats woont, maar “zwerven” om je stad beter te leren kennen of mensen te kijken is ook leuk. Boek mee, rondje museum, lunchen in het bijbehorende restaurant, rondje stad, beetje kijken, beetje kletsen met wie je zoal tegenkomt en je dag vliegt om.

  1. Ik was voornemens idd veel te gaan fietsen en dingen bekijken, maar het is momenteel herfst in NL. Het regent echt heel erg veel en dan even ‘lekker’ eruit? Dat trekt me ook niet erg.

 3. Dat je er niks aan vind is wel duidelijk, maar zo te lezen probeer je er ook het beste van te maken. Hou vol!
  Vwb mijn plannen voor het weekend: nul komma nul plannen. Het weer, hè? Het schijnt tussen de buien door ook te regenen dus dat wordt misschien een bioscoopje pakken. Madagascar 3 ofzo. Goed weekend, zuster!

 4. Er zijn geen knopjes voor om je even om te schakelen naar o wat ben ik nu happy en vind ik het leuk om alleen te zijn. Ook al neem je het voor en plan je van alles. Het is net zo als met verhuizen kost ook tijd om te wennen, zo is het ook om na jaren alleen te zijn.
  Maar zo te lezen lukt het je aardig goed. Je hebt immers geen andere keus.

  Hahaha met dat gebak. Je baas zou wel balen dat hij weer niet ongesteld is geworden. En die hoepel, geweldig je hebt iets in beweging gebracht.

  Vandaag is het met de auto naar Duitsland. Even schoenen die er voor mijn klaar liggen ophalen. Dat is wel een leuk ritje en als het dan droog is even onderweg een boos of park in duiken. Op het gebied van weer is het echt actief binnen iets zoeken. Misschien moet ik ook maar een skippybal bal kopen, nee hoepelen zou niet goed zijn, want er moet eerder wat bij dan af.

  Fijn weekend en plezier in Ermelose bossen

 5. Briljant, trakteren dat je ongesteld bent. En die hoepel, kweenie, maar je hebt me bijna overtuigd dat ik er ook een zou moeten nemen. Nu nog weten welke…

  Plannen? Jammer van die regen he. Maar we meoten nog naar ice age. Dat kan wel.

  Veel plezier in Ermelo!

 6. Weinig wilde plannen hier, zelfs in het zuiden des lands komt de regen met bakken naar beneden. Heb besloten voorlopig nog maar even in mijn warme bedje te blijven. Verder ook al een week kindloos wat betekent dat er weinig leven in de brouwerij is. Fijn weekend!

 7. Werken, werken, werken en als er tijd is dan werk ik nog even.
  Maar na vijf diensten eindelijk vakantie.

  Enne je bent welkom hoor voor een hap warm eten 😉 Ik kan alleen niet koken maar dood ga je er niet aan. 😉

 8. Dat zijn zo die voordelen van alleen zijn; eten wat je zelf lekker vind 🙂 Leuke traditie!
  Vandaag ga ik proberen de buien te omzeilen, zodat ik droog met mijn honden kan wandelen en we niet getransformeerd worden tot drie verzopen katten. Nu hopen, dat buienradar eens klopt voor de verandering. Verder al stofzuigend, surfend over internet, was opzettend, etc. wachten totdat die andere tandenborstel weer op z’n plekkie staat 😉
  Vier uur vertraging, dus het duurt ook nog extra lang dit keer, grrrrrrrrrrr

 9. Hier eerste week school vakantie achter de rug, en met dit stralende weer worden de kids zo lekker vervelend…ruzie, gillen, treiteren, rotzooi. Heerlijk. Vandaag een verjaardag buiten de deur, morgen even helemaal niets. geen wilde plannen dus. Succes jij…..

 10. Dus je bent aan het hoepelen? Is dat zo lucratief voor je lijf dan? Nooit geweten..
  Wilde plannen voor het weekend, jazeker! Vanavond ga ik koken voor vrienden van ons en als het weer het toelaat gaan we daarna naar een openluchtdisco. Komende week is de vierdaagse en in het kader daarvan beginnen vandaag de vierdaagsefeesten. Als dat in het water valt heb ik nog genoeg drank en een leuke film dus dat gaat vast goedkomen en morgen gaan we een wijn & spijswandeling maken in Zwolle. Eén middag, 8 restaurants die alle een hapje en een wijntje serveren en lieve vrienden uit Groningen. Waarschijnlijk wordt het rollen naar de trein dus wij komen het weekend wel door 😉
  Have fun in Ermelo!

 11. Niet echt plannen. De regen komt hier met bakken uit de lucht. Weinig aan om naar buiten te gaan. Verder de usual dingen, boodschappen doen…beetje rondhangen in de casa…niks aparts. Leuk dat je naar je broertje gaat, geniet !

 12. Wat kom je naar Ermelo…..dat is leuk.. Even genieten van de mooie bomen in de omgeving. Ze staan zeker op de camping in Ermelo… tenminste.in de zomer wordt het inwoners aantal verdubbeld door de toeristen. Blijf je niet langer.. jammer, dinsdag is er braderie…

  Love As Always
  Di Mario

 13. Nog ff doorbijten, dan ben je niet alleen meer. Herkenbaar hoor, ik vind het héérlijk om af en toe helemaal in m’n uppie te zijn, maar dan wél alleen maar als ik dat zelf wil, hihi!

 14. Ik zou dat ongestelde lekker voor me houden.
  Ja, die weken sleep je je wel door, je bent niet de enige moet je maar denken.
  En je komt nog eens ergens toe.

  1. Why not? Toen mijn werkgever ooit aan me vroeg ‘Há gebak, wat is de gelegenheid?’ floepte het eruit. Ik ben slecht in liegen. Daarbij: ze kunnen het maar weten, houden ze nog een beetje rekening met mijn state of mind die toch nogal labielerig is omstreeks die tijd 😉

 15. Plannen hier waren uitslapen maar of dat lukken gaat??
  Joh wist niet dat hoepelen in was of zo goed voor je figuur, enige hoepelen wat ik ken
  is op de Wii 😉 Wel erg leuk trouwens.
  Jij probeert een en al positief er iets van te maken, en meer keuze heb je niet.
  Maar je gevoel zegt wel degelijk iets anders.
  Probeer er hoe dan ook inderdaad iets positiefs van te maken en er ook van te genieten.
  Het weer, tja volgens mij is daar ondertussen al alles over gezegd 😉

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s