Kabbelend.

Lieve mensen,

Ik heb geen zak meegemaakt deze week.

Van de 30 uur die ik normaliter op de praktijk moet zijn, heb ik er deze week door ziekte van mijn werkgever, maar 5 gewerkt. Ik was zondagavond een half uurtje ter plaatse, dinsdagmorgen een paar uurtjes en gistermorgen idem dito.

Ik heb de dagen dat ik ineens onverwacht vrij was, elke middag een siësta ingelast. Het hele huis is spic en span, alle was heb ik weggewerkt, ik heb een miljoen potjes Wordfeud gespeeld, een heleboel kilometers gewandeld, verpakkingen wierook er doorheen gejast, alle boodschappen zijn in huis, het balkon is klaar voor een zwoele zomer…

Een vriendin zei woensdag op de manege tegen me dat ik er zo goed uitzag, zo uitgerust.

Tsja… Dat kan dus kloppen.

Ik heb geen fluit gedaan deze week, heb nul stress gehad, ben dagen Vlam- en kindloos thuis geweest.

Daar knapt een mensch dus wel van op.

Bijkomend nadeel is dat ik geen ene moer heb meegemaakt waarover ik kan schrijven. Het lukt me niet er een blogje uit te persen. Ik kan u echt helemaal niks voorschotelen vandaag. Seurry!

Ik wens u dan ook een heerlijk weekend toe en zie u maandag weer.
Kliefje

42 thoughts on “Kabbelend.

 1. Niks meegemaakt? Volgens mij wel, maar nu op een prettige manier. Op een zeker moment is bij ieder mens de “accu” leeg en moet die weer opgeladen worden. Dat moment voor jezelf heeft je gewoon goed gedaan. Veel suc6 bij Ank en geniet van dit weekend. Hoop je maandag weer fris en fruitig aan te treffen.

 2. Je zal de berg energie hard nodig hebben vandaag…
  OT: noem dat maar niks wat je de afgelopen week gedaan hebt 😉 Een paar weken geleden had je er een moord voor gedaan en deze week viel het je zomaar toe!
  Fijn weekend en lefs

 3. En dan nu nog net helemaal wakker. Hoe kan dat dan als je zo uitgerust bent. Maar het is ook weleens lekker om eens rustig aan te doen. Dat is ook weleens lekker.

  Love As always
  Di Mario

 4. Ik in tegendeel heb heel veel meegemaakt en bijna geen tijd om te bloggen 🙂 De komende drie weken ben ik bang dat ik weinig op internet te vinden ben wegens klussen en verhuizen.

  Ik wens jou ook een heel fijn weekend op een heerlijk zonnig balkon! 😉

 5. Dat is dan toch ook eens lekker. Geeft een erg uitgerust gevoel en volgens mij is dat ook zo. Geniet van je ‘rustige’ weekend.

 6. Heerlijk zeg zo’n opgeladen accu!
  En WF…de verslaving is mij mij inmiddels op de terugweg,
  maar oh wat heb ik dat ook veel gespeeld.
  Nu alleen nog om de tijd te doden in de bus.
  Zin in een potje? 🙂

  1. Ik zie nu pas je reacties op het wf… Hier exact hetzelfde. Alleen op ipad en niet op foon anders doe ik niets anders… ben nogal verslavingsgevoelig…

 7. Het kwam precies op tijd , dit weekje. Jammer voor je werkgever dat hij ziek is, maar jij had een weekje lanterfanten enorm hard nodig.
  Sterkte vandaag bij Ank, en laten we hopen dat die voorspelde/beloofde 20 graden ook gaat komen, zodat je dit weekend lekker op jullie balkon kan eten, en zonnestralen op kan slurpen.

  Liefs@!

 8. Voel je vooral niet schuldig over je ‘luiheid’, er komen nog genoeg dagen die energie vreten. Vandaag bijvoorbeeld bij Ank om je mijn EMDR af te maken … suc6!

 9. Dat is toch ook wel eens lekker, zo’n weekje voor jezelf? Ik heb ze tegenwoordig iets te veel, maar daar komt ook wel weer verandering in. Geniet van je weekend.

 10. Onverwacht een paar dagen vrij, wat heerlijk voor je! En dan ook nog alleen thuis, dubbele bonus. Fijn dat je de batterij zo even op hebt kunnen laden. Fijn weekend!

 11. Je zou, als ik het ze lees, nu en dan wensen dat hij ziek valt 🙂 (niet echt) Blijkbaar was dit de kans om je even op te laden en terug wat mens te worden :-p Geniet ervan!
  Groetjes

 12. Niks om te schrijven? Het is juist een heerlijk stukje om het weekend mee in te gaan. Je positieve energie straalt vanaf je blogje door mijn scherm op mij. Geeft meer energie dan dat pokkeweer buiten en de stofplukken die me vanuit de hoeken hier uitlachen hoor 😉
  Fijn weekend!

  1. Niks. Ik kan nou eenmaal niet werken zonder arts in het pand. Ik wil er met liefde (nou ja, not) 8 uur per dag gaan zitten en uit mijn neus eten 😉 Dus extra vrije dagen, zonder kosten of wat dan ook voor mij…

 13. Is toch lekker als je zo’n week achter de rug hebt gehad? En misschien vind je zelf dat je niks hebt meegemaakt, ik heb toch weer een leuke blog gelezen! Fijn weekend!

 14. Ha zuster Klivia,

  Nou dat is dan een onverwachte meevaller voor jou dan, voor de zieke niet.
  Maar zo blijkt maar weer dat stress loze inspanningen als minder belastend worden ervaren. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Heb je weer wat te doen. LOL
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.

 15. Het opruimen/schoonmaken werkt blijkbaar aanstekend; vriendlief is hier de hele morgen al bezig de kelderkast uit te ruimen en gaat zometeen in de tuin aan de slag. Ook wij snakken naar de lente en een maaltijd aan de tuintafel. En je weet wat ze zeggen, een opgeruimd huis/tuin geeft rust in het koppie en blijkbaar werkt het. Heerlijk toch om zo uitgerust je week door te komen en de nieuwe te starten? Zeg je werkgever maar dat ie vooral goed moet uitzieken;-)
  Fijne zondag zuster!

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s