Even delen hoor!

Ik heb ‘m vanmorgen ook al op FB gedeeld, maar nu toch ook maar even hier. Omdat ik het zelf toch wel heel leuk vind, dit nieuwe samenwerkingsverband metย “de mannen”. En omdat ik hier veel lezers heb die of niet op Facebook zitten, of me daar nog niet hebben geliket. (Mag trouwens wel hoor! Hier ben ik te vinden.)

Voortaan komt er zowel op HVD als op HMD elke eerste van de maand een verhaal in deze trant. Ik vraag hem wat en hij antwoordt. En vice versa uiteraard.

Voila: mijn laatste stuk.

 

naamloos

17 thoughts on “Even delen hoor!

 1. Beste Klief.. waarom heb ik weleens het idee dat de cyclus bij sommige dames is omgekeerd. Ik heb namelijk het idee dat ik soms drie weken moet bloeden omdat er ergens een weekje wat veranderd bij dames. Of vraag ik nu iets heel erg gevaarlijkst.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Nog altijd vind ik je eigen blog beter dan die op hvd maar ik weet niet precies waarom. Maar af en toe is het goed om eens een nieuw recept uit te proberen ook in blogland.

  Groetjes,

  Dorothรฉ

  1. Eigenlijk denk ik nu later dat je op je eigen blog nog meer jezelf bent en dat wordt gewaardeerd. Het publiek op hvd is heel anders en snapt er niks van of wil alleen maar scoren. Zoals bij de stomme reactie ‘saai’.

   1. Psies. Ik heb daar ook moeite mee, met het andere publiek. Hier voel ik me meer thuis. Kan ik ook beter mijn ei kwijt. Bij HVD is er meer druk voor me want er lezen meer mensen รฉn ze kennen me niet. Ik vind het lastig. Soms.

   1. Dat bedoel ik ook met een ander recept. De bloggers willen ook wel eens wat anders schrijven. De lezers zijn minder belangrijk… die klikken dan maar een keertje door ๐Ÿ˜‰

 3. Ik heb รฉรฉn verhaal gelezen en vond het weer erg creatief. Wat een schrijfstijl! Moet daar niet eens een boekje uit voortvloeien, om maar eens in die termen te blijven? Maar dat is natuurlijk wel weer veel druk. Zelf zou ik dan uiteindelijk toch weer willen onderduiken.
  Op Facebook kom ik nooit, blogs leveren al voldoende leesvoer en informatie. Mijn hoofd raak zo al vol genoeg (…). Maar jouw blog is zeker รฉรฉn van de meest sprankelende!

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s