Teveel.

Ik hang redelijk lamlendig en energieloos op de bank als ik dit stukje typ. Vlam ligt gestrekt naast me met zijn hoofd op mijn schoot en slaapt en snurkt. Jill zit aan de andere kant van mij met haar tablet en speelt The Simms. Voor me staat de salontafel vol met de restjes van gisteren. Er is door niemand veel van gegeten. Mijn tweede glas wijn komt zeer waarschijnlijk niet meer leeg. Koken doen we niet meer. Ik zou het liefste heerlijk om een uurtje of negen naar bed willen eigenlijk.

Eerste Kerstdag is voorbij. Het was gezellig en we hebben lol gehad. We zijn alle drie ontzettend verwend. We hebben zalig gegeten en mooie wijnen gedronken. Maar het was méér dan genoeg. Wat mij betreft skippen we voortaan die tweede dag.

En gelukkig hebben we de foto’s nog…

image

image

image

25 thoughts on “Teveel.

 1. Wat een leuke foto’s! Wat zien jullie er mooi uit. Die 2e dag moeten we erin houden hoor. Ik zou er toch niet aan moeten denken om na een schransdag weer aan t werk te moeten…Dat is nu niet het geval omdat het in t weekend valt maar stel dat kerst op een doordeweekse dag valt. Phoe.

 2. Leuke foto’s… πŸ™‚
  En die extra dag dient om lekker ik de zetel te hangen en bij te komen, jammer dat wij die in België niet hebben 😦 , maar gelukkig was het zaterdag!
  Liefs!

 3. Zo’n bijkomdag, heerlijk toch? In veel landen is er geen tweede kerstdag, ik denk dat Nederland zo’n extra dagje vrij moet koesteren en gewoon lekker moet houden. Of cadeau moet doen aan China. Ben ik hier ook een dagje vrij πŸ˜‰

  Mooie plaatjes πŸ™‚

 4. Ik ben blij dat Jill weer kan lachen πŸ˜‰ Ze kan zo doorgaan voor het jongere zusje van Doutzen…
  Niets doen is ook een uitstekende manier om tweede kerstdag door te komen!
  Liefs Kakel xx

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s