Stemming

De Zuster heeft een weekje vrijaf van het bloggen. Maar op zondag schrijf ik hier toch altijd het een of het ander? Sorry, lieve lezers, vandaag ben ik absoluut niet in de stemming om mijn gedachten of gevoelens met de rest van de wereld te delen. Volgende week beter.

Evert

9 thoughts on “Stemming

  1. Bloggen hoort leuk te zijn dus niets geen “sorry”! Sterkte vandaag met het voor jezelf houden en verwerken van je gedachten. Groet van een regelmatig lezende, maar nog niet eerder reagerende Kliefjesblog lezende Ingrid (SE).

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s