Mistig.

En verder kwam ik dus niet…

Gisteravond heb ik een half uurtje naar mijn beeldscherm zitten turen en er borrelde niks naar boven.

Ik heb zat te vertellen, daar ligt het niet aan.

Ik ben gruwelijk verwend gisteren met maar liefst 2 nieuwe luchtjes, een Rituals geurkaars, douchegellen, bodylotion, geurstokjes en een enorm boeket bloemen. Boeketten en ik zijn zoals u weet een slechte combinatie. Eergisteren gaf ik er nog eentje weg aan mijn collega, gisteren kreeg ik terstond een nieuwe. Het zijn net boemerangs die dingen.

Het werkmannetje dat de gaten zou vullen en zou komen stucen stond een 2 uur te laat op de stoep. Met een werkelijk minuscuul tubetje muurvullert. Hij kwam, zag en vertrok onverrichter zake. In de gaten waar ik het over heb, kunnen denk ik wel 100 van die tubetjes. Ergo: er wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Joh…

Verder met het gezin uit eten geweest, heerlijke tapas gegeten.

Niks visite. Niks tuinstoelen naar binnen, slagroomtaart, het volledige glasservies vuil, volle asbakken op het balkon, een kapitaal kwijt aan drank en hapjes, niks doorlopend lege glazen vullen, zelf uitdrogen omdat je geen tijd hebt een slokje te nemen, geen aanrecht vol zooi, 3x heen en weer naar AH voor de boodschappen, 2x naar de glasbak…

Ik vier mijn verjaardag al jaren niet meer.

Niks zo feestelijk als géén feest, is mijn motto.

Oh. En al met al heb ik toch 264 woorden eruit weten te persen zie ik onderaan de teller.

Ik wens u een zalig weekend toe en zie u maandag weer, ok?

Mijn prioriteiten liggen de aankomende dagen bij mijn gezin.

33 thoughts on “Mistig.

 1. “Niks zo feestelijk als géén feest, is mijn motto”. Helemaal mee eens. Ik vind verjaardagen leuk voor kinderen, voor mij hoeft het verder ook allemaal niet zo. Overgewaardeerd. Fijn weekend (en kijk eens op mijn blog. Misschien heb ik wel een leuk cadeautje voor jou)

 2. Zie je, ik ben dus niet de enige, ik ben ook gauw jarig, maar heb totaal geen zin om mijn verjaardag te vieren. Heb mijn grote kinders uitgenodigd voor een lekker etentje en ik wil gewoon lekker met meneer Williams s”ochtends een ontbijtje doen, heerlijk kan ik mij nu al op verheugen 😉

 3. Zo vier ik mijn verjaardag ook al jaaaren, heerlijk! Nu ja, vooruit: mijn ouders komen ook altijd (zeer gewenst hoor :-)) maar verder: geen poeha. Gut, dat werkmannetje wist dus niet wat op hem wachtte. Kan je weer in de herhaling…
  Fijn weekend!

 4. Stilte in het bloggen kan er eens komen…zit ook in zo’n periode…maar wat niet is kan nog komen 🙂
  Ook aan het feestgedoe met de verjaardag heb ik niet echt veel zin. Trouwens wie wil er nu nog verjaren ook??? Je wordt er enkel ouder van dus niet echt iets om te vieren toch? 🙂
  Prettig weekend en geniet van elkaar, groetjes

 5. Zo zou ik mijn verjaardag ook wel willen vieren maar helaas… m’n (schoon) familie vindt het allemaal veel te leuk en onder de noemer dat we elkaar anders te weinig zien, worden verjaardagen uitgebreid gevierd…

 6. We kunnen elkaar een hand geven. Sinds jaaaaren vier ik mijn vakantie ook niet meer. De familie moest er lang aan wennen, maar inmiddels kijken ze er niet meer van op. Tja…de aanhouder wint 😉 Dit jaar ben ik vijftig geworden. Van tevoren heb ik iedereen dreigementen gegeven voor het geval ze een surpriseparty wilden organiseren. Ik zou me stante pede omdraaien en vertrekken. En voor ’t geval ze het bij mij thuis zouden vieren: ik heb de sleutel van het huis van mijn vriendin, en dan zou ik daar heen gaan. Alles heeft geholpen: ik heb niets gevierd! Ja, een etentje met zijn drieen! Heerlijk 🙂 Ik wens je nog visite-loze verjaardagen!

 7. Ha zuster Klivia,

  Verjaardagen vieren is echt verjaren, ze zijn nog geen 10 minuten binnen en ze hebben al meerdere rot opmerkingen gemaakt, zij hebben de tijd ervoor.
  Nee geniet maar van elkaar en je dingen die ze je gunnen.
  Fijn weekend. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 8. We kunnen elkaar de hand schudden; in de eerste plaats zodat ik je alsnog kan feliciteren *smak, smak* en in de tweede plaats omdat ik mijn verjaardag ook het liefst vier zonder al die poespas die erbij komt kijken en waarbij je zelf aan het eind van de avond pijn in je voeten hebt en stiekum wenst dat ze gewoon eens naar huis gaan zodat je je bed in kunt;-)

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s