Catspam 2

Gelukkig heb ik weer voldoende foto’s gemaakt van bijkans de meest gefotografeerde kat van Nederland.

img-20161111-wa0023
Van de onderbuurman kreeg ik dit supergave mandje. Mevrouw zat er binnen een minuut al voor de helft in. Helaas durft ze (nog) niet helemaal. Jammer!
20160508_185903
Deze van 4 euro van Kruidvat bevalt vooralsnog het beste.
20141129_103610
En dozen zijn natuurlijk altijd helemaal de bom. Zélfs als ze aan de krappe kant zijn.
20151030_211617
She is still alive. Echt. Ze slaapt (en geniet) hier alleen maar 🙂
20160227_164303
Waar wij zijn, is zij. Mevrouw houdt van aandacht en frommelt zich er desnoods gewoon tussen.
20160129_160944
Ja, we hebben het over jou ja. Dus.

20 thoughts on “Catspam 2

 1. Oh je dat ertussen frommelen was ik vergeten. Ik had een kat en die hing altijd op mijn schoot en kont op de bank. Soms wilde ik dat niet en constateerde dan kwartiertje later dat hij er toch weer lag zonder dat ik het had gemerkt.

 2. katten zijn geweldig. Ze sliepen op mn rug, drie stuks tegelijk, heerlijk warm in de winter en ik werd erg handig met omdraaien, ze bleven liggen. En weer een ander vond het heerlijk, als mn moeder kwam die net naar de kapper was geweest, om aan de haarlak te likken…hij kon amper wachten en sprong op haar rug en begon…hevig spinnend. En zo zijn er genoeg verhalen, ooit had ik 12 katten

  Berber

 3. heerlijke, mooie, fraaie, grappige tante. Ze heeft t goed naar haar zin. Hier hangen de 2 ‘bejaarden’ hele dagen op de bank. Liefst met mij ertussen of onder hen. hevig snorrend. Geniet maar goed van haar. Mooie foto’s en ik kijk uit naar de volgende kattenspam :)))))

 4. Alsof ik mijn dochter in haar favoriete houding op de bank zie liggen. En dan heb ik het over Jill natuurlijk (-:
  Die onderste foto: wat een pareltje!
  Lieve groet ♥

 5. Dat mandje waar ze in kan kruipen! Echt heel leuk!
  Zoals je weet is Sports maar sporadisch knuffelig. Ethel daarentegen is nu helemaal gesetteld en laat Miguel niet met rust 😀

  Kijk nu al uit naar nummer 3!

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s