Sorry!

Dit wordt een blog van niks. Ik kon geen onderwerp bedenken dat mij aanleiding kon geven tot het schrijven een aansprekende tekst. De afgelopen nacht ben ik diverse malen wakker geweest, maar geen enkele keer kwam het verlossende idee. De meeste ‘dagbloggers’ zullen deze situatie wel herkennen. Het is een zelfopgelegde verplichting waar je een keer niet aan kunt voldoen. Het lijkt me ook enigszins hovaardig te veronderstellen dat ik daarmee een aantal mensen teleurstel. Er zijn genoeg andere bloggers die op aangename wijze jouw aandacht even van het dagelijkse bestaan kunnen afleiden.

Over een week ben ik hier, hoop ik, gewoon weer terug.

Evert

6 thoughts on “Sorry!

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s