Lloret.

En toen waren Vlam, Jill en ik weer op het nest. Na 2 weken in de bergen bij Lloret de Mar te hebben gezeten. Zwemmend, lezend, puzzelend, genietend van de stilte, de privacy, het zalige zwembad, de sloten wijn en caiprinhas.Β 

Ik ben er nog niet aan toegekomen te schrijven. Er zitten wel veel verhalen in mijn hoofd. Over de vakantie, maar ook over zaken waar ik de laatste 2 maanden over na heb gedacht. Van de week ben ik zelf nog vrij en ga ik proberen de verhalen om te zetten in woorden.

Nu nog even nasudderend van de enorm toffe tijd die we hebben gehad in Spanje.

Gelukkig hebben we de foto’s nog… (Klikken = vergroten!)

foto 3
Girona.
foto 3 (1)
Vlams paella.
SAMSUNG
La Bill met nieuwe bakkini.
SAMSUNG
Vriend badeend annex thermometer.
foto 5 (1)
De dames lees.
gekko1
Ons “stulpje”…
lloret1
Β‘Salud!
gekko2
Stulpje 2, uitzicht op zee, boven op een berg, alle privacy en rust.
gekko3
Ook binnen was het prima vertoeven…

62 thoughts on “Lloret.

 1. Ziet er goed en idd rustig uit; heerlijk. Mooie meid heb je op de wereld gezet, zeg! Fijn dat je weer terug bent in het land der blogs πŸ˜‰

 2. Wat een heerlijkheid zo alles bij elkaar. De stulpjes schreeuwen heel hard ‘vakantie!’ en jullie genieten er zo zichtbaar van.

  En nu nog een week vrij thuis… het weer blijft nog heerlijk, rustig aan weer wennen aan het normale leven… alhoewel, thuiskomen is op zich ook heel erg fijn… eigen bed, eigen douche.. eigen stekje…..

  Liefs!

 3. Behalve de paella, leek het me daar een waar feest of vakantie-gevoelig stulpje te zijn. In ieder geval je hebt het gehad en dit kunnen ze ook nimmer afnemen zeg ik altijd πŸ™‚ Geniet nog van je weekje want dit is ook zo voorbij
  Groetjes

 4. Fijn om weer wat van je te lezen (en zien). Zo’n privΓ©-zwembad lijkt me heerlijk.
  Geniet nog lekker van je vrije week!

 5. Als ik zie hoeveel aandacht mijn kleine kreeg in Latijnse landen, dan gok ik dat je jouw dochter ook moet vastbinden tijdens je vakantie. Die kan je nog heel wat kamelen opleveren…

 6. Yeah, je bent er weer. Ziet er goddelijk uit die foto’s. En wat een prachtige dame is Jill (jij ook ;p) Btw: ben jij tegenwoordig de kleinste thuis?

 7. Welkom thuis weer en wat ziet het er allemaal heerlijk uit! En inderdaad…gelukkig heb je de foto’s nog…voor je het weet zit je weer in het dagelijkse ritme en ben je de vakantie alweer vergeten (zei ze opbeurend πŸ˜‰ )

 8. Die mooie dagen daar nemen ze je jullie toch niet meer af. En te bedenken dat ik vorig jaar een week heb zitten sudderen in een hotel in Lloret vol met Belgen (en ik wou nog zo mijn Spaans oefenen) terwijl jij daar (waarschijnlijk tegen dezelfde prijs) een mooi huis met zwembad hebt gehuurd. Silly me !
  Blij dat je terug bent trouwens en geniet nog van de laatste week vakantie !

 9. Ben absoluut geen fan van Lloret, maar zoiets zou ik ook nog wel zien zitten. Ik dacht dat je dochter al haar hoogtepunt van schoonheid had bereikt (afgaande op een vorige foto), maar ze is zelfs nog knapper geworden! Bij de paella komt me het water in de mond.
  Oh ja, ook nog dit: fijn dat je terug bent!

  1. Ik ben/was ook geen fan. Maar zo in de bergen, ver weg van alle drukte, was het echt top. Rust, natuur, privacy. En op 5 minuutjes rijden een supertof strandje. We zijn 1x uit eten geweest, de rest thuis gebleven, niks feestgewoel en feesten voor ons πŸ˜‰ De kust daar is prachtig, het weer is super. Ach… Ik kom er graag nog eens hoor!

 10. Fijn! Daar is ze weer.
  Mooie foto’s en leuk om nu ook een beeld te hebben, zien er goed uit, de dames! (mooie tas ook, die zebraprint πŸ™‚ )

 11. nou geen verkeerde omgeving in een leuk stulpje mag je wel zeggen.
  We zijn benieuwd naar de verhalen en foto’s. Hans

 12. Heerlijk altijd he, vakantie, en zo jammer dat het allemaal weer zo snel voorbij is.
  En voort maar weer met het leven, en dit pakken ze je niet meer af!

 13. He, je bent er weer. Amper te verdragen geweest zie ik, die vakantie.
  Mooie foto’s. Vraag me wel af wat jullie allemaal meeslepen in die tassen. πŸ˜‰

 14. Welkom terug, ik klim ook maar eens in de pen na een hele tijd (anoniem) lezen. Wat leuk die foto’s, wat een prachtige dochter en wat een leuk vakantieadres zeg. Ik kan me voorstellen dat jullie het prima hebben gehad. Nu weer terug naar het gewone leven…ik ben alweer 4 weken terug en aan het werk dus sterkte de komende tijd…..fijn je blog weer te lezen πŸ™‚

 15. En de vakantie nu laten nasudderen in de hoofden en gedachten , nieuwe plannen maken ! Blij dat je zoveel hebt kunnen rusten /genieten , de batterijen opladen . Ollie smeedt ook nieuwe plannen , misschien hoor je er nog van ! πŸ™‚

 16. Welkom thuis! Dat ziet er uit als een heerlijke vakantie. Zou ik ook nog fijn even van nagenieten πŸ™‚
  Nog even de vakantiesfeer vasthouden.
  Een fijne week gewenst!

 17. Welkom terug. Fijn dat je er weer bent. Zag af en toe wel eens een foto of berichtje voorbij vliegen op fb. Wij zitten alweer even in het ritme van school. Maar ik heb nog wat tegoed. Volgende week naar Kreta.

 18. oh… oh wat heeeeerlijk klinkt dit… en ziet het eruit… wow. Glad you’re back! En blij dat jullie er zo van hebben mogen en kunnen genieten. Goed gedaan πŸ˜‰ Nu terug naar het dagelijks leven. Heeft ook wel weer iets (hoop ik…).

 19. Zo te lezen en te zien een heerlijke vakantie gehad. Helemaal weer opgeladen denk ik zo?
  Mooie dochter hebben jullie. Dat wordt wat in die landen, hier waarschijnlijk ook.
  Met zo een huisje in de bergen kan ik ook wel naar Lloret. Wat een heerlijkheid.

  Welkom terug ben benieuwd wat je nog meer te schrijven heb, zoals altijd

 20. Fijn dat je weer terug bent met bloggen Klief, ik heb je gemist! Regelmatig keek ik of je toch niet stiekem een blogje neer had gezet, maar helaas! Met die foto’s erbij snap ik het ook echt wel! Hoop dat je volop na kan genieten deze week, je jouw verhalen en beelden onder woorden kan brengen en dat niet inhoudt dat je gaat stoppen met bloggen. liefs vanuit Amsterdam

 21. Wat een enorm vervelende plek om je vakantie te moeten doorbrengen! Nee, gekheid hoor, ben alleen maar een tikkeltje jaloers! Hoe vond je Girona? Mooie stad he?

 22. Welkom thuis! Wat een mooie foto’s. Dat was zo te zien en te lezen een hele goede vakantie. Fijn zeg.

 23. hΓ© dag Zus, blij dat je terug bent,
  en leuk je te zien!
  blij voor jullie dat het zo meegevallen is.
  dat stulpje lijkt me inderdaad niet verkeerd!

 24. Super die foto’s! wat een heerlijk stulpje hebben jullie daar gevonden in Lloret del Mar! fijn genoten ook zo te zien.
  groetjes, Hilde

 25. Ben blij dat je terug bent. Ik heb je vreselijk gemist!!!!!
  De foto’s zijn prachtig!!!
  Wat een heerlijke tijd hebben jullie gehad. Hoop dat je lekker bent uitgerust XX

 26. Pfff…opluchting…bijna eind augustus en inderdaad zonder glazen bol, je voorspelling waargemaakt. Hoop dat jij en de jouwen het fijn hebben gehad. Maar het fijnste voor jou (en natuurlijk voor mij e.a.) vind ik dat de verhalenblokkade in je hoofd is opgeheven. ‘k Maak me absoluut geen zorgen dat je alle nieuwe onderwerpen nog onder *jouw* woorden moet brengen πŸ™‚

 27. Oh, ik zie nu pas dat je weer terug bent, wat gezellig! Prachtige foto’s, je krijgt echt het ‘vakantiegevoel’ (whatever that may be) als je ze ziet! Jullie stulpje ziet er spectaculair uit, ik wil ook wel zo’n stulpje….!

Reacties zijn gesloten.