Winnares!

Speciaal voor deze gelegenheid ben ik met mijn harses op de film gegaan. Dus voor de mensen die achter het net visten, jullie hebben tóch nog een leuke middag.

Mijn carrière als vlogger hang ik hierbij meteen ook weer aan de wilgen. Dit is niet mijn ding. Ik moest me druk maken om véél te veel dingen. Zit mijn onderkin wel goed? Praat ik echt zo raar? Vanuit welke hoek ben ik het leukste? Kijk ik wel recht in de lens? Als ik maar niet ga stotteren. Shit wat zit mijn haar -eh bijzonder na dat autoritje met open ramen van vanmorgen. En wat dies meer zij.

Mij teveel gedoe.

Ik schrijf liever. Zonder make-up, zonder bh en met mijn onderkin die gewoon haar eigen leven kan leiden.

Esther D > mail je me?

44 thoughts on “Winnares!

 1. Wat leuk! Een minivlog! Nu weet ik ook eens hoe je stem klinkt en nee die is niet raar.( maar al je gedachtes zijn heel herkenbaar;-))

  Esther D veel plezier met het boekje!

 2. Wat leuk! Helemaal beeld én geluid bij de verhalen….. maar ook, precies op film, zoals je schrijft en bent… Ik vind de kleur van je lipstick geweldig!

  Fijne zonnige zondag nog!
  xx

 3. Heeeey wat leuk! In the flesh… wat een lieve stem heb je, had er geen voorstelling van maar je bent goedgekeurd hahaha!

 4. prachtig filmpje, schrijf jij maar, dat vind ik leuker dan dat gevlog, (ouwerwets dus ben ik) Ik vind je verhalen en beschrijvingingen van je werk-en priveleven prachtig. ben een ouwe pleeg en herken vooral in je werkbeschrijvingen heel veel. ga aub door, kan ik blijven glim-grim- of gewoon lachen

 5. Klivia , blijf jij maar gewoon zoals je bent en er uit ziet als de Klivia beetje make-up hoog hakje en leuke passende kleding vriendelijk voor haast iedereen en voor de gene niet , die hebben het aan hun zelf te danken.
  Groetjes Hans H.

 6. Gefeliciteerd Esther D, veel plezier met het boekje! Na je plogjes nu ook opeens een vlog… wat hip ;-p. Leuk je weer eens in een soort van ‘real life’ te zien en te horen trouwens.

 7. Duidelijk niet jouw DING Kliefje, maar zoals meerderen voor mij vind ik het heel leuk om je stem eens te horen en je even “echt” te zien. Ook ik ben geen vlogvolger, dus voor mij ook graag gewone geschreven blogs. Maar mocht je toch weer een keer de neiging hebben een vlog te maken, kijk ik hem graag! Fijne week.

 8. Je hebt een lief stemmetje voor zo’n pittige dame. 🙂 (en een sterk Nederlands accent, maar dat hoort zo natuurlijk, zelf klink ik oervlaams)

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s