Feestneus.

Ik zie er sinds vanmorgen uit als een ontsnapte Laaf uit de Efteling. Bovenop mijn neus prijkt een rode afwijking. Echt bóvenop mijn neus… Hoe kun je als puist verzinnen dat je van alle plekken dáár te ontspruiten vraag je je af?

Ik heb ongeveer 1,5 à 2 vierkante meter huid waarop hij (ik ga er gemakshalve maar vanuit dat een puist mannelijk is…) een fijne locatie zou kunnen kiezen om naar boven te ploppen. Maar waar gaat meneer van alle plekken zich nestelen? Middenin mijn gezicht! De zak.

Ter compensatie trek ik straks dan ook maar een extra laag truitje aan, zodat de aandacht van mijn neus een beetje afgeleid wordt naar andere zones. Hopen dat het werkt.

Verder heb ik vanwege bloedtekort in mijn hersenen en derhalve ook halve denkkracht, er vanmorgen geen fatsoenlijk blogje eruit weten te persen. Mea culpa. Wat een teleurstelling voor u, zo op de maandagmorgen.

Ik zou me het allerliefste ziek melden en me vandaag de hele dag terugtrekken in de stilte van ons huis en onder de warmte van mijn nogal geliefde fleecedekentjes, zwelgende in zelfmedelijden.

Dat doe ik echter niet. Ik geef mezelf straks een schop onder mijn kont en sleep mezelf de dag door. Mijn feestneus hoef ik niet op te zetten, die heb ik helaas dus al.

39 thoughts on “Feestneus.

 1. nu het toch carnaval is zal het waarschijnlijk niet echt opvallen. 🙂
  troost, binnen enkele dagen is ie weer verdwenen.

 2. Sterkte vandaag! En och die arme patiënten die vandaag bij bosjes in katzwijm vallen na het aanschouwen van je decolleté… je zult het druk krijgen vandaag 🙂

 3. Ben jij nu echt dat Kliefje met die fantastische schrijfstijl? ’t Zit je echt niet mee de laatste tijd; maar vertel: was dit het resultaat van die “veer” of een bijwerking die je maandelijks verrast?

  In ieder geval: sterkte en proost op een prettige en verder puistvrije maandagxxx

 4. Wie weet wat voor geweldigs de dag voor je in petto heeft… Ik hoop het van harte voor je Kliefje. Hier wacht ff………………………….zo, ik heb ff geduimd voor je!
  Liefs Kakel

  1. Hij is kleute. Mijn werkgever heeft me naar huis gestuurd en gaat overleggen met de gynaecoloog. Elke maand wordt de ellende erger. Erg neerslachtig en voel me steeds rotter. Tijdelijk aan de pil misschien? Echootje? Ik hoor het morgen. Blegh.

 5. een puist mannelijk?????
  die zit toch vol etter en pus en van die rare dinges,
  maakt zich dik en druk, gaat echt enerveren op de duur…
  lijkt me dan toch veel eer vrouwelijk te zijn!
  yep, love tou tooo 🙂
  pfff, en niet om je op stang te jagen,
  maar ik ga vandaag echt doen wat jij het allerliefst zou willen doen.
  maar jij zal achteraf de meeste voldoening hebben (een van die stomme natuurwetten :-))
  geniet van je dag,
  jij en puistje. 🙂

 6. Woehahaha ! Die kleine duivel van een puistje op een verkeerde plaats ! Dus de truc van de boezem moet dit oplossen ! Neen hoor , mannen gaan nu double fun hebben ! Hahahaha ! Gij ziet nogal een lutte zulle ! zeggen we alhier ! (niet slecht bedoeld hoor !)

 7. Gelukkig, ik ben niet de enige die er florissant bijloopt vandaag, we kunnen elkaar de hand schudden. Sterkte vandaag Klief!

 8. Met het oog op die schop onder je kont… wees blij dat die puist niet dáár zit…. auwie.

  Sterkte vandaag… en wel met het vooruitzicht op een avond onder dat fleecedekentje op de bank…

  Liefs!

 9. Ja, die puisten trekken zich niets aan van de ijdelheid van de mens. Je zal het er een paar dagen mee moeten doen Klief.

 10. 🙂 nen oliebol op den neus:-)j Troost je. Die heb ik altijd op die domme plaats. En ik kan het dan ook niet laten, om dat onding zo snel mogelijk het hoekje om te helpen. Heb ik dan een bloedpropje op die plaats die met moeite geneest, maar liever dat dan een krent op mijn neus 🙂
  ’t leven is niet altijd wat het moet hé
  Groetjes

 11. Klief waar is je feestneus hoeven we dus niet te zingen voor jou? Je moet deze kant op want hier val je het minste op in het carnavalsgeweld. Fijne dag Klief. Groetjes Ria

 12. Hi Kliefje,

  De dag is alweer bijna voorbij…. gelukkig een verstandige werkgever die je naar huis stuurde. Toi toi met je ‘PMS all included’ ik hoop dat ze er nog eens wat op vinden.

  groetjes,

  Dorothé

 13. Oh jee… carnaval achter de rug en dan alsnog met een feestneus de deur uit! Hopelijk ben je de dag een beetje fatsoenlijk door gekomen!

 14. Ha zuster Klivia,

  Als zuster zou je misschien wel weten waarom de puist juist op je neus zit, maar wil je het niet vertellen.
  Tijdens de carnaval valt het niet op, gewoon een rode pruik opzetten. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 15. Haha, ik zie je al lopen, de mensen weten niet waar kijken, ze switchen tussen puist en borsten, mooi is dat. Maar met carnaval mag alles, schijnt.

Reacties zijn gesloten.