Plogje 15

Als ik dan toch hangende ben tussen wel of niet op vakantie gaan, kan ik net zo goed iets plaatsen hier. Veel ruimte voor fantastische verhalen is er echter nog niet in dat overuren makende hersenpan voor me, dus u moet het vandaag even doen met wat beelden.

20160717_221502
Hier schrok ik mij het lazarus van. Een lége wasmand. En dat bleef ie ook, zeker vier uur lang. Ik ben nóg aan het bijkomen…
20160713_070457
Die eventueel niet doorgaande vakantie deprimeerde me enorm, maar dit beeld dat ik vorige week geregeld voorbij zag komen óók! Die strook daar, voor de kust? Daar fietste ik elke morgen 😦
13507130_1225526287480363_6978633353340772434_n
Dáár doe je het voor, opvoeden. Dat je zelf wijn kunt drinken en je kind laat koken 🙂
20160711_184532
Vlam leverde zijn administratie in bij de boekhouder. In dit schriftje. Heeft ie in ieder geval nog ergens om kunnen lachen, die man 😉
20160708_233944
Vlam en ik waren alleen thuis. Met veel drank. De Scrabble kwam zelfs tevoorschijn. Toen ik ging plassen en terug kwam, trof ik het bord zo aan. Sabotage!
20160715_161901
Even een tip tussendoor. De zuster kan het niet laten. Kids die vaak last hebben van zonneallergie? Koop spullen van deze lijn. Die zijn echt top.
13731670_1183342505030693_6488140427738139917_n
Oh ja: zijn er nog vrouwelijke bloggers met een vlotte pen die een bijbaantje zoeken? HVD zoekt vers bloed! Mail!

Tot zover. U leest het wel, wat de plannen worden! Doeiii!

18 thoughts on “Plogje 15

  1. O das een mooie dochter die jij hebt! Hoop dat je alsnog vsn je vrije dagen geniet. Opvallend dat HVD een portret van Sappho gebruikt.

  2. Het is tijd voor vakantie, als je een lege wasmand hebt en je dochter staat te koken zou je er gelijk van moeten profiteren. Hans

  3. Ik dacht even dat je een fotomodel had ingehuurd om voor je te koken, maar je dochter dus 🙂 Boekhouder lijkt me het meest saaie beroep wat er is, dus dat schriftje is een goed ding.
    Ben benieuwd of je nou op vakantie gaat of niet. Best lastig om daar mee om te gaan. Je kunt voor je broodnodige rust kiezen maar wanneer je je er achteraf enorm rot om voelt of tijdens, heeft het je uiteindelijk ook niet veel goed gedaan. Sterkte voor jullie allemaal in ieder geval!

  4. Leuk! Ik heb toevallig 2 weken geleden die gactor 50 van la Roche Posay gekocht. Op aanraden van mijn dermatoloog hier. Die schrikken altijd zo van mijn witte huid haha. Ik vind het wel fijn spul, maar ik heb het idee dat er veel alcohol in zit, maar misschien is het gewoon even wennen. Denk dat ik mijn ouders ga vragen het mee te nemen uit NL, want hier moet dit geïmporteerd worden en is daarom veel duurder.

  5. Hmm die bloglovin werkt weer eens niet goed, zie nu pas je blogjes. Die wasmand wowwww, nou ik krijg dat hier niet voor elkaar hoor! Plogjes zijn ook leuk 🙂 En idd leuke foto van je dochter. Sterkte met de keuze van de vakantie., elke keuze zal moeilijk zijn ben ik bang.

  6. Hahahaha, die wasmand. Knap hoor 4 uur. Snachts red ik dat wel ja. Ik hoop dat de boekhouder tegen een grapje kan. 😉

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s