Verwend.

Zo. Hij zit er weer op, mijn verjaardag.

Dankzij de nogal lieve zorgen van mijn zeer genereuze man plus kind, was het een topdag.

Ook de felicitaties hier (oké, oké, ik heb ze enigszins afgedwongen met mijn blog, ik geef het toe. Mea culpa) en op FB, over de app en mail en ouderwetsche post, waren overweldigend en maakten dat het écht een feestelijke dag was.

Vlam en Jill hadden de ontbijttafel gedekt. Heerlijke verse broodjes uit de oven, een grapefruitje, vers beleg, pindakaas en Nutella (zoet beleg eet ik altijd alleen maar op zondagen en daarom zó lekker) en -last but not least- een tafel vol kadootjes. Ze stonden zo hoog opgestapeld dat ik Vlam niet eens zag zitten.

Van Jill kreeg ik maar liefst 2 flacons handzeep van Rituals, 2 prachtige kleurrijke kerstballen in de vorm van cupcakejes, een paar oorbellen en een kettinkje. Allemaal zelf betaald van haar zuurverdiende geld bij de plaatselijke Coop. Ik was er ontroerd van.

Vlam verraste me met het nieuwste parfum van Jimmy Choo, en met een heerlijke luxe douchegel met diezelfde geur én en plus nog eentje van Chanels Miss Dior. Ik had zelf al vrijdag (uiteraard in goed overleg met hem! Ik heb niets afgedwongen mensen, erewoord) een tas besteld omdat ik de bui al zag hangen. Vlam had nog geen kadootjes. En dan hadden we zaterdag verplicht samen de stad in moeten gaan, op zoek naar iets dat je -als er zoveel druk op staat- natuurlijk nooit gaat vinden. Ik slaagde online supergoed bij Tas van Tess. (Ik maak hier even stiekem reclame voor haar. Valt het op? Wat een fijne service en wat een prachtige kwaliteit tas. Ik zag het origineel in Staatsburg voor een slordige 2100 euro. Ik was meteen verkocht. Dat was ‘m. Maar een belachelijke prijs natuurlijk. Al zou ik de staats winnen, dan nóg zou ik nevernooit zoveel geld uitgeven.)

Na het ontbijt bezochten Vlam en ik een wijnbeurs. We schaften bij de balie een glas aan en het proeven kon beginnen. Na een wijntje of 8 zagen we echter door de bomen het bos niet meer en vertrokken weer, zonder iets te hebben gekocht. Wijn vlak na je ontbijt is zelfs voor mij too much. We lunchten met een broodje kroket. Daar doe je me een groot plezier mee.

’s Middags kwamen schoonmoeder en SchoRo even op de thee en kreeg ik de door mijzelf bij La Fayette in Staatsburg uitkozen ketting en oorbellen. En nóg een kerstbal. (Inmiddels heb ik er zoveel, dat er dit jaar wel 2 bomen moeten worden neergezet. Leuk voor Vlam ;))

’s Avonds wisselden we de cadeaubon in die ik voor mijn 10-jarige jubileum bij de praktijk had gekregen en aten we gezellig een zwaar gesponsord hapje buiten de deur.

De dag eindigde helaas wat minder feestelijk. Op de weg terug van restaurant naar de auto, verstapte de zeer onhandige ondergetekende zich. Mijn voet klapte dubbel en ik stortte als een zak aardappelen op de stoep. Erg charmant. Mijn enkelbanden zijn helaas aardig verrekt. Ik heb een soort mango op mijn enkel en hij ziet behoorlijk blauw. Blegh.

Een verjaardag om in meerdere opzichten voorlopig niet te vergeten dus!

35 thoughts on “Verwend.

 1. Tja.. dan moet je werkgever je maar even luxe met de auto heen en weer rijden. Want met zo’n enkel kun je niet fietsen. En met die regen is het ook niet erg als hij je laat halen en brengen. 😉

  Love As Always
  di Mario

  1. Ik heb gisteren mijn allerliefste collega gevraagd me op te halen. Vandaag een extra dagje vrij. Morgen lukt fietsen wel weer denk ik. Beweging is goed als je banden verrekt zijn. Ik volg mijn eigen advies dan maar op… 😉

 2. Klinkt als een heerlijke dag! Gave tas ook. Jammer van die enkel. Heel veel beterschap ermee. Lopen en hakken dragen zijn nu geen optie?

 3. Dat klinkt als een zeer geslaagde verjaardag, behalve dan je zak-aardappelen-act aan het eind, dat is balen zeg! Beterschap x

 4. Een late , maar heeeeeeeeel gelukkige verjaardag gewenst mijn ‘Ollandse keppe ! Nog vele jaren toegewenst ! xxx

 5. Nou, dat was geen fijn eind van wat een geweldige dag was. Even rustig aan dus maar en met het pootje omhoog.

  En sneakers? Moest je die van Jill lenen? 😉

 6. Dat was met recht een heerlijke verjaardag met lieve en leuke cadeaus! Sterkte met je enkel, dat kan nog een lang verhaal worden.. 😦

  1. H
   Komt goed hor, voelt nu al beter dan gisteren. Het is de 3e keer al aan die kant. Ik weet inmiddels wat ik moet doen. In beweging blijven en straks oefenen: de kraanvogel. Op het zere been evenwicht bewaren en steeds de ondergrond een stapje zachter/wiebeliger maken (op handdoek staan bijv) en zo de banden weer aan te trekken. Als je er eenmaal doorheen bent gegaan, blijft het een zwakke plek 😦

 7. Klinkt als een heerlijke dag met die tas en die wijntjes enzo. Die enkel is wat minder maar een mens schijnt nooit alles te kunnen hebben op de een of andere manier. Raar is dat!

 8. Alsnog gefeliciteerd!!!
  Prachtige tas, heb op de website gekeken, nu wil ik de chanel quilted bag 😦

 9. Goed gevierd dus!!
  Jammer van het einde dan toch nog, enne nog gefeliciteerd met je verjaardag..had ik nog niet gedaan…

 10. Al met al een verjaardag om volgend jaar nog een keer over te doen.
  Maar dan het liefst zonder je te verstappen. Hans

 11. Wat heerlijk om zo verwend te worden zeg! Fijn te horen 🙂 Wel balen van het einde. Een blauwe mango kan nooit goed zijn 😉

 12. Wat een superverjaardag 🙂
  Ik heb er ook eentje die een broodje kroket NIET kan weerstaan ….
  En je enkel… Niet zo tof, ben vorig jaar op Valentijn in de hal van een hotel propvol mensen ook zo elegant onderuit gegaan 😦 .. ik kan me er dus iets bij voorstellen! Veel ijs en rust 🙂

 13. Felicitaties te laat, maar toch! Hartstikke leuke verjaardag was dat, jammer zo’n vervelend einde. Veel beterschap en hopelijk geen pijn! Graag gelezen!

 14. Klinkt als een geweldige verjaardag! Alleen jammer van het einde! Hoop dat het vandaag al beter gaat met je enkel en dan morgen maar weer voorzichtig (op sneakers?) naar het werk.

 15. Leuke foto!
  Iedereen heeft flink uitgepakt maar jij het meest 😉
  Die tassen zijn waanzinnig en voor zo weinig.
  Moest je nou op sneakers naar je werk? Logisch dat je commentaar kreeg…
  Sterkte met je enkel x

Reacties zijn gesloten.