He?

ipanemaHeeft iemand enig idee wat dit voorwerp is?

Ik vond gisteren in mijn kast 2 van deze dingen.

Kan me met geen mogelijkheid herinneren waarvoor ze dienen…

40 thoughts on “He?

 1. Grinnik grinnik…. dit is de origineelste manier van klagen over het weer die ik gezien heb. Ik vind de lente ook leuker, maar het is geen drama allemaal als het wat langer duurt. Ik word alleen zo moe van dat gezanik over het weer.

  groetjes en goed weekend!

  Dorothรฉ

 2. Ik dacht al … waar heb ik ze toch gelaten? In jouw kast dus. Ongelooflijk wat je tegenwoordig allemaal kunt delen op internet … flits ze gauw terug naar Mozambique svp want ik zweet me te pletter in mijn rubber laarzen …

 3. Hollandse drop?

  btw, leuk die thermometer!
  doet me er aan denken, maar als nurse zal je dit misschien wel weten:
  wat het verschil is tussen een orale en een anale thermometer?
  de smaak.

  groetjes vanuit het zuiden ๐Ÿ™‚

 4. Gelukkig heb ik een geheugen als een olifant – voor leuke dingen dan he. Ik heb er ook een paar en kijk met verlangen uit naar de dag, wat zeg ik, de maaaaaanden, dat ze weer aan kunnen.

 5. Deze dienen om te douchen op een camping ๐Ÿ™‚ Misschien daarom dat mijn zin om te kamperen de laatste jaren ver te zoeken is…

 6. Zo vond ik laatst twee lapjes stof die op een lingeriesetje lijken maar anders aanvoelen en je schijnt ermee in het water te kunnen..enig idee? Ik geloof zelfs dat je jouw voorwerp eronder kunt dragen..

 7. Mijn favoriete merk slippertjes!! Gelukkig heb ik ze heel de winter doorgedragen op mijn werk… Hoop ze hรฉรฉl snel lekkeronder een rokje of jurkjemet blote benen te dragen!!

 8. Volgens mij zijn het boemerangs…. even proberen en keren ze niet terug, ja dan zat ik goed fout… maar dan weet je het wel zeker :-p

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s