Feestneus.

Ik zie er sinds vanmorgen uit als een ontsnapte Laaf uit de Efteling. Bovenop mijn neus prijkt een rode afwijking. Echt bóvenop mijn neus… Hoe kun je als puist verzinnen dat je van alle plekken dáár te ontspruiten vraag je je af?

Ik heb ongeveer 1,5 à 2 vierkante meter huid waarop hij (ik ga er gemakshalve maar vanuit dat een puist mannelijk is…) een fijne locatie zou kunnen kiezen om naar boven te ploppen. Maar waar gaat meneer van alle plekken zich nestelen? Middenin mijn gezicht! De zak.

Ter compensatie trek ik straks dan ook maar een extra laag truitje aan, zodat de aandacht van mijn neus een beetje afgeleid wordt naar andere zones. Hopen dat het werkt.

Verder heb ik vanwege bloedtekort in mijn hersenen en derhalve ook halve denkkracht, er vanmorgen geen fatsoenlijk blogje eruit weten te persen. Mea culpa. Wat een teleurstelling voor u, zo op de maandagmorgen.

Ik zou me het allerliefste ziek melden en me vandaag de hele dag terugtrekken in de stilte van ons huis en onder de warmte van mijn nogal geliefde fleecedekentjes, zwelgende in zelfmedelijden.

Dat doe ik echter niet. Ik geef mezelf straks een schop onder mijn kont en sleep mezelf de dag door. Mijn feestneus hoef ik niet op te zetten, die heb ik helaas dus al.

39 thoughts on “Feestneus.

 1. Ben jij nu echt dat Kliefje met die fantastische schrijfstijl? ’t Zit je echt niet mee de laatste tijd; maar vertel: was dit het resultaat van die “veer” of een bijwerking die je maandelijks verrast?

  In ieder geval: sterkte en proost op een prettige en verder puistvrije maandagxxx

  1. Hij is kleute. Mijn werkgever heeft me naar huis gestuurd en gaat overleggen met de gynaecoloog. Elke maand wordt de ellende erger. Erg neerslachtig en voel me steeds rotter. Tijdelijk aan de pil misschien? Echootje? Ik hoor het morgen. Blegh.

 2. een puist mannelijk?????
  die zit toch vol etter en pus en van die rare dinges,
  maakt zich dik en druk, gaat echt enerveren op de duur…
  lijkt me dan toch veel eer vrouwelijk te zijn!
  yep, love tou tooo 🙂
  pfff, en niet om je op stang te jagen,
  maar ik ga vandaag echt doen wat jij het allerliefst zou willen doen.
  maar jij zal achteraf de meeste voldoening hebben (een van die stomme natuurwetten :-))
  geniet van je dag,
  jij en puistje. 🙂

 3. Woehahaha ! Die kleine duivel van een puistje op een verkeerde plaats ! Dus de truc van de boezem moet dit oplossen ! Neen hoor , mannen gaan nu double fun hebben ! Hahahaha ! Gij ziet nogal een lutte zulle ! zeggen we alhier ! (niet slecht bedoeld hoor !)

 4. Met het oog op die schop onder je kont… wees blij dat die puist niet dáár zit…. auwie.

  Sterkte vandaag… en wel met het vooruitzicht op een avond onder dat fleecedekentje op de bank…

  Liefs!

 5. 🙂 nen oliebol op den neus:-)j Troost je. Die heb ik altijd op die domme plaats. En ik kan het dan ook niet laten, om dat onding zo snel mogelijk het hoekje om te helpen. Heb ik dan een bloedpropje op die plaats die met moeite geneest, maar liever dat dan een krent op mijn neus 🙂
  ’t leven is niet altijd wat het moet hé
  Groetjes

 6. Hi Kliefje,

  De dag is alweer bijna voorbij…. gelukkig een verstandige werkgever die je naar huis stuurde. Toi toi met je ‘PMS all included’ ik hoop dat ze er nog eens wat op vinden.

  groetjes,

  Dorothé

 7. Ha zuster Klivia,

  Als zuster zou je misschien wel weten waarom de puist juist op je neus zit, maar wil je het niet vertellen.
  Tijdens de carnaval valt het niet op, gewoon een rode pruik opzetten. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s