Kort.

Zo, mijn weekend is gisteren om 13 uur weer begonnen.

Na een heerlijk korte werkweek, want afgelopen maandag bleek mijn werkgever ziek te zijn. En dus trok ik in plaats van om 4 uur, om 11 uur de deur achter me dicht.

Zonder arts mag ik geen medische handelingen verrichten, dus dan houdt het snel op.

Alhoewel ik best medelijden met mijn baas had, had het ‘jiehoe!’ gevoel tóch de overhand. Niks zo lekker als onverwacht vrij, toch?

Ik maak er trouwens blogtechnisch ook een kort weekje van en neem vandaag zo maar vrij hier. Hoe vindt u dat?

Mijn hoofd is verhaalloos, mijn lichaam iets van moe. Ik heb een heuse herfstdip te pakken denk ik. Vanmiddag maar weer eens een grote pot vitamine D aanschaffen.

De aankomende dagen ga ik heel erg veel slapen, lekker de hort op met mijn kind, saampjes vrijdagavond TVOH en zaterdagavond “Alice in Wonderland” kijken met een bak popcorn op schoot, samen koken, een heel petieterig klein beetje huisvrouw spelen, 2 gezellige uitgebreide ontbijtjes nuttigen, wat siësta’s inlassen, naar de bieb, verder in mijn boek

Sorry voor de dooie mus hier. Maar het wil gewoon even niet.

U ook een goed weekend!

37 thoughts on “Kort.

 1. Hey, dat boek lees ik ook! Lees jij de reeks van Camilla Lackberg ook op volgorde? Ik moet nog een dagje werken, maar dan wacht mij ook een lui weekeinde. Niets gepland. Enjoy!

 2. Jouw plannen klinken heerlijk. Wil ik ook wel, vind dat het weer zo verandert (het wordt herfstig) dat zo’n weekendje thuis me zeer aantrekt. Nog een dagje werken en dan duik ik ook onder, voor zover mogelijk 🙂
  Geniet van je weekend met Jill!

 3. Blijkbaar wil het geniet niet stoppen ten huize Klivia he…maar laat het maar op je afkomen, wat je krijgt moet je pakken met bijde armen. En voor Jill zal een mama weekend ook wel welkom zijn. Geniet met bijden van de film, de popcorn, maar vooral van elkaar.
  Groetjes

 4. Ah, lekker onverwachts vrij! Iedereen heeft toch wel eens een inspiratiedipje…. mijn blog heet Puck’s daily news… maar ik geloof dat dat geregeld toch niet het geval is… gewoon te druk… ziek… of geen tekst… Geniet lekker van elkaar, relax lekker, smul samen een ontbijtje en Alice in Wonderland lijkt mij ook wel wat 🙂

  Genietse!!

 5. Ha Zuster Klivia,

  Onverwachts vrij is leuker dan een week vakantie, maar dan korter.
  Geniet samen van je weekend en de herfstdip even vergeten. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s