Dieet.

Bij gebrek aan inspiratie vandaag een grapje. Tenminste: ik vind ‘m wel grappig. En ik zou zomaar dat roze vogeltje kunnen zijn…

diet

 

40 thoughts on “Dieet.

 1. Leuk. De omvang van iemand hoeft echter niet te betekenen dat dit gekomen is door veel te eten. Ook medicijnen zoals Pretnison maken je, zelfs met een dieet, veel dikker en dat is niet algemeen bekend.

  1. Hey Leen,
   Ik ken dat, toen mijn dochter 5 was heeft zij meerdere kuren gehad met alle bijbehorende kenmerken; dan werd er ook nogal eens gezegd dat ze wel heel erg Hollands welvaren was. Ik zei dan altijd dat ze er heel erg Prednizond uitzag!
   Groetjes,
   Sylvia

  2. Hier geen medicatie en -voor zover bekend- geen aandoeningen. Ik word wel steeds dikker ondanks dat ik niet veel eet/amper snoep en ook aan mijn beweging kom. Wilde volgende week mijn schildklier maar eens laten controleren. Wie weet is daar wat mis mee, heb nl ook wel wat andere “klachten”.

   Niks mis met roze btw 😉

 2. Goedemorgen Zuster,
  Hier ook een roze vogeltje, ik houd gewoon teveel van lekker eten en de daarbij horende gezelligheid.
  Groetjes,
  Sylvia

 3. Geel vind ik alleen maar mooi in zonnebloemen en voor mij dus ook roze, niet teveel want ik hou meer van naturelle kleuren :))
  Fijn weekend x

 4. Hi Kliefje,

  Ben momenteel juist bezig met het stapelen van koolhydraten voor de komende marathon en ik draag een roze shirt deze keer, dus ik moest heel erg lachen vanochtend.

  groetjes,

  Dorothé

 5. Ik kende ‘m ook al maar hij blijft geestig. Er is nu ook een plaatje van een vrouw liggend op haar rug met haar benen omhoog en dan balanceert er op haar voeten een weegschaal. En dan de opmerking O dit is de juiste manier om te wegen. Geniaal…

 6. Hoe minder ik eet hoe zwaarder ik word… Ja pillen zijn toch zo leuk. Nog een geluk dat het niet zo opvalt en het overal een beetje kruipt 🙂 In ieder geval mij zult ge niet vinden op zo’n takkie. Hoogtevrees en de boom in…. komt niet goed. En inderdaad geeft stoppen met roken zo’n extra kilo’s zomaar cadeau 🙂 Ik had er tien gekregen en zijn er nooit meer afgegaan. Och ja, er moet toch wat pak aan zijn ook, dacht ik :-p

 7. Ik ben een geel vogeltje met mijn 53-54kg op de weegschaal. Heeft alles te zien met mijn suikervrij/arm dieet (van moetens, mijn mama is vroeg gestorven als gevolg van suikerziekte, ik let dus wel op !)
  Met mijn iets meer dan anderhalve meter groot ben ik daardoor ook niet echt mager te noemen hoor. Stevig achterste, buikje, ik heb het allemaal ! Ik zit daar ook niet mee, als ik me maar goed in mijn vel voel !

 8. Je doet me denken aan het kouwtje dat van de week in het topje van onze conifeer neerstreek: het zwiepte helemaal dubbel 🙂 Ik ben en blijf het gele vogeltje. Niet vrijwillig en zonder dieet…
  Fijn weekend, en ik lust nog wel meer van dergelijke grapjes.
  LIefs Kakel

 9. Ha zuster Klivia,

  Herkenbaar, altijd zitten wij op het dunne takje. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s