Plogje 14

Vandaag moet u het weer even doen met beelden in plaats van woorden. Zelfs ik ben wel eens uitgekletst 😉

13522042_1170812512950359_5329766681469406590_n
Na tig jaar was ik die zuster Klivia van Bruna zó ontzettend beu, dat ik Tina gevraagd heb een nieuwe avatar voor me te maken. Ik vind ‘m persoonlijk super geslaagd. En lijkend.

 

20160629_125213
Ik heb een schurfthekel aan eten weggooien en van Vlam’s restant ratatouille maakte ik een soepje voor tussen de middag. Soms wil een mensch wel eens geen sla 😉

 

20160627_121819
De komkommertijd is aangebroken op mijn werk. Normaal vul ik deze in met collega Jet. Maar die is er nu niet. Shit, want wie vult nou die voetbalvragen in???

 

13427897_293904280942733_7037305125483910736_n
Ik ben gék op missers op Funda. Check de weggedoken bejaarde op rechts. Brilletje nodig beste makelaar?

 

20160701_102302
Poezelige voetjes na bezoek aan de pedicure. Mán, wat vind ik dat verschrikkelijk. Die haakjes onder je nagels! Brrr…

 

20160702_062800
Zouden wij iets met kruiden hebben?

 

ca494e02-1f64-4b1c-b6df-e80bc1fd1db1
Vandaag ging ik “even” heen en weer naar Mw Williams. Ik heb nog nooit zo’n relaxte reis gehad. Eerste klas én de stiltecoupé. Ik zat hele stukken in mijn uppie, wat een zaligheid.

 

7c7c4a27-4e33-42e6-bfec-c1b30ea80707
Ik heb deze dan ook in twee rukken uitgelezen. Gaaf boek!

 

20160701_125256
Met mijn allerliefste nicht at ik voor het eerst Vietnamees. Dat smaakte naar meer. Deze banh xeo eet je met je handen; je rolt omelet, kruiden en vulling in een stukje sla. Maakt het nog leuker.

Goed weekend allemaal!!

38 thoughts on “Plogje 14

 1. Haha wat grappig, een ‘overgang’kaart van de NS… zouden ze veel ervaring hebben met dames van zekere leeftijd die wel wat comfort en rust kunnen gebruiken?

  1. Hahaha, de meeste mensen hebben een zootje in hun kast. Maar wij hebben er zoveel dat ik het wel zo moest doen, anders vind je nooit meet wat terug. Nu zie je in één oogopslag (soms twee ;)) waar wat staat.

 2. Ik dacht al wat een leuke nieuwe afbeelding heb je!!! Die kruiden, mens gewéldig!!!! Ik dacht al wel dat je naar Mevrouw Williams zou gaan toen ik op je kaartje Enschede zag staan en die matchende nagellak en schoenen zijn geweldig. O ja, en die Funda-foto. Ik heb echt nog nooit een misser gezien op Funda, gebeurt dat echt zo vaak??? Is mij echt nog nooit opgevallen… Maar ´t is werkelijk een hílarische foto!

  1. Ja, vaker dan je denkt. Ook vaak van die tovertrucs. Badkamerfoto één met pantoffels en op twee zijn ze op mysterieuze wijze verdwenen. Of zo’n boeket bloemen dat je door het hele huis tegenkomt. Zó stom.
   Die kruiden gebruiken we ook echt allemaal hè? De meeste door mij, de rest door Vlam. Ik kook meer Oosters georiënteerd, hij Frans.

 3. Shit zeg, was ik aan het overwegen of ik ook maar eens door een pedicure aan m’n voeten te laten pulken en dan heb jij het over haakjes onder de tenen. Ik stel een afspraak nog wel even een mand, of een seizoen, uit. 😉

 4. Ik vind je nieuwe avatar heel mooi! En ja, ik dacht al dat je bij mw Williams bent geweest. Ik zag ineens bekende douchegel op haar instagram langskomen. Alvast een fijne week gewenst!

  1. Ja, haha! Betrapt. Ik koop er elk jaar tig van in Frankrijk. Voor mezelf natuurlijk. Maar ook voor in de cadeaulade. De meeste vrouwen worden er nl heel blij van 🙂

  1. Thanks 🙂 Ik vind de pedicure noodzakelijk kwaad, net als de tandarts. De behandelingen lijken ook op elkaar, er wordt geraspt, met vijltjes gewerkt, en ze halen van die haakjes over je nagelriemen en onder je nagels om vuil en huid te verwijderen. Grúwel.

 5. Heel leuke en vrolijke avatar.

  Wat netjes je kruiden. Ik ben mijn nieuwe keuken aan het indelen en misschien ga ik iets dergelijks wel navolgen. Veel ouds had ik weggegooid met uitruimen dus tijd voor nieuwe voorraad.

  Er zijn een aantal sites met FouteFundaFoto’s, leuk woord toch?

  En welke douchegel is het, ik ga over paar weken ook weer inslaan. Van het merk Petit Marseillais koop ik regelmatig iets voor huid en haar en de creme Embryolisse is ook een aanrader.

  1. Ik ben groot fan van Dop en Le Cottage. Die vind ik het romigst en de geuren spreken me het meest aan. In elke supermarkt wel te koop hoor. Ik vind die potjes zo het handigst. Haal ik bij Blokker. Is iets op en komt er iets anders voor in de plaats, dan haal ik de tekst gewoon weg met nagellakremover. Werkt prima zo.
   Plezier in la France!

 6. Hahaha jaa die haakjes onder je nagels brrrr en dan dat gedoe onder je voet…dat kietelt als een gek…ik zit altijd heel spastisch te doen bij de pedicure bang dat ik het arme mens in dr gezicht schop!!
  Ohh je kruidenplank wat heerlijk!! Goed idee in die bakjes die ga ik onthouden. Gedoe met altijd te kleine potjes en losse zakjes altijd hier.

 7. Puzzelen … dat is lang geleden dat ik dat deed. Nou, eigenlijk deed ik het nooit zelf. Ik was de ‘terug naar de familie’ of de ‘voetbal-antwoorder’ als mijn lief zat te puzzelen en iets niet wist. Volkskrant en Vrij Nederland. Typisch weekend-amusement toen er nog geen dag-televisie, dvd’s, smartphone en internet bestond. Nostalgie … ik kan het niet anders noemen.

 8. Hej: de duimen zijn weg! Hatsekidee, dat is je geluk.
  Avadar is geweldig. Maar ben het niet geheel met je eens. Je lijkt wel maar bent in het echt veel mooier (-:

 9. Ah, wat mooi, die voetjes zien er tien jaar jonger uit dan ze zijn. Zijn die schoentjes niet wat te groot? En verschillende ruimte over links en rechts. Als we dan toch op details letten…
  Ik draag nooit schoenen met open tenen; noem ze zandscheppers. En ik heb toch een hekel aan zand!
  Vind je nieuwe lay out heel mooi.

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s