Zeikweer.

Van mijn verloofde (wat een jeukwoord btw) kreeg ik bovenstaande beauties. Nou vind ik het prima dat het al een week zeikt van de regen. Lang leve de paraplu’s en poncho’s…

Maar ik zou héél erg graag mijn nieuwe schoenen aan willen. Helaas zijn plassen en beige suède is een slechte combinatie kan ik u zeggen.

En dus moet ik er noodgedwongen gewoon nog maar even naar blijven staren. Binnenshuis.

Bah!

45 thoughts on “Zeikweer.

 1. Weet je; er zijn vrouwen die never nooit niet in zulke schoenen passen, laat staan erop lopen (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=412321362156016&set=a.147110562010432.36040.147107135344108&type=1&theater)
  Nu heeft dat in mijn geval natuurlijk ook geen enkele zin, haha, zie me al gaan hier……
  Maar wat een verschrikkelijk mooie schoenen! Ben niet jaloers dat jij ze hebt en ik niet, maar wel dat je op zulke schoenen buiten!!! zou kunnen paraderen… wow! Ode aan mooie voeten.

 2. Ze zijn goedgekeurd, helemaal leuk! Ja balen van het weer, maar voordeel is dan wel dat als je er mee naar buiten gaat dat ze goed zijn ingelopen;-)

 3. Tja . . . ik zal wel weer een practische kerel zijn, maar . . .
  Wat heb je nu aan schoenen die je niet buiten kan dragen, regen of geen regen?

 4. Je kan ze ondertussen alvast even inzitten….leuk in de sofa met de schoentjes aan 🙂
  Langst de andere kant bestaat er zoiets als een spuitbus om je schoentjes te beschermen tegen de regen….alhoewel ik niet weet of suède ervoor bestand is, maar dacht van wel. In ieder geval het zien er leuke schoentjes uit. Een prima keuze wat uitzicht betreft…hoe ze lopen zal je zelf moeten bepalen. Ik sta niet met hoge hakken 🙂

 5. …Ahum. Ik ben een lurker, al sinds juni ongeveer.
  En ik zie ook een filmpje als ad onderaan je verhaaltje. Sponsored by Samsung, een filmpje van 8 minuten.

  Ik blijf lezen, desondanks:)

 6. Super sexy, maar ja, ik zie mezelf er niet op lopen 😉 en Dinnetje voelt zich erook niet op thuis. Dus tja… goede reden voor mij om toch nog een beetje naar andere vrouwen ehhhh benen ehhhh schoenen te kijken.

  Love As Always
  Di Mario

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s