IJsvrij.

Depositphotos_14128085_xsIk ben even een dagje vrij, mijn werkgever heeft vannacht op de plaatselijke huisartsenpost gewerkt en heeft zijn verplichte uitslaapdag. Collega Laura en ik genieten mee en zijn vandaag een extra dagje vrij. Komt goed uit, zo op de warmste dag tot nu toe.

Als u me zoekt, lig ik ergens in de schaduw. Me vooral niet druk te maken.

Tot morgen!

33 thoughts on “IJsvrij.

 1. Er is weer een nieuwe ‘trend’ erbij. Warmweerstress. Dan komt het goed uit dat je vandaag lekker vrij bent. Je zou maar eens besmet raken ermee;-)

  Een hele fijne dag gewenst daar in de schaduw, heerlijk genieten.

 2. Das de beste plek. Alleen die koperen ploert is hier nog nergens te bekennen. Ik duik maar eens de kast in voor lichtgewicht kleding want hij doorkomt…
  Geniet van je ijsvrije dagX

  1. Wij hebben dit jaar (verschilt nl per jaar) goeie ervaringen op Rupafin (werkzame stof is rupatadine, bij jullie heet alles anders) en Avamys neusspray (= fluticason) Even bellen naar je huisarts en er om vragen!

 3. Heerlijk! Zo’n ijsje gaat er ook wel in trouwens πŸ™‚
  Alleen, hier geen zon. Wel retebenauwd en ik vrees dat vanaf half 11 hier de hemel losbarst … gauw m’n ‘zon’gedroogd beddengoed binnenhalen πŸ˜‰

 4. Ik heb zo’n pak dagen te veel…. maar moet er de rest ook maar bijpakken als lief. Zou zo willen wisselen… πŸ™‚

 5. Heerlijk! Hoop dat je een fijne warme dag hebt gehad! Hier was het klam, regenachtig en donker. We hebben in de klas de hele ochtend de lampen uitgedaan en naar de regen en bliksem gekeken. Oowh wat vonden de kleuters dat spannend. Een griezelverhaaltje erbij, dat maakte de ochtend compleet, we hebben ons kostelijk vermaakt! Een heel andere dag dan jij dus πŸ™‚

 6. Jij maakte je niet druk…nou dat heb ik wel gedaan. 3 collega’s op vakantie en de rest van het team hield zich vermakelijk bezig met een company cares dag (vergeef me dat het amerikaans is). Ja,ja, Tineke heeft haar deelname geannuleerd met als reden: i.v.m. onderbezetting van het team en ik “care” heb voor mijn collega’s…:-)

  Zit ik hier nu op 20 juni met een paar opgezette voeten, want ik had natuurlijk geen tijd om achter dat beeldscherm vandaan te lopen. Tja…ouderdom komt met gebreken!

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s