Hondsmoe.

Even een zeikblog ter afsluiting van deze week.

Ik ben moe. Hondsmoe.

Ik heb deze week 30 uurtjes gewerkt, en het wel druk, maar niet extreem gehad. Ik ben veel onderweg geweest, lekker in de zon, op de fiets, mensen thuis de griepprik geven. Dat wat ik hartstikke leuk vind om te doen. Wat me normaal energie geeft. Maar nu dus even niet. Ik ben echt helemaal leeg.

Vandaag ga ik dus maar lekker nog een uurtje of wat terug naar bed als Vlam en Jill de deur uit zijn en de rest van de dag lekker rustig aan doen.

Het schoonmaken gaan we zaterdagmorgen samen doen, Vlam stelde voor me te helpen. Dat aanbod nam ik meteen met beide handen aan. Normaal ga ik donderdagmiddag, als ik uit mijn werk kom, altijd meteen als een razende Roeland meteen door. Stoffen, zuigen, dweilen.

Nu deed ik dat niet. Ik zette de wasmachine aan en liep meteen door naar boven, waar ik heerlijk een dik half uur, heel erg diep heb liggen slapen.

Dat slapen smaakte naar meer.

En dat ga ik dus maar even heel veel doen, de aankomende dagen.

Fuel, gas, oil and all things related

37 thoughts on “Hondsmoe.

 1. Het is niet zeiken je bent moe, en dan kan en mag.
  Je hebt groot gelijk dat je lekker het bed opzoek en rustig aan doet. Er aan voorbij gaan schiet je niks mee op.

  Welterusten x

 2. Goedemorgen Zuster,
  Volgens mij ligt het aan het weer, ik weet “s morgens ook niet waar ik de energie vandaan moet halen en in mijn omgeving hoor ik van iedereen hetzelfde euvel. Geniet vandaag van je bijtank dag dan kun je morgen fris en fruitig op pad naar het Brabantse !
  Groetjes,
  Sylvia

 3. Wat een geweldig goed idee.. even terug naar bed. Ik zou ook wel willen, ware het niet dat ik om 10 uur ergens moet zijn…
  Slaap/doezel lekker!

  Liefs

 4. Je hebt er een mooie dag voor uitgekozen, het regent en onweert hier als een bezetene. Blijf maar lekker binnen en zet het plaatje: “het is weer voorbij die mooie zomer” maar even op en wen er maar aan…..!

 5. Mijn wereld voelt aan als een strooppot ik en waad er doorheen, traag, slepend, en ook moe. Heul erg moe. Als ik al die reacties zo lees onder je blog mag de hele wereld wel een tandje langzamer, dan kunnen we allemaal even bijtrekken en aan het wintergevoel wennen. Fijn weekend!

 6. Ben hier al in de weer van half 6… zit hier een paar weken als weduwnaar met benjamin, hand en kat. Het huishouden doen is een zwaar karwij, maar alle dagen ietsje doen, moet wel lukken 🙂
  Iedere avond val ik hondsmoe in slaap, maar ik kan nu wel in een stuk doorslapen…. dat maakt het verschil.

 7. Is gewoon najaarsmoeheid. Volgens mij heeft bijna iedereen er last van. Het gaat wel over. Eerst die winter door zien te strompelen en dan het voorjaar. Dan komt de voorjaarsmoeheid 😀

 8. ja, het is niet gezond om zo een weekeinde in te gaan, maar voor een keer is dat dan even niet anders. Rust maar lekker en goed uit.

 9. Wel, ik doe met je mee,….heb het momenteel ook moeilijk om alles mooi rond te krijgen,..te druk, teveel stress en zelden een moment van rust vinden,……hopelijk raak je uitgerust, slaap lekker!!

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s