Razendsnel.

Zo. De vakantie is, op een paar uurtjes na, alweer voorbij.

Bizar hoe snel deze week gegaan is, ik ben echt in shock.

Ik was een heleboel van plan.

En daar is geen zak van terecht gekomen.

Zo heb ik geen letter gelezen, geen één wierookje gebrand, niet één keer gemediteerd, niet al mijn orchideeën zijn verpot, ik heb mijn kleding niet uitgezocht. Ik had een waslijst aan recepten die ik uit wilde proberen, is niet gelukt. Ik wilde met Jill nog een bril gaan uitzoeken, is er niet van gekomen.

En toch heb ik me geen seconde verveeld.

De dagen zijn voorbij gevlogen. Ik stond elke morgen vroeg op, vlak nadat Vlam het pand had verlaten. Gewoon, omdat ik fris en fruitig en uitgeslapen was en ik het wel zo gezellig vind om ’s avonds tegelijk naar bed te gaan. En uitslapen én om tien uur plat, is zelfs voor mij, teveel slaap.

Ik heb zalig lopen rommelen/schoonmaken/opruimen in huis.

Ik heb geluncht met twee lieve collega-blogsters. De ene kwam naar mijn stad en de ander bezocht ik in Den Bosch. (En nee, ik heb niets maar dan ook niets te maken met dat ingestorte gebouw.) Beide keren waren buitengewoon gezellig. Jammer alleen dat het treinreizen waar ik me zo enorm op had verheugd, waardeloos verlopen is. Het begon met een kapotte wissel en in de loop van de dag lag het halve spoornet plat vanwege de vele spoorspringers. Een bizar dagje was het. Ik was gesloopt toen ik weer thuis was.

Ik heb talloze potjes gewordfeud met mijn vaste clubje.

Ik heb diverse malen heerlijk met of zonder Misty een siësta ingelast.

Ik heb gezellig gewandeld plus koffie gedronken met mijn wandelvriendin. En oh: ik kreeg van Vlam nieuwe wandelschoenen. De oude waren na ruim tweeduizend kilometer op de teller, echt versleten. Op naar de volgende 2K!

Er was reden voor een bescheiden feestje, ik zakte ineens gestaag naar beneden qua kilo’s en zit nu op een ruime vier kilo minder mij. Nog vier te gaan! De in een buitengewoon overmoedige bui gekochte broek die ik enige weken geleden op de groei (maar dan anders) aanschafte, kan inmiddels gewoon dicht. Ik voel me overigens meer dan prima op dit dieet, het is echt een makkie om vol te houden.

Concluderend kan ik zeggen dat mijn week geweldig was. Ik ben volledig uitgerust, bijgetankt, ontspannen. Mijn nek is weer soepel en mijn hoofd is weer leeg.

Edoch was ie aan de zeer korte kant.

Ik heb dan ook nul komma nul zin om morgen weer om kwart over zes op te moeten staan en weer een week van klokkijken, ritmes en verplichtingen te moeten aangaan.

25 thoughts on “Razendsnel.

 1. Het was inderdaad supergezellig, zit nog steeds een beetje na te genieten. Jammer van dat waardeloze openbaar vervoer. Heel veel succes morgenvroeg!

 2. Als je niet werkt ken je ook niet de vreugde van vrije dagen! Dus, fijne werkdag morgen 😉

 3. Terwijl ik van de week met het openbaar vervoer ging over een traject waar regelmatig springers te vinden zijn. Vakanties en vrije dagen gaan bij voorbaat te snel voorbij.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Ontzettend knap!! Die andere 4 zullen snel volgen. Je mag trots op jezelf zijn. Heerlijk zo” n week. Hier morgen om 10 uur t huis weer eens helemaal voor mezelf alleen sinds n maand, ook lekker. Ik wens je succes morgen en Let maar op, t is weer bijna weekend 😊
  Lieve groet Brigitte

 5. Ik verlang ook alweer naar de vakantie. Hier is die inmiddels 14 dagen voorbij en met een dochter in de kreukels ben ik echt doodmoe.

 6. De week vloog idd voorbij! In jouw geval was dat erger dan voor mij, want door de vakantie van collega moest ik 5(!) dagen werken. Sterkte morgen, ik tel ondertussen af naar mijn vakantie over 4 weken…

 7. Ik tel nog 98 nachten af en dan heb ik een mini vakantie … vrees dat die ook net zo snel voorbij vliegt, maar hoe fijn dat je heerlijk genoten hebt van zo’n verlofweekje!

 8. Vrije tijd gaat altijd sneller voorbij dan verplichte tijd.
  Gelukkig heb je het toch goed besteed. Hans

 9. Goed afgevallen, zeg! Gefeliciteerd! Hier in Amsterdam is de vakantie net begonnen. Voor mijn kinderen dan. Ik mag gewoon een paar dagen naar kantoor. Wél een heel gezellig kantoor. Dat van een bierbrouwer. Vandaag plaatste ik op mijn blog mijn overzicht van de week. Die zag er anders uit dan de jouwe. Maar dat is niet gek natuurlijk.

 10. Wat tof dat je met twee bloggers/vriendinnen hebt afgesproken!
  Gefeliciteerd met je vermiste kilo’s. De aanhouder wint en dat ben jij.
  Vakanties gaan per definitie te snel. Daar zou het kabinet eens wat aan moeten doen.
  Knuffel

 11. herkenbaar, weekje is altijd veel te kort. Ik heb maar 1 dagje vrijgenomen aankomende week, dus 2 dagen vrij. Zoon heeft vakantie vandaar. Maar toch is het een ander gevoel deze week, BSO is lekker vroeg ’s ochtends, dus bijtijds weer in huis ’s middags. Iets meer tijd voor het koken en woensdag en donderdag lekker aanrommelen met mijn kind. Lekker dus, maar dat werk en de klok en dat vroege opstaan, nee dat hoeft van mij ook niet. En hoera voor 4 kg minder!!

 12. Leuke dingen gaan altijd veel sneller voorbij dan niet leuke helaas.

  Proficiat met je kilo’s. Je hebt me geïnspireerd en het begin is er bij mij ook gelukkig.

  Groetjes,

  Dorothé

 13. Wat een fijne week! Begrijp helemaal dat je geen zin hebt om weer aan t werk te gaan. Gelukkig is het over 4 dagen weer weekend! 😉

 14. Ik ken de uitspraak; een uur duurt lang, een week, jaar is zo voorbij.
  Je hebt in ieder geval mooi weer gehad met je vakantie en ach het is zo weer Pasen, weer een lekker lang weekend.
  Mijn week begint vandaag wat belabberd, snotverkouden, de holtes doen zeer en hoofdpijn er gratis bij. Eerst maar eens de EHBO homeopathie medicijnen doos aanspreken.

 15. Fijne week lijkt me dat…
  Die treinreis heb ik vorige week ook meegemaakt toen ik afsprak met blogster Eilish, k heb echt zitten balen!
  Mss lopen we elkaar nog eens tegen het lijf in Den Bosch… wij vertoeven daar ZEER graag! 🙂

 16. Ja hoe herkenbaar!! Gaat veel te snel voorbij zoiets. Al vind ik dat je best heel veel leuke dingen gedaan hebt 😀

Reacties zijn gesloten.