Afgelopen.

Gelukkig duurde de schoonmaakaanval van gisteren niet erg lang.

Na de keukenkastjes te hebben gereinigd, ze weer opnieuw ingericht te hebben, te hebben gestofzuigd, 2 wasjes gedraaid te hebben en links en rechts wat te hebben opgeruimd, was de energieboost ineens over. Hij kwam uit het niks en was ook -poef- weer weg.

De rest van de dag heb ik me dan ook prima vermaakt met lanterfanten en aanrommelen.

Ik was gisteren namelijk extra vrij. Mijn werkgever had een nachtdienst op de plaatselijke huisartsenpost en moet dan -zoals de mensen die hier al langer lezen weten- verplicht uitslapen de dag daarna. Omdat ik geen medische handelingen mag uitvoeren zonder arts in het gebouw, moet ik altijd verplicht mee vrij nemen. Wat ik natuurlijk verschrikkelijk vind. En dan zijn het ook nog eens vrije dagen die niet van mijn vakantiedagen afgaan, die ik gratis en voor niks extra van hem krijg. Ik heb het erg rot bij hem…

Die welkome tussendoor vrije dag heb ik goed besteed met thee, geurkaarsen, bankgangen, een siΓ«sta, ik heb uitgebreid gekookt, liggen/zitten lezen, gesurft, een muziekje geluisterd en ik heb ’s avonds een film gekeken.

Ergo: ik heb het gewoon zelfs te druk gehad met niks, om een blogje te schrijven.

Mea culpa.

Morgen weer een dag!

lavendel

32 thoughts on “Afgelopen.

 1. “Na de keukenkastjes te hebben gereinigd, ze weer opnieuw ingericht te hebben, te hebben gestofzuigd, 2 wasjes gedraaid te hebben en links en rechts wat te hebben opgeruimd”

  das toch al heel wat?
  lekker zo’n spijbeldag.

 2. Als ge zo’n jaar de kasten niet hebt uitgekuist , kan je dingen vinden dat ge dacht dat het weg was ! vanavond begin ik ( gedwongen ) met mijn archief in orde te zetten , dat gaat wa anders zijn ! 😦

 3. Gij hebt ook wel een heel mottig leven, met al dat gedwongen verlof en zo… πŸ™‚
  En de dag van vandaag nog een werkgever vinden die beter is, is ook al niet van de poes… dus je zal echt je dagen moeten slijten met deze manier van doen vrees ik πŸ™‚
  Maar je overleeft dit heus wel ( denk ik )
  Groetejs

 4. Wat een nare werkgever heb je toch, die jou verplicht een dag vrij te nemen.
  Je hebt de dag -zo te zien- goed benut. Even flink uitrusten na zo’n intense schoonmaakaanval πŸ˜‰

 5. Als de schoonmaak aanval te lang duurt, ga je het nog leuk vinden.
  Dan moet je wee hulp zoeken want dan zegt men je ben verslaaft. Hans

  ot, morgen maar eens een logje over de huisarts van vroeger, je bent gewaarschuwd. πŸ™‚

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s