Plogje 9

20160524_192957
Al wandelende kwam ik deze container vol -eh- snosskommers tegen. PS: uit mijn lievelingsboek, The BFG. Ennnn: vanaf juli komt daar een nieuwe film van uit, in de bios!! Door Steven Spielberg. Nu al zin in.

 

20160525_064204
Als zelfgediagnosticeerde dyscalculist ken dit net, deze som. Stomme WP! Is mijn enorm ingewikkelde ww dat ik zelf amper kan onthouden niet genoeg?

 

20160520_162715
Wie zou dat nou doen? In elke doos eieren welgeteld één veertje leggen? Rare baan… (Is het u nooit opgevallen?)

 

20160520_164146
De schoenen die ik kreeg van mijn schoonmoeder, zijn meteen al ingepikt door het wicht. Nou ja: ik twijfelde toch al wegens te lage hak πŸ˜‰

 

20160520_092334
Van dit beeld werd ik enorm droevig het afgelopen weekend. Gelukkig is het mandje weer lekker vol met veel poes. We kunnen Misty nog lang niet missen…

 

20160518_193826
Deze had ik nodig. Ik heb me wezenloos gejankt zeg…

 

Naamloos
Alhoewel zelfs een héél duur merk er niks mee kan, met die wallen van mij. Boven de veertig kun je maar beter niet meer huilen. Je hebt er een midweek “lol” van :(((

22 thoughts on “Plogje 9

 1. Misty weer helemaal opgeknapt?
  Wichten en schoenenπŸ˜‚
  T wicht hier heeft schoenen waar ik hoogtevrees op krijg hahaha
  Fijne dag vandaag Klief

 2. Gelukkig gaat het weer helemaal goed met Misty. Juist leuk, die schoenen! Maar inderdaad lage hak en geen tijger/zebraprint πŸ™‚
  Fijne woensdag!

 3. Te lage hakken pfff, ik zou al blij zij als ik daarop kon lopen. Ik vind het keimooie schoenen trouwens dus ik begrijp je dochter helemaal !

 4. Ik heb het laatste jaar een echte ‘wallenfobie’ opgelopen.
  Nooit last van gehad maar toen een van de vervelende (zo niet vervelendste als echte ijdeltuit) bijwerkingen van een lange periode van slapeloosheid de wallen waren ben ik erdoor geobsedeerd.
  Ik kijk bij iedereen die ik ontmoet of op tv zie hoe de wallenvlag erbij hangt en ik kan je gerust stellen, er zijn maar weinig mensen die er geen last van hebben.
  En het is in feite ook heeel erg onbelangrijk.

  1. NOU! Ik ben liever walloos. Wallen maken moe. Ik heb enorm veel baat bij Clinique oogcrème. Nu even niet, dit was too much.

 5. te lage hak?…. Maar ga zo door, gezellig begin van de dag met een paar foto’s

 6. Wat zonde van al die bevroren groente.
  Tja, wallen en kringen onder de ogen. Ik had vroeger een hekel aan mijn bril en heb jaren lenzen gedragen totdat mijn ogen te droog werden. En zachte lenzen met een sterkte van -11 (andere oog iets minder sterk) werkt niet. Dus weer aan de bril en die camoufleert wallen en donkere kringen best goed. Laatst probeerde ik mijn lenzen weer eens en vroeg aan zoons wat ze er van vonden. ‘Zet die bril maar weer op, want dan zie je er jonger uit’. Mannen, eerlijk en ze zeiden het lief πŸ˜€
  Als tiener en twintiger had ik veel last van puistjes. Ook daar baalde ik best van. Tegenwoordig krijg ik regelmatig complimenten over mijn huid. Ik smeer er niks bijzonders op, alleen een beetje kokosolie af en toe. Ik gebruik geen make up (oogmake up krijg ik kriebelogen van en verder heb ik een hekel aan het gevoel op mijn huid, zelfs nagellak vind deze prinses op de erwt een crime πŸ™‚ )
  Niet teveel in de zon. Geen alcohol, niet roken, heel gezond eten. Van veel groente en fruit eten krijg je ook een kleurtje van. Manlief wordt regelmatig gevraagd of die onder de zonnebank gaat. Dus niet. Hij wordt wel snel bruin, maar niet in de winter πŸ™‚
  Jaren geleden heb ik eens een monster gehad van rozencreme van Dr. hauscka. Dat vond ik de beste creme die ik ooit gebruikt hebt. Daar kreeg mijn huid een zachte, rozige gloed van. Die heb ik nu van mezelf, maar die creme vind ik echt een aanrader. Hij was alleen idioot duur in Nederland. Geen idee of ie nog te koop is.
  Filmsterren gebruiken aambeienzalf tegen wallen. Nooit geprobeerd. Ik zit geloof ik weer op mijn schrijfstoel πŸ˜‰

  1. Die tip van de Spert ken ik ja, zelf ook nog nooit aangedurfd. Als jij nou eens gaat en mij verslag doet? πŸ˜‰

   1. Ik durf het ook niet en daarbij heb ik eerder last van kringen dan van wallen.

 7. Géén aambeienzalf gebruiken ! Laatst op de tv gezien : schijnt verschrikkelijk te branden……
  Ik heb altijd twee lepels in de vriezer liggen. Na een zware nacht met een tissue ertussen, met de bolle kant op de wallen leggen.
  Helpt fantastisch !

 8. Dat veertje doet mensen denken dat de kippen in kwestie lekker vrij hebben rond kunnen lopen op een boerderij in plaats van in een klein hokje gepropt. ‘Marketing’ heet dat.

Reacties zijn gesloten.