Allegaartje.

Ik bedacht ineens dat ik heel veel nog moest melden maar dat al die onderwerpen op zichzelf staand geen heel blog kunnen vullen.

Dus prop ik alles in één.

We zitten hier nog steeds te duimen dat de keuken doorgaat alhoewel we nog niets hebben gehoord. Vlam dacht dat de mevrouw die hem gebeld had, had gezegd dat ze voor woensdag ons sowieso zou laten weten wat en of nu verder. Ook als het negatief was. Niks gehoord nog. De spanning stijgt. Dat massale geduim van u moet toch gaan helpen? Ontzettend bedankt in ieder geval. Top.

Jill en de zomervakantie, was ik ook nog helemaal niet op teruggekomen. We gaan het nu zo doen: Jill vertrekt week één met vriendin en haar ouders naar Tossa. Vlam en ik vertrekken een week later naar Mimizan en zijn daar twee dagen alleen. Dan rijden zowel wij, als de ouders van Ilse een driehonderd kilometer, doen we een bakkie en gooien wij Jill en haar zooi in onze auto. Dan rijden we vrolijk weer driehonderd kilometer terug naar Mimizan en de ouders van Ilse nemen hun kind weer mee naar Tossa. Vervolgens zijn wij een week met zijn drietjes en zij ook. Zij droppen op de terugreis naar NL hun kind bij ons en we verblijven dan nog met beide meiden een week in la France. Het is K om als je net aangekomen bent op de plaats van bestemming, nóg een dag aan reizen kwijt te zijn, maar het leek ons allemaal de beste oplossing. Volgend jaar kan mevrouw de boom in en is het heel simpel: take it or leave it.

Jill en haar afgebroken voortanden na de valpartij van haar paard. Inmiddels zijn we drie maanden verder en houden de zenuwen het. Elke zoveel weken gaat ze naar de tandarts en wordt haar gebit gecontroleerd en gefotografeerd. Begin april hebben we nog een laatste (?) afspraak en daarna hoop ik dat de herstelwerkzaamheden van start kunnen gaan. Het zou tof zijn als Jill van de zomer met haar nieuwe gebit en nieuwe bikini het strand op kan.

Ik ben lekker bezig op HoeVrouwenDenken. Het is fun om te doen en de interactie zo met die andere meiden is hartstikke leuk. Vanmorgen verscheen er weer een berichtje van mij op de site. Vergeet niet te liken!

Het is jammer dat er mensen zijn die het onvermogen hebben om te begrijpen of iets met een dikke knipoog is geschreven. Het is echt een gemis. Idem dito wat betreft mensen die niet snappen dat ik wel eens een pietsje overdrijf misschien en die mijn schrijfsels soms heel erg letterlijk nemen. Hier heb ik er gelukkig geen last van. Op HVD ben ik er helaas al een paar tegengekomen. Blegh.

Zo.

U bent weer op de hoogte.

Fijne avond!

37 thoughts on “Allegaartje.

 1. Mooie oplossing vwb de zomervakantie! En goed nieuws over de tanden… altijd fijn om goed nieuws te horen.

  Ach weet je Klief, wij kennen je hier allemaal een beetje…. we voelen gewoon wat je werkelijk wil zeggen knipoog….. je weet het… jij bent verantwoordelijk voor wat je schrijft, niet wat anderen er in lezen!

  Xx

 2. goed om te lezen over haar tanden en dat het gelukt is om de zomervakantie te redden. Onze puberzoon van 16 is met geen mogelijkheid van onze vakantie naar Kreta af te meppen. Het aanbod om met een vriendje mee te gaan wilde hij niet eens overwegen. Nee hoor grapje. Hij is erg gezellig en lief.
  Ik duim nog even voor je keuken.

 3. Jij dingen overdrijven…. nee.. dat vertel je me nu pas…. En maar denken dat jij alles serieus meende. 😉
  Heel soms heb ik het ook weleens dat mensen mijn humor niet begrijpen.. ik snap er ok niets van.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Ah thanx voor de update, ik mis nog wel een paar puntjes maat ben dan ook een Aagje 😉

  Wat een trieste types zeg op HVD. Maar ik vind die types overal eigenlijk heel sneu.

 5. Haha ja niet door de knipoog heen kunnen kijken herken ik wel 🙂 Ik vind je manier van schrijven echt hilarisch. Lees elke keer weer met een grote glimlach.

 6. Goed om weer helemaal op de hoogte te zijn!
  Ik ken het, helaas hebben sommige mensen het niet door dat een beetje overdrijven het stuk vaak net wat meer sjeu geeft 😉 Jammer inderdaad !

 7. Genoeg verlangens en plannen, dat houd je bezig.
  Gelukkig zijn de zenuwen over de keuken en het gebit van Jill goed. Hans

 8. Hebben ze Jills tanden wel al gerepareerd? Dat hoop ik toch van wel.
  Nog steeds duim ik dat je de keuken gaat winnen. Zou super zijn.
  En ja, er zijn idd mensen die het niet begrijpen. Ach ja. Dat is dan maar zo.
  Groetjes

 9. Die Jill mag in haar handjes knijpen met zulke meevoelende ouders!! Prachtoplossing , en zo zie je nog eens een stukje Frankrijk…:-) Twee dagen alleen met Vlam (al is het in Mimizan) is natuurlijk ook gezellig!

 10. Ik woon in Friesland en heb vroeger rond Den Haag gewoond. Ik merk het gewoon, als ik tegenover een ‘westerling’ sta. De humor en de omgang is gewoon heel anders dan hier, veel losser. Humor en omgangsvormen zijn dus ook heel streekgebonden, is mijn ervaring.
  Ga door met jouw humor, is geweldig !!!
  Groetjes Tineke

 11. Het leven is nou eenmaal een allegaartje… Thanks for the update. So far so good….

  Ik moet zeggen dat #HVD wel leuk is maar soms ook teveel. Jouw blogs en die van Lou steken er wel met kop en schouders bovenuit. Er zitten verschijnen op#HVD ook wel andere lezenswaardige schrijfsels maar jullie kwaliteit is veel constanter naar mijn mening.

  Groetjes,

  Dorothé

 12. Had kan mij niet cynisch genoeg zijn. Of net op het randje, óók leuk (-:
  Fijn dat het met Jills tanden uitstekend gaat. Van een paard stuiteren is al erg genoeg.
  Liefs Kakel x

 13. Iedereen denkt anders dan anderen. Niet alleen vrouwen, hoor! 😉 Wat ik zelf niet begrijp is mensen die roepen dat zij mogen schrijven en denken wat zij willen maar dat anderen niet gunnen.

 14. Mooi dat de vakantie toch (een soort van) opgelost is. En wat je zegt; volgend jaar maar anders. Dit is een goede les geweest lijkt me zo.

  En ja die knipoog, sommig mensen vinden het lastig. Maar ik geloof oprecht ook wel dat het lastiger is om dat op beeld te kunnen distilleren dan in een gesprek. En het helpt natuurlijk ook wel dat de mensen je hier beter kennen dan daar.

 15. Is idd altijd een beetje sneu als mensen bepaalde humor niet begrijpen. Ik lees soms de reacties die mensen achterlaten bij de Speld – vrij gênant. Terwijl ze toch zouden moeten weten dat het daar een en al satire is. Humor is wat dat betreft een apart begrip.

 16. Haha, er zijn zoveel mensen die niet eens kunnen knipogen, laat staan ze herkennen. Ik zeg altijd maar: negatieve aandacht is óók aandacht. Net als bij kleine kinderen 😛

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s