Allegaartje.

In plaats van huisvrouw spelen en zorgen dat u hier vandaag een fatsoenlijk blog voorgeschoteld krijgt, heb ik gisteren het grootste gedeelte van de middag op de bank gelegen met Dan.

En lekker dat dat was! Het was dan ook veel te lang geleden. Moet ik vaker doen. Minder achter de pc en meer op de bank. Me helemaal afsluiten en overgeven.

Na de boodschappen, het stofzuigen, dweilen, opruimen en Pledgen die ik voor vandaag op het profgramma heb staan, ga ik dan ook weer lekker verder daarmee.

Ergo: ik verzaak hier.

Mea culpa.

Ik heb wél een goedmakertje. Nou ja: voor 7 van u dan, u die in Nederland wonen. Helaas kunnen alleen inwoners van NL meedoen aan deze aktie. Ik heb het niet verzonnen…

Ik heb een proefpakket Tivall ontvangen en mag 7 van u blij maken met een tegoedbon. U kiest een produkt naar keuze uit bij onze Zaanse vrienden, vult uw gegevens in, met de door mij gemailde code en ontvangt het aankoopbedrag retour op uw rekening.

Stuur me even een pb-tje (kan via de button “contact?” bovenaan mijn blog en de eerste mensen die reageren, krijgen van mij de code.

Rest mij alleen nu u een goed weekend te wensen. Geniet!

41 thoughts on “Allegaartje.

 1. Zit jij zomaar te relaxen op de bank met Dan?? Nou groot gelijk, heerlijk hoor. Ken hem (nog) niet maar toch eens maar de bieb met dochters pas:))
  Fijn weekend en Dan Brown ze :))

 2. Heb me onlangs ook voorgenomen om me op de bank op te sluiten met een boek. Zo las ik eindelijk ‘Tonio’ die al lange tijd op m’n lijstje stond en het volgende boek ligt klaar. Veel plezier met Dan verder, je aanbod voor de actie sla ik even over… Fijn weekend!

  1. Ik ben nu op blz 200 van 600 en tot op heden prima, een echte Dan met veel symboliek, Italië, mysterie. Leest weg als een trein. Geen idee hoe nu verder, of het einde een beetje te pruimen/verklaren is. Ik zeg > doen! (Hebben jullie een e-reader?)

 3. Dat wil ‘k nou ook zo graag ’s doen, krijg ‘k commentaar dat ‘k de heule bank in beslag neem 😉
  plezierig weekend

   1. Aha. Weer wat geleerd. Zal wel lekker ruiken, ben dol op de geur van wax en zo.

 4. Ik wilde ‘m eigenlijk overslaan, maar hij is dus echt wel de moeite waard? Ik probeer ook minder tijd achter de laptop door te brengen. Dat lukt dus alleen als ik mijn vader bezoek 🙂 Daar brei ik me dus suf, en jawel: eerste paar sokken is al af.

 5. Dat heb jij goed gezien. Minder achter de pc en meer lekker op de bank hangen met Dan.
  Heel fijn weekend!

 6. Ben stikjaloers op je Kliefje…. ik ren me rot momenteel … ik hoop zondag in een boek te kunnen duiken.

  groetjes,

  Dorothé

 7. Ik deelde mijn bed met Dan, maar vond Dan dit keer zichzelf nogal herhalen.
  Doei, Peet

 8. Hahahahahahaha, jouw takenlijst heb ik gisteren al uitgevoerd, vandaag staat de strijk nog te wachten, Carrie is de perfecte huisvrouw, hoewel ik zou tekenen voor een siesta, heel de ochtend wiskunde oefeningen voorbereidt,…..geniet maar regelmatig van je bank,…..en die blogs die volgen vanzelf,….

 9. Ik ben ook ongeveer halverwege. Moet zeggen dat ik wel bladzijdes oversla als er weer een uitgebreide uitleg komt over weet ik wat. Vind het verder wel een gaaf boek en een heel interessant thema.

 10. Ligt Dan vandaag ook weer met jou op de bank? Arme Vlam 😉 Maar misschien dat ik Dan binnenkort ook maar eens uitnodig voor een banksessie… Fijn weekend!

 11. Mijn dochter heeft een e-reader, maar ze is wel zo boekverslaafd, dat wanneer ze een boek helemaal geweldig vindt, ze alsnog de papieren versie wil hebben. Van haar zakgeld dan 😉
  Geniet je maar lekker suf met Dan. Ik lees ‘m ook graag!
  Weet je wat ook een lekker gevoel is? Gewoon eens je taken negeren en doen waar je zin in hebt. Ik kan het je van harte aanbevelen. Een enkele keer dan, hoor, het moet geen regelmatig verzaken worden, want dan kan ik er niet van genieten. Toch een kwestie van eerst de P van plicht en daarna de P van pret… Suf he?

 12. ja, ik hoef niet en doe dus niet mee. Gedoe allemaal. Maar wel attent van je, en handig, zo gun je de lezers ook nog eens wat!

 13. Ha zuster Klivia,

  Ken er nog een die regelmatig op de bank ligt met een ander, even voor zichzelf. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.

 14. Soms je even afsluiten van ‘de buitenwereld’ even alle (social) media uitsluiten en samen met Dan op de bank, klinkt hélemaal goed! Fijn weekend nog!

Reacties zijn gesloten.