Naweeën.

Vandaag een ieniemienie blogje. Ik heb gisteren écht geen tijd gehad om fatsoenlijk te bloggen. Lijkt me logisch. Vanmorgen even wat online zetten lukte me ook niet, ik zit nog in de flow van de afgelopen dagen.

Ik wilde alleen even met u delen dat we een zalig weekend hebben gehad met veel hoogtepuntjes. Ook een paar zaken die raar of niet gepland gingen, maar ook dat schijnt wel bij ons te horen. Daarover later deze week meer. Vlam vertrekt morgenochtend voor 2 weken naar la France, dus dan heb ik weer zeeën van tijd om te schrijven.

Er waren ook een hoop emoties de afgelopen dagen. Gek genoeg niet op de geijkte momenten dat Vlam de vader werd van Jill én tijdens onze 5 minuten durende huwelijksvoltrekking.

Gewoon tussendoor. Wanneer ik ze niet verwachtte. Maar logisch dat ze er wel waren: je dochter weggeven en een belangrijke stap als een huwelijk, zijn geen futiliteiten, me dunkt.

Verder heb ik me zowaar laten ringen. Nooit gedacht dat dat zou gebeuren. Maar wie kan er ‘nee’ zeggen tegen onderstaand sieraad? Door Vlam zelf ontworpen. Drie aparte banen die hem, Jill en mij symboliseren en die ergens halverwege samen komen. En die één worden.

69 thoughts on “Naweeën.

 1. Mooi sieraad! Niet zo’n geijkte ring (die ik zelf overigens wel draag) dit past beter bij jou! En nu de tijd maar twee weken vooruit denken, dan komt ‘je man’ weer thuis.

 2. trouwring links? perfecte ring
  mooie nagels, passend bij de huwelijkskleding?
  en de wederzijdse familie ook gelukkig en blij voor jullie?

  Berber

  1. Yep, links. Daar zijn geen vaste regels voor. Hangt af van het geloof. Dat heb ik niet, en mij bevalt links het beste omdat ik met rechts veel doe. Haha, ja. Ik had zaterdag een nieuwe kobaltblauwe jurk aan en daar hoorden bijpassende nagels bij 😉

   Ik geloof het wel. Van bepaalde mensen amper/niks gehoord. Prima ook hoor. Het gaat om ons, niet om hen 😉

 3. O gaaf die ring…. dat is één van de belangrijkste dingen bij het trouwen vind ik (-;

  Een mooi weekend dus. En nu? Nog wel samen vrij, of al weer aan het werk?

  Geniet van je nieuwe status!

 4. wat een belevenissen -positieve weliswaar- allemaal de laatse dagen zeg!!! begrijp dat je wat moet bekomen. De ring vind ik SUPER! zelfs nog superder als je weet wat er achter zit! heel origineel bedacht!
  groetjes, Hilde

 5. Gefeliciteerd mevrouw Vlam ! Mooie ring trouwens, en vooral een mooi symbool van bij iemand horen. Ooit hoop ik er (zonder boterbriefje) ook nog eens eentje te dragen !

 6. Wát een romanticus is die Vlam zeg, ook als je zegt dat het niet zo is…:) Mooie ring, mooi die symboliek erachter! Gefeliciteerd voor jullie drie!

 7. Nogmaals gefeliciteerd! Heel mooie ring, vooral natuurlijk om de symboliek, maar ook mooi uitgevoerd! Hoop dat je nog even verder zweeft en niet te snel en te hard weer moet landen xx

 8. Allereerst gefeliciteerd en veel geluk voor de toekomst gewenst! Ik geloof achter elkaar dat het een geweldige paar dagen zijn geweest en dat je in een rollercoster van emoties hebt gezeten. Lijkt me ook niet zo gek, toch?
  Ik heb bijna 6 jaar bij een juwelier gewerkt die net boven het middensegment zat met z’n collectie dus ik heb heel wat ringen voorbij zien komen en deze is mooi! Strak, eenvoudig en het past goed in jullie situatie. Is het witgoud, platina of zilver?
  Geniet van jullie wittebroodsweken!
  Liefs

  1. Dank je wel! Ik ben er ook erg blij mee. Vlam heeft ‘m ontworpen en een plaatselijke edelsmid heeft hem gemaakt. Binnen een weekje, want er was haast bij 😉 Hij is van zilver. Ik wilde geen hele dure ring.

 9. Van harte gefeliciteerd! En hoe klein je het ook hebt gehouden, het is evenveel waard!
  Zeer verstandig en liefdevol besluit en dat er maar een verstandig en liefdevol huwelijk van is en blijft.

 10. Ha Zuster Klivia,

  Ja emoties laten gaan is gezond, het is ook een hele verandering.
  Een mooie ring hebt je, Vlam mooi ontworpen, hopelijk slijten alle banen weg in de rest van je leven. oma

  ot, sorry dat ik je politiek heb belast, is ook niet echt mijn ding om te loggen, maar
  1991 was voor ons gewoon een pech jaar, denk dat we nu minder last hebben, mits het doorgaat.

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s