Instakliefje.

Hip als ik ben, ben ik sinds enige tijd ook te vinden op Instagram.

Het is begonnen omdat dochterlief haar Facebook account steeds minder ging gebruiken en meer en meer te vinden was op Instagram. Ik houd graag een oogje in het zeil en maakte ook een account aan.

Ik ben er nog niet over uit wat ik ervan vind, of het een blijvend iets is. Het idee van foto’s en korte uitleg daaronder, spreekt me wel aan. Het is een leuke, makkelijke en snelle manier om contact te houden met andere bloggers, met familie en vrienden.

Maar ik vind het soms wel erg oppervlakkig. Als ik zie hoe pubers ermee omgaan… Ze plaatsen een duckfacefoto van zichzelf en er zijn dan honderdplus vriendjes en vriendinnetjes die allemaal de foto becommentariëren met “Cuteeeee!” “Lieffiiieee!” of “Love youuuuu.xxxxx”.

Ik vind het prima en leuk als u mij daar gaat volgen, maar op het moment dat u mij “Beautyyyyyy!” gaat noemen, blokkeer ik u.

Dat u het even weet.

insta

13 thoughts on “Instakliefje.

 1. Over 70 jaar hebben we geen ‘oma’s’ meer die kunnen breien, naaien of antwoord weten op de vraag hoe je een inktvlek uit je witte truitje kunt halen… maar ze kunnen wel geweldig selfie’s maken met een duckface 🙂 Dat dan weer wel…

 2. Zou de jeugd ook weten dat Instagram het recht heeft om alle geplaatste foto’s door te verkopen aan derden?
  Die duckface blijft maar door m’n hoofd spoken, toch maar eens op Google zoeken wat dat nou weer zal zijn.

 3. Tsja, ik blijf een beetje achter want na Hyves, Twitter, Facebook en Pinterest heb ik nog steeds geen account op Instagram. Ik weet al niet goed wat ik met Pinterest moet doen, vandaar dat Instagram er waarschijnlijk ook nog niet van is gekomen.

 4. Ik hoef niet weten waar je op Instagram te vinden bent, want ik ga er toch niet kijken. Als je een keer een echt leuke/interessante foto hebt, mag je hem per e-mail naar me toe sturen.

 5. Oe moet me nu wel inhouden haha.. Je moet op ig inderdaad even kijken wie leuk zijn om te volgen. Al die levensquotes, constante selfies, etenfotos en voetenfoto mensen delete ik ook.

 6. hahahaha!! Ik ga niet beginnen met Instagram. Ik hou het bij WordPress, Pinterest en twitter. O ja, ik heb ook fb maar daar ben ik bijna niet actief. 🙂

 7. Hi Kliefje,

  Het zou wel wat voor mij zijn want ik fotografeer graag, maar al die dingen bijhouden kost veel tijd en ik heb al Facebook, Twitter, Pinterest (2x ivm eigen zaakje) en WhatsApp natuurlijk. Ik kijk ook graag naar andere dingen dan schermen..

  Groetjes,

  Dorothé

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s