Plogje 10

20160528_093717
Het weekend beginnen met zon en aardbeien was niet bepaald een straf.

 

20160527_070934
Ssssstttt Misty, niks zeggen tegen Vlam hoor, dat je stiekem even bij me kwam liggen.

 

20160526_100730
Ik sloeg weer eens een gebakje af op mijn werk. Kost me nul komma nul moeite. A) omdat ik niet zo’n fan ben van zoet en B) ik onder de 80 kilo weeg! Ik ben supergemotiveerd om door te gaan. Mijn streven van -8 kilo ga ik ruimschoots voorbij πŸ™‚

 

20160531_143154
Maar toen één van de werkburen met worteltaart van de Koelela aankwam, ben ik voor gaas gegaan. Een mens kan ook overdrijven tenslotte, met zijn gedieet.

 

20160525_161451
Alle winterschoenen zijn opgeborgen in Curverboxen en de zomerschoenen zijn naar beneden verhuisd. Kom maar door met die zon! Oh ja: Vlam heeft ook één plankje gekregen. Die Nikes zijn niet van mij.

 

0f43388b-671f-48a7-ae0b-e4f639e48ca1
Een héél bijzonder horloge πŸ™‚

25 thoughts on “Plogje 10

 1. Leuk dat plogje mag beest niet op bed nee? Ex vond dat ook Doezel wachtte tot ex weg was en ploep heel het bed bezet.

 2. Wat een hoge hakken! Straf dat je daarmee kan wandelen! Ik zou het misschien ook wel kunnen, maar mijn arme voeten en rug zouden dat zeker niet volhouden.

 3. Goed bezig zeg. En taart afslaan en je streven ruimsschoots gaan halen. Ik moet nog wel wat, maar momenteel niet voldoende energie en kracht om sterk te zijn. Ik ga nu even voor behoud van gewicht en als de drukte weer wat zakt dan weer voor daling…

 4. Je schoenen had ik precies al eens eerder gezien πŸ˜€
  Goed bezig hoor, en af en toe toch een stukje taart, moet kunnen, alhoewel maat 40-42 schijnt bestempeld te worden als “dik”, mmm, een mens moet voorzichtig zijn! πŸ˜€πŸ˜€

 5. Oef, die hoge hakken! Mooi vind ik ze, maar erop lopen gaat niet. Ik ben van de platte schoenen. Maar met m’n 1.78 lengte heb ik die palen dan ook niet echt nodig. Een zoetekauw ben ik ook niet, maar worteltaart met zo’n heerlijk glazuurlaagje gaat er altijd wel in.
  Leuke plog. Moet het misschien ook eens doen….

  Groet,
  Conny
  papillon60.blogspot.nl

 6. Wat goed bezig zeg met je dieet! Ik zou die eerste moeilijk kunnen weerstaan denk ik, ben gek op tompoezen hahaha. Die hakken in jouw kast… wauw!! Echt ik ben een beetje jaloers: ik zou daar ook op willen kunnen lopen!

 7. Wat leuk die bloemetjes op het balkon. Schrijf je binnenkort nog eens over je douche spulletjes verzameling, ben benieuwd of je weer nieuwe geurtjes hebt gescoord;) Groetjes Essie

  1. Oh, ik ben alles een beetje aan het opmaken. Over 8 weken gaan we naar la France en wil ik weer scoren nl! Ik douche me de laatste weken met aardbeientaartjes en citroencakejes. ZΓ‘lig! :)))

 8. Aardbeien zijn wel lekker, net als het plekje op bed vind Misty.
  Op een zeker moment is het de kick om je ideale gewicht te bereiken.
  Een knollen uurwerk. Hans

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s