Halleluja!

Na een dag of 3 internetloos te hebben doorgebracht, kwamen daar de mannen van de KPN voor de grote reddingsactie.

Vlam bleef thuis op dat cruciale moment, want ondergetekende zou gaan lunchen met een vriendin. En dat had hier na die 3 avonden doorgebracht te hebben met het gezin al pratende en interactie hebbende, bij gebrek aan digitale afleiding, bij mij zeer sterk de voorkeur.

En terwijl ik zwaar aan de dim sum zat bij mijn vrienden van Tai Wu in Rotterdam, zat mijn echtgenoot opgescheept met monteurs en modems.

Ik werd gebeld dat ze vanaf de centrale toch echt alles voor elkaar hadden en dat we weer op het wereld wijde webje zouden moeten kunnen. Ik gaf ze het nummer van Vlam door. Succes.

Die meldde mij een half uur later dat ze het toch gefikst hadden en dat ze een nieuw modem gingen sturen. En dat we dat dinsdag pas zouden hebben.

Een HELE week zonder internet. Gelukkig waren de hapjes en het gezelschap goed, anders was ik ter plekke in huilen uitgebarsten, daar in dat restaurant.

Toen ik eenmaal uitgekletst en gegeten was en in de metro terug naar huis zat en Vlam belde die me van het station af zou halen, kreeg ik van mijn ega te horen dat we ineens wel weer online konden. Terwijl we volgens zowel KPN als Tele2 een hopeloos geval waren.

Een waar wonder.

Halleluja.

In ieder geval: ik ben er weer. Voor zolang het duurt. Voor alle zekerheid plug ik dinsdag toch mooi dat nieuwe modem erin. Ik neem geen risico.

Ik zie u maandag. Hoop ik.

Goed weekend!

27 thoughts on “Halleluja!

 1. Je bent in ieder geval erg dankbaar voor deze spontane gift uit de hemel 😉 Ik vind het ook niets, om zonder internet te zitten. Doe er alles mee en ben zwaar gehandicapt wanneer ik het niet meer kan gebruiken. Maar volgens mij zitten we met z’n allen in dit schuitje 😉

 2. Doe maar niet, zul je zien dat dat nieuwe modem weer alles door elkaar gooit en dat je weer drie dagen zonder internet zit…

 3. Vreemd!
  Maar blij dat je er weer bent. Toen ik de eerste dag na je mededeling geen nieuw blogje zag, dacht ik wel even ‘huh, geen blog?’ maar toen herinnerde ik het me weer 😉

 4. fijn dat alles terug ok is,
  en leuk dat je terug bent!
  en bedankt, vanmiddag zal het hier chinees worden,
  ik heb er nu echt zo’n zin in!!!!
  fijn weekend Zus!

 5. Ik ken dit verhaal van tele2 van mijn moeder, ze hebben ook wel eens een nieuw modem gestuurd en dan bleek het probleem daar helemaal niet te zitten..
  Ik ben blij dat je er weer bent!

 6. Pff, het is ook altijd wat met dat stomme internet. Hier is het ook al een drama 😦 Gelukkig doet 3G op m’n telefoon het wel anders had ik echt huilend in een hoekje gezeten. Fijn weekend!

 7. Gelukkig en welkom terug !!! Het is wat met die KPN. Wij hadden ook n probleem en dat zat waarschijnlijk in de tv ontvanger. Samen met KPN, meneer vertelde wat ik moest doen( per telefoon) en ik voerde uit. Echt alles ge probeert maar hielp niet. Terug naar fabriek si stellingen, t software team werd ook ingezet…vreemd want bij hun deed alles t goed dat konden ze zien daar. Kreeg op n gegeven moment na telefoontje zoveel dat ik n e- mail kreeg met instructie filmpje wat ik moest doen. Ze wisten t zelf niet meer denk ik. Bekeken en t stekker blok bij behorende bij draadloos internet en bij t modem liggende was alles prima in orde en toen dacht ik, hey er ligt bij de tv nog zo’ n blok…daar gekeken en wat allemaal groenoest zijn en of knipperen was er dus 1 oranje. Uit t stopcontact gehaald, en 10 sec later terug ingeplugd…poos gewacht tot alles op zn plek was gevallen en tadaaa probleem opgelost…door moi …. Vervolgens door 3 personen gebeld dat we n probleem hadden! Had al doorgegeven dat t probleem verholpen was…ze werken er enigszins langs elkaar. Ik hoop dat jullie probleem straks met t nieuwe modem achter de rug is. Want geen internet, dat zijn we niet meer gewend
  Goed weekend grtzzz Brigitte

 8. Blij dat je weer terug bent. Het blijft altijd een gedoe dat internet, ik zou ook niet meer zonder kunnen. Ik vind het op vakantie al een drama. Ik hoop dat je nieuwe modem het goed doet en geen problemen geeft.
  Fijn weekend!

 9. Eigenlijk best erg hè, dat we zo afhankelijk van het internet zijn geworden. Ik heb dat ook, betrap mezelf erop dat ik zelfs in de vakantie alles wil volgen.
  Fijn dat de boel het weer doet. Goed weekend!

 10. ´t Is even wennen he, als je zo gewend ben digitaal aan de slag te gaan.
  Frustraties omtrent alle apparaten en de ´dienstverlening´ daaromheen is dat soms helaas niet.
  Anyway, je bent er weer en hopen dat het goed blijft gaan.

 11. Op kantoor wordt ik ook knettergek van het internet… wordt ook maandag vervolgd. Ik krijg gelukkig thuis wel mijn doses internet, hahaha.

  Fijn weekend, Puck

 12. Als ik een weekendje weg ben mis ik internet niet. ALs ik thuis ben dan lijkt het wel alsof de laptop me blijft roepen …

 13. Vorig jaar hebben wij twee weken – TWEE WEKEN!!- zonder internet gezeten. Shame on you, Telfort! Was een zware beproeving 😦 Ik wens je succes voor dinsdag. Eigenlijk hoop ik dat je het niet nodig hebt…

Reacties zijn gesloten.