Plogje 17

Gisteren waren genoeg woorden. Ik heb heel hard zitten twijfelen of ik één en ander wel wilde delen op het www. Het is nogal privé namelijk. Maar ik besloot het toch te doen. Omdat ik wil dat vrouwen uit soortgelijke schuitjes weten dat ze niet alleen zijn. En dat het de beste kan overkomen. Neem jezelf niets kwalijk. Alsjeblieft. Maar ga wél weg. Het wordt niet beter namelijk. Je verliest jezelf op den duur.

And now for something completely different: foto’s! Ook leuk. Toch? 😉

20160913_165600
Het is té warm. Zeker voor poezen met veel haar. Misty was overal koele plekken aan het opzoeken en maakte zichzelf zo groot mogelijk.
20160912_173712
Bijkomend nadeel van de zomer: die K%$&$#@ muggen! Ik zie er weer uit als een aardbei. Charmant.
20160909_125953
Dagje Bijenkorf in Rotterdam. Ik heb niets gekocht, alleen maar een beetje lopen kwijlen 😉
20160909_110554
Van twee weken strandvakantie kan je IQ tot 20 punten dalen. Boeien. Ik kan wel wat missen en zou de gok best nog een keer willen wagen, deze zomer…
20160907_155113
Deze kreeg ik van een patiënt. Lief natuurlijk. Maar ik heb ze liever gefermenteerd. In een fles. Met een mooi etiket #kniesoor
20160909_110517
Een heuse stiltekamer met een nieuw record. Alhoewel je van -20 dB hartstikke gek wordt. Je hoort zelfs je eigen hart kloppen, je darmen rommelen en je bloed ruisen. Toch zou ik er graag eentje voor mijn verjaardag willen.
20160913_183638
Van (niet meer) bloggende Luc uit la Belgique kreeg ik deze honing. Van zijn eigen bijen. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zulke lekkere honing at. Even verzinnen nog wat ik er mee ga doen 🙂

16 thoughts on “Plogje 17

 1. Goed dat je gisteren hebt geschreven wat je deed! Velen zouden het niet durven uit schaamte, maar het bewijst maar weer eens welke vrouw uit één stuk jij bent!
  Al weet Vlaamse Luc niet dat ik vrij dicht bij hem in de buurt woon, ik weet weer waar de honing te halen (als die imker van bij ons zou besluiten te stoppen)

 2. Die honing lekker op een crackertje smeren en van genieten. Verder niks mee doen. Zonde.
  Ik heb de druiven liever zo, uit een fles met een mooi etiket blief ik het niet 🙂

 3. Hahahaha heerlijk gelachen weer.
  Ik moet dan helemaal het IQ van een aap hebben want lig veel in stoel en drink ook graag gefermenteerde druiven.
  Liefst gelijktijdig.

 4. Van je afschrijven helpt. En wie weet geef jij een ander net het laatste zetje om voor haar eigen leven te kiezen en haar man te laten voor wat-ie is.
  Mijn man heeft elke nacht oorlog met een mug. Ik slaap er gewoon doorheen! Maar ja, ik heb oordoppen in.
  Zelfs van je plogs geniet ik!

 5. Ik heb gisteren zitten twijfelen of ik op je blog zou reageren, vandaag heb ik besloten het toch te doen. Dit zelfde is mij overkomen, borg gestaan voor mijn ex terwijl hij de gemeente heet opgelicht voor een MKB lening voor zijn bedrijf, opdrachten vervalst te veel om op te noemen……Ik betaal nu al 20 jaar mijn maandelijkse aflossing, waarschijnlijk tot aan mijn dood. Ze hebben mij niet het vel over de oren getrokken, omdat duidelijk was dat ook ik hierin slachtoffer was, maar toch moet er worden betaald. Ik heb er inmiddels een automatisch overboeking van gemaakt, want die kwelling elke maand daar wilde ik vanaf. Het leven is te kort, Hij speelt nog steeds zijn spelletjes, heeft geen vaste woon of verblijf plaats en meer vijanden dan vrienden, want natuurlijk ben ik niet de enige 😦

  Zo, dat is er uit. Er zijn weinig mensen die er van weten, ik heb mij jaren zo ontzetten dom gevoeld…..

  Wat mij weer op het volgende brengt, ik lig elke week wel een dag in een strandstoel, zou dat mijn domme actie verklaren? 🙂

  1. Gatverdamme, dat naar voor je zeg! Al 20 ook. Bizar. Ik kan er met mijn pet niet bij dat die gemeentes dat doen. Ik heb er ook over nagedacht om automatisch over te maken, maar dat maakt geen reet uit. Ik zie en weet het toch. Ik heb nu zes jaar betaald. Nog zes te gaan. Hier een zeer laag rentepercentage en een redelijk maandbedrag. Ik kan natuurlijk versneld aflossen, maar ook daar zie ik het nut niet van in. Ik wil nu ook leuk en fijn kunnen leven met wat extra’s af en toe.
   Kun je niet opnieuw in gesprek met die gemeente? Dat ze eea herzien? Coulance tonen?

   1. Opnieuw in gesprek met de gemeente heeft geen zin, ze hebben mij al alle medewerking verleend. Ik woonde toen trouwens in NL, en hoef zelfs geen rente te betalen. Toen het bedrijf failliet ging heeft de curator ook aangetoond dat mij net als de gemeente een rad voor ogen is gedraaid. Neemt niet weg dat ik levenslang straf heb, terwijl hij nog nooit een cent heeft betaald. Ik weet ook niet of wanneer ik hem ooit voor mijn auto krijg, ik het gaspedaal diep intrap.

    Maar na 20 jaar betalen lig ik er niet meer van wakker. Af en toe komt het naar boven zoals bij jouw blog. Ook wil ik niet optellen wat ik per jaar betaal, en wat voor fantastiche vakantie ik daar van had kunnen hebben. Of al die geweldige schoenen en tassen had kunnen kopen 🙂 Het is heel erg zuur betaald leergeld.

    Gelukkig heb ik nu al 12 jaar een lief, die ook werkelijk lief is 🙂

 6. Al zou je er maar 1 vrouw mee gered hebben… dan is het nuttig geweest. Muggen.. waar dan, hier niet hoor… Wel veel spinnen om het huis, dus ik denk dat de muggen daar zijn. Voor Misty volgend jaar toch maar een koelmatje halen.

  Love As alwyas
  Di Mario

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s