Winnares!

Speciaal voor deze gelegenheid ben ik met mijn harses op de film gegaan. Dus voor de mensen die achter het net visten, jullie hebben tóch nog een leuke middag.

Mijn carrière als vlogger hang ik hierbij meteen ook weer aan de wilgen. Dit is niet mijn ding. Ik moest me druk maken om véél te veel dingen. Zit mijn onderkin wel goed? Praat ik echt zo raar? Vanuit welke hoek ben ik het leukste? Kijk ik wel recht in de lens? Als ik maar niet ga stotteren. Shit wat zit mijn haar -eh bijzonder na dat autoritje met open ramen van vanmorgen. En wat dies meer zij.

Mij teveel gedoe.

Ik schrijf liever. Zonder make-up, zonder bh en met mijn onderkin die gewoon haar eigen leven kan leiden.

Esther D > mail je me?

44 thoughts on “Winnares!

 1. Wat leuk! Een minivlog! Nu weet ik ook eens hoe je stem klinkt en nee die is niet raar.( maar al je gedachtes zijn heel herkenbaar;-))

  Esther D veel plezier met het boekje!

 2. Wat leuk! Helemaal beeld én geluid bij de verhalen….. maar ook, precies op film, zoals je schrijft en bent… Ik vind de kleur van je lipstick geweldig!

  Fijne zonnige zondag nog!
  xx

 3. wat dapper van je , je bent mijn held
  ik ben trots op je
  ( ik zou het niet durven hoor)
  groetjes monique

 4. De leukste vrouwen hebben de meeste kritiek op zichzelf! Ken je dat gezegde?

 5. Heeeey wat leuk! In the flesh… wat een lieve stem heb je, had er geen voorstelling van maar je bent goedgekeurd hahaha!

 6. prachtig filmpje, schrijf jij maar, dat vind ik leuker dan dat gevlog, (ouwerwets dus ben ik) Ik vind je verhalen en beschrijvingingen van je werk-en priveleven prachtig. ben een ouwe pleeg en herken vooral in je werkbeschrijvingen heel veel. ga aub door, kan ik blijven glim-grim- of gewoon lachen

 7. Klivia , blijf jij maar gewoon zoals je bent en er uit ziet als de Klivia beetje make-up hoog hakje en leuke passende kleding vriendelijk voor haast iedereen en voor de gene niet , die hebben het aan hun zelf te danken.
  Groetjes Hans H.

 8. Gefeliciteerd Esther D, veel plezier met het boekje! Na je plogjes nu ook opeens een vlog… wat hip ;-p. Leuk je weer eens in een soort van ‘real life’ te zien en te horen trouwens.

 9. Ik lees je stukjes altijd met veel plezier en vind dat je een prachtige stem hebt!
  Een mooi compleet plaatje!

 10. Esther.. gefeliciteerd natuurlijk, maar uiteindelijk hebben wij allemaal gewonnen met deze log van klief….. Wat leuk.. een vlog.

  Love As alwyas
  Di mario

 11. Ook al doe je het nooit meer, ik ben blij je stem eens gehoord te hebben! Je kan wat mij betreft zo gewoon de radio op hoor.

  1. Ik vind er ook niks aan hoor, dus geen zorgen. Maar eenmalig leek me wel leuk. Je gaat je toch afvragen hoe iemand is. Hoe zhij praat en beweegt.

 12. Duidelijk niet jouw DING Kliefje, maar zoals meerderen voor mij vind ik het heel leuk om je stem eens te horen en je even “echt” te zien. Ook ik ben geen vlogvolger, dus voor mij ook graag gewone geschreven blogs. Maar mocht je toch weer een keer de neiging hebben een vlog te maken, kijk ik hem graag! Fijne week.

 13. Wat leuk om je eens op beeld te zien en je stem te horen. Helemaal niks mis mee, echt een lieve stem!!

 14. Je hebt een lief stemmetje voor zo’n pittige dame. 🙂 (en een sterk Nederlands accent, maar dat hoort zo natuurlijk, zelf klink ik oervlaams)

 15. Wat stoer om een filmpje te plaatsen; vind ik leuk!
  De winnares veel plezier met haar prijs.
  Lieve groet

Reacties zijn gesloten.