Oververhitte toestanden

Ik weet niet of u het allemaal wél trok, maar ik vond het de afgelopen dagen echt smerig weer.

En ik blogde erover.

Het stukje is te vinden op HVD.

Ik was zelfs te lui om het ook hier te zetten 😉

Gelukkig is het vandaag qua temperatuur weer wat beter. Halleluja.

Goed weekend allemaal!

Naamloos
Gisteren at ik dus gewoon 3 (!) ijsjes hè?

16 thoughts on “Oververhitte toestanden

 1. Niet te doen gister Nadat ik mijn kapklanten had afgezegd. Ben ik als een soort zwelgje op bed gaan liggen met alleen de ventilator aan.
  Walgelijk heet.
  Hoop weekend iets minder heet.

 2. Ik wel janken van dit weer. Alhoewel vandaag voelt het minder ellendig als gisteren. Ik kan er zo ontzettend niet tegen, ik ben dan tot niets meer in staat, ben door het minste geringste zwaar geprikkeld en voel me de hele dag vies en opgeblazen. Laat die onweersbuien en regen maar komen, dan koelt het lekker af. Dit weer maar dan een graad of 23-24 vind ik heerlijk hoor maar er is geen lol aan met mij boven de 25 graden.

 3. Met dit soort temperaturen mág iedereen ook drie ijsjes eten. Stom dat dat niet vermeldt staat in het hitteplan!
  Mag zo fijn met Rosa naar de dierenarts. In mijn auto, opgewarmd door de zon (nergens schaduw.) Wordt zweten…
  Fijn weekend en een pakkerd

 4. ooit was het zo dat als het dan zo heet was, ik het geen straf vond om te hoeven werken omdat het daar dan tenminste wat beter uit te houden was. hier is momenteel iets stuk, waardoor het nu op het werk ook bloedje heet wordt……Ik at gisteren niet een ijsje.

 5. Ik kan me er iets bij voorstellen. Hier in Hongkong was het vandaag zo heet dat er zelfs een hitte waarschuwing werd afgegeven. Het zweet gutst hier echt over je lichaam. Toch geniet ik wel van die warmte, alleen wel op een laag tempo 🙂

 6. Ik probeer vooral bezig te blijven. Gisteren hard in de tuin gewerkt met zonnehoed op en af en toe mijn voeten onder de tuinslang gehouden. Maar netjes blijven kan niet met deze temperatuur.

  Sterkte,

  Dorothé

 7. IJsjes verkoelen wel, en morgen alweer minder warm. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 8. En aangezien ik pas begin te ontdooien bij 25 graden had ik nog puf genoeg om de link aan te klikken en even te lezen. De hele dag is prima verlopen hier. Nergens geen last van.

  Love As Always
  Di mario

 9. Geen last van de hitte. Op mijn werk is het slechts 27 graden en gelukkig heb ik er geen last van. Gewoon niet te hard tieren (met een administratieve baan ook niet zo’n last van) Uiteraard ga ik niet pal in de zon, dat staat gelijk aan zelfmoord. En inderdaad boven de 25 graden wordt ik pas mens dus dit is helemaal mijn straatje.

 10. Donderdag trok ik op mijn werk maar wat extra aan: de airco stond te hard te loeien… Daar houd ik altijd wel rekening mee, ook de airco in de trein staat wel eens erg hard aan. Ondanks de hitte heb ik dus altijd iets ‘warmers’ bij me. Ooit in een museum in Washington DC gezien dat de suppoosten af en toe naar buiten liepen om op te warmen. Buiten was het 35 graden, maar de airco maakte het binnen 17 graden…
  Maar inderdaad: ik vraag me af hoe ik de werkdag had overleefd in de Amsterdamse steenwoestijn van de Zuidas, zonder die airco… En toen ik halverwege de middag van Zuid naar Oost moest fietsen bezweek ik bijna als mijn verkeerslicht op rood stond. Dan zag ik ook wat extra roods voor mijn ogen verschijnen.

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s