2014.

Ook ik ontving een rapport van WordPress en was half in shock. In slechts een half jaar tijd (ik blog pas weer sinds half juni, de eerste helft van het jaar had ik een blogsabbatical zoals u weet) zoveel mensen op mijn kleine plekje op het web, bizar. En vleiend. Toch ook wel stiekem.

Hier is een fragment:

Het Louvre Museum heeft 8,5 miljoen bezoekers per jaar. Deze blog werd in 2014 ongeveer 78.000 keer bekeken. Als je blog een tentoonstelling in het Louvre Museum zou zijn, zou het ongeveer 3 dagen duren voordat zoveel mensen het zouden zien.

Klik hier om het complete rapport te bekijken.

23 thoughts on “2014.

 1. Jeetje Klief, wat VEUL! Kwaliteit verloochent zich niet, dat zie je maar. Ja, stiekem best wel leuk toch? Ik ben ook best trots op mijn lezers hoor, ook al zijn dat er nog maar zo weinig, nou ja, vergeleken met jou dan;-)

 2. Geweldig zo n schouderklopje, is toch n behoorlijke waardering hoor. Deze lurker leest jou altijd maar reageer veel te weinig,toch gefeliciteerd!

 3. Dat is een hoop bezoekers in zo’n korte tijd! Wat moet dat dan wel niet worden als je een volledig jaar weer actief bent? Vooral lekker blijven bloggen, Klief! Ik kom hier graag lezen!

 4. Wat aardig dat je rapport krijgt, gaat goed met je blog.
  Je kunt merken dat het oudjaarsavond is, donder en bliksem.
  Een gezellige afsluiting van oudjaar en een gelukkig 2015. Hans

 5. Een heel goed 2015 gewenst!

  Ben je er nu van overtuigd dat je gewoon moet doorgaan met bloggen? Zulke cijfers kun je niet negeren, dus kom maar op met die stukkies. ๐Ÿ˜‰

 6. Ik heb geen idee hoeveel lezers ik heb, ik kijk er eerlijk gezegd nooit naar. Ik vind het een hele prestatie om zoveel mensen als jij op visite te krijgen en ja, natuurlijk mag je daar trots op zijn. Ik zeg: hoera voor Kliefje! :-))

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s