Verwennerij.

Ook ik ben vandaag hartstikke in de watten gelegd.

Door zowel kind, als door manlief.

Er was een ontbijtje geregeld, er was een tafel gedekt, er stond een prachtige rode roos in een vaasje op tafel en ik ben weer schandalig verwend met een prachtige clutch, nieuwe kekke Essie nagellak en lekkere douchespulletjes.

Jill postte een heel lief berichtje op Facebook met een paar mooie foto’s van ons saampjes zo door de afgelopen 15 jaar heen en noemde me de allerliefste mama van de hele wereld *smelt*.

Wat wil een mensch nog meer?

Niets toch?

Nou ja: een nieuwe heup dan misschien.

Want die bedierf stiekem helaas wel een klein beetje de feestvreugde vandaag.

Gisteren begon ie voor het eerst in 3 maanden weer lichtjes te etteren en toen ik vanmorgen wakker werd, was de pijn weer in alle hevigheid aanwezig. (Voor de nieuwe mensch hier op dit blog: ik heb een scheurtje in het kraakbeen van mijn linker heup dat soms dubbelklapt en dan verrotte zeer doet en maakt dat ik amper kan lopen omdat ik mijn been dan niet kan belasten. Zie ook hier.)

Ik heb dus helaas weer als vanouds op zijn Lucille Werners hinkend en strompelend en steunend aan tafels en stoelen de zondag doorgebracht. Niks samen wandelen en lekker naar buiten, de zon in.

Oma heeft zich naar een terras aan de Dobbeplasย laten rijden. Aldaar heeft ze een latte macciato in de zon gedronken met haar mantelzorgende echtgenoot en toen zijn ze via AH voor de broodnodige dagelijkse boodschappen, weer als een speer retour naar huis gegaan alwaar zij de rest van de dag op de bank onder luid protest (en lichte dwang) heeft doorgebracht.

Driewerf hoezee voor onze Grande Espace waar ik makkelijk in en uit kan omdat hij zo’n lekkere hoge instap heeft.

Driewerf hoezee ook voor Vlam die elke keer weer als die k*&%$@ heup opspeelt, alles zonder te morren oppakt en zijn huisvrouwtje mannetje staat. Die alle boodschappentassen alleen naar boven sjouwt, kookt, de was ophangt, de vaatwasser leegruimt en mij voorziet van thee.

Ik heb niet alleen de leukste dochter van het Noordelijk halfrond. Ook nog eens de liefste man.

Daar kunnen geen 1000 clutches tegenop…

 

Ja, dit zat er dus in dat pakje dat Vlam zo achterloos had neergezet...
Ja, dit zat er dus in dat pakje dat Vlam zo achterloos had neergezet…

38 thoughts on “Verwennerij.

 1. Blitse clutch (en goed geraden ;-p). Wat ontzettend balen van die stomme heup. Ik neem dat je er al de nodige pijnstillers tegenaan hebt gegooid? Hoop dat die rotpijn snel weer over is.

 2. Ooow wat ongelofelijk irritant zo’n heup maar zo te horen ben je dan wel in goede handen. Die kleur…. gewรฉรฉรฉldig, ik hou van die kleur!!

 3. Driewerf Kaa Uuu Tee voor de heup dus….. grmbl… Wat fijn wel dat jullie zo op elkaar zijn ingespeeld…. zijn rug/jouw heup…. en wat een prachtige foto’s van Jill en jou…… Jullie verdienen elkaar gewoon ๐Ÿ˜‰

  Xxx

 4. Als “”lurker”” een reactie , dat het heerlijk is om zo in de watten gelegd te worden. Ik heb een nieuwe heup en het is heerlijk om die pijn niet meer te voelen , maar jij bent denk ik nog te jong om een nieuwe heup te laten plaatsen .
  Zo’n zorgende Vlam is dan natuurlijk ook niet gek . Mijn wederhelft heeft mij enorm in de watten gelegd na de operatie.

  1. Dat doen ze niet eens. Er is met mijn heup/het bot an sich niets aan de hand, het kraakbeen is operatief wel te herstellen (alhoewel een zeer kleine slagingskans) dus het hele gewricht vervangen, is niet wat de orthopeed zal gaan doen.

   Ik snap je, is idd heerlijk voor je. De nieuwe heup รฉn je wederhelft ๐Ÿ™‚

  1. Niets over te zeggen. Soms een week of 2, soms een dag. Erg lastig. Ik kan ‘m nu, als ik eenmaal loop, wรฉl bewegen. Soms zit ie zo vast, dat ik geen eens normaal kan lopen, of omdraaien in bed, of door mijn hurken kan als ik moet plassen… ๐Ÿ˜ฆ

 5. Haha ik denk dat ik al met al net zo nieuwsgierig was als jij wat er in dat pakje zat. Heel mooi!! Waardeloos die heup van jou! Maar fijn dat je een lieve man en dochter hebt, die dan goed voor jou zorgen!

 6. Wat een bofkont ben je, leuke kadootjes en lieve man en kind! Jammer dat die heup nou net roet in het eten strooide….veel sterkte ermee.

 7. Dat nou uitgerekend vandaag je heup roet in het eten moet gooien. Niet dat het morgen of overmorgen wel gelegen komt, maar het idรฉรฉ… Ik hoop dat je “flapje”zich snel koest houdt. Sterkte!
  Fijn dat je zo verwend bent. Verbaast me niets ๐Ÿ™‚
  Liefs Kakel

 8. Waardeloos die heup Wat kan die de boel verstieren … Maar verder zo te lezen was het wel een lekker dagje. Nou dat was het wachten waard zeg ,wat een tof cadeau… Zit er weer op moederdag 2015 Op naar morgen …. liefs x

 9. Je hebt wel een top stel om je heen die van je houden.
  Van je heup krijg je het op je heupen, dat is niet fijn. Hans

 10. Topfoto hierboven! Wellicht zie ik deze wat laat…

  Dikke pech met je heup weer! Hoop dat het snel wat minder mag worden die pijn.

  Maar wat een lief het FB berichtje dat Jill voor je geplaatst heeft!

 11. Mazzelaar! Nu volgend jaar nog een nieuwe heup. Kan je werkgever dat niet regelen met korting van de zaak?! ๐Ÿ™‚ of eigenlijk ๐Ÿ˜ฆ

 12. Wat een mooi cadeau zeg! Knap dat je het hebt volgehouden. haha. En die heup, tja, flink balen hoor. Ik weet waar je over praat. Helpt pijnstilling niet?

 13. Die heup is naadje zeg, helemaal als je de look-a-like van Lucille gaat worden! Misschien wordt het tijd voor een medium sleehakje ipv uw gebruikelijke stelten. Ik zeg maar wat…

  1. Dat zou je denken, echter, het maakt geen zak uit of ik plat loop of met hakken, de aanvallen komen en gaan, geen peil op te trekken. Sterker nog:met hakken loop ik stabieler, voorzichtiger, meer rechtop en val/struikel ik zelden. Met platte schoenen ben ik een ramp ๐Ÿ˜‰

 14. Dat is de kleur van je header! Heel mooi, ik heb zelf een fucsiaroze en vind het altijd jammer dat ik hem maar bij zo weinig kan dragen en bovendien ga ik weinig naar dingen waarbij ik zoiets kan dragen. Maar in de kast staat hij ook leuk.

  Fijne plek die Dobbeplas,mijn dochter woont in Noottdorp we komen er dus ook wel eens lunchen.

  1. Ik verzin wel gelegenheden waarbij ik ‘m kan dragen. Deze heeft stiekem ook een schouderketting, dus ik kan ‘m ook over mijn schouder dragen ๐Ÿ™‚
   Ja, is fijn vertoeven daar, lekkere plek!

 15. Zo’n etterende heup is geen leuk moederdagcadeautje … die clutch lijkt me beter. Hopelijk duurt de aanval niet lang meer. En anders naar de dokter of de fysio …

 16. Over verwennerij gesproken!
  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina โ€œBankโ€™s Radioโ€ Hans

  1. Nee hoor. Gaaf met zwart en zebra en panter en groen bijvoorbeeld. Ik vind ‘m geweldig van kleur. Gisteren met Jill nagellak gekocht in precies die kleur ๐Ÿ™‚

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s