Aaarrggh!

Dankzij mijn vrienden van de KPN die pas vrijdag een monteur beschikbaar hebben, kan ik tot en met vrijdagmorgen niet op internet, vast bellen lukt niet meer ( daar kan ik wel mee leven ;)) en ligt de tv plat.
Een heus blogje van 500 woorden op mijn Samsung typen gaat ‘m niet worden…

Dusssssseh: tot zaterdag dan maar!

K@&+%ยงยฃ$!

48 thoughts on “Aaarrggh!

 1. wrom nie? heb ik ook al wel ns gedaan ๐Ÿ™‚ op mn ouwe iphone zelfs. was zelfs een lange blog (over mijn eetstoornissen/gewichtsproblemen, iets met ‘een onsje meer’ oid). dan staan er wel wat meer schrijffouten in maar een kniesoor die daarop let. schrijf ns een leuk gedichtje ๐Ÿ˜‰ if not: tot zaterdag (hopelijk!!)

 2. heu, geen al te best begin van het jaar ๐Ÿ˜ฆ
  (heb ik tijd om eens je archief in te duiken :-))
  hou je vast aan de takken van de bomen en bijt op je bretellen: het is bijna zaterdag!

    1. heu…wie of wat?
     ik heb even gegoogeld en ik kom bij een tandarts Kleute
     ergens denk ik dat je iets anders bedoelde ๐Ÿ™‚
     hรฉ, kleute – klute – klote…..
     yes!!!!!!!

   1. Ooops…dat is voor jou inderdaad heel erg K@&+%ยงยฃ$! Maar ook stiekem een klein beetje voor mij: heb ik eindelijk nog een paar dagen van mijn vakantie voor mezelf en dus de tijd om jouw schrijftalent eens uitgebreid te bewonderen, gooit jouw provider met z’n monteursplanning weer roet in het eten. ๐Ÿ˜‰

 3. Ow wat naar!
  Ik zou niet weten wat ik zonder internet zou moeten… Maar dat is ook omdat schatje het nodig heeft voor zijn werk – als ’s nachts iets plat gaat, kan het thuis over internet snel oplossen in plaats van een half uur daarheen rijden levens schelen… Toen wij ineens een week zonder internet zouden moeten na de verhuizing, door een fout van de aanbieder, heb ik dus maar heel hard gezegd dat zij dan verantwoordelijk waren voor eventuele doden daardoor, en toen konden ze het ineens wel (gelukkig ging er dus niets mis, maar het zou toch maar gebeurd zijn…)

 4. Ik kan me voorstellen dat je even “toedels” zegt. Ik vind een sms-je tikken al erg genoeg (ik mis mijn toetsenbord dan hรฉรฉl erg, hahaha).

  Tot zaterdag!

  Groetjes Puck

 5. Neem mijn internet af en ik word binnen de 10 min zo gek als wat…laat staan voor drie of vier dagen. En al die dagen zonder nieuws van kliefje…..is een gat in mijn dag zonder opvulling…. een gemis, een kras in mijn hart….. zal hier al maar beginnen stoppen of iedereen denkt nog dat ik tot over mijn oren verliefd ben ๐Ÿ™‚
  Tot zaterdag ๐Ÿ™‚

 6. Kutterdekut! Wij hebben eens twee weken (TWEE WEKEN!!!) zonder internet gezeten. Foutje van de provider. Ik ben er nog steeds niet overheen…

 7. Mijn ex-schoonzus zit momenteel al een week of 2 zonder internet, telefoon en de hele rataplan. Dit alles werd mogelijk gemaakt door Ziggo.
  In ieder geval: sterkte.

 8. En ondertussen allemaal keer op keer commentaar blijven leveren, zodat je helemaal gek wordt van nieuwsgierigheid en toch op dat kleine schermpje wil lezen wie er gereageerd heeft en wat er gezegd is…

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s