Mysterie ontrafeld

De doos is open.

Deze tas zat er in.

20161122_172154

Van leer, lekker stevig en aan de ruime kant. Kunnen al mijn zesendertig lippenstiften mee. Ik wilde een tas die je neer kunt zetten. Niet zo’n slap exemplaar. En de hardware moest van zilver zijn. Goud en ik zijn niet zo’n goeie combi.

Van Jill kreeg ik prachtige oorbellen en een luxe schuim van Chanel om onder de douche mijn gezicht te reinigen. Belangrijk, als je een oud(er) hek begint te worden.

Verder werd ik de hele dag overspoeld door berichtjes. Hier. Op Facebook. Op mijn Kliefje pagina op Facebook. Over de app. Hartstikke bedankt allemaal!

Op mijn werk had ik bij de collega fysio’s een grote appeltaart neergezet, dus die kwamen me ook één voor één even zoenen en omhelzen.

Mijn werkgever had een grote bos rozen voor me. Mijn allerliefste collega een verzameling douchegelletjes.

Op mijn werkmail kreeg ontving ik diverse berichten van patiënten die me niet vergeten waren; zo attent.

En mijn favoriete “verzorgbejaarde” van (volgende week) 95, die ik bijna wekelijks bezoek en met wie ik zo’n fijn contact heb, belde me op. Te lief.

Om 12 uur was ik klaar met werken en ben ik aan de wandel gegaan met mijn schoonmoeder. Zelfs de weergoden waren me gunstig gezind, want het was prachtig weer. Eenmaal aangekomen bij het restaurantje, bleken ze vol. Dus werden me met een kop thee de tuin in gesommeerd, in afwachting van een tafel. Geen straf met dat heerlijke zonnetje.

Na twintig minuten kwam er wat vrij, konden we aan tafel en namen we een broodje en een glas wijn.

En daarna wandelden we op het gemakkie weer terug naar huis.

Toen Vlam thuis was mocht ik mijn pakjes openmaken. Feest voor mij. Maar ook voor Misty die gek is op plastic verpakkingsmateriaal en van die cadeaulintjes. Als je niet oppast, vreet ze die met huid en haar op. Ze heeft zich een uur vermaakt met een labeltje. Niks nodig, dat beest.

Daarna de stad in. De rijsttafel was zalig. Het gezelschap top.

Thuisgekomen was daar weer een golf van felicitaties. Zó leuk. Onder toeziend oog van Misty heb ik iedereen nog even beantwoord.

Ik zou best elk kwartaal wel jarig willen zijn eigenlijk 🙂

20161122_173820

 

 

 

34 thoughts on “Mysterie ontrafeld

 1. Oeps, 1 dag te laat! (Eigenlijk reageer ik alleen op die ééne dag, jeweetwel ontlurkdag!) maar ik wil je toch alsnog feliciteren, en even zeggen: Wat een MOOIE tas!!!!
  Fijne dag! Barbara

 2. Dat klinkt als een gezellige dag.Persoonlijk heb ik niets met verjaardagen, tenminste niet met die van mezelf terwijl toch wetenschappelijk bewezen is dat verjaardag goed voor je gezondheid zijn. Hoe meer je er meemaakt, hoe ouder je wordt.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Dat was echt feest gisteren Ik hou er van om mijn verjaardag te vieren Jij ook lees ik nu . Jammer ik ben in vakantietijd jarig Daarom zijn cadeautjes bij mij mondjesmaat. Deze tas is prachtig. Wat een bofbil ben jij. Jill moest gister om dat woord lachen ..😁..

 4. Wat een pracht exemplaar👍
  Daar past wel t 1 en ander in, naast die 36 lipstick hahaha
  Goed verwend.
  Ieder kwartaal maar dan zonder de bijtelling uiteraard?
  Geniet nog lekker na vandaag
  Lieve groet Brigitte

 5. Prachtige tas en wat een heerlijke verjaardag. Leuk om te lezen dat je er zo van genoten hebt!
  En ook van mij alsnog van harte gefeliciteerd!! Veel groeten!

 6. Ik was heel benieuwd wat er in die doos zat en wat is ie leukkkkkkk!!!!!!!
  Kan je lekker alles meenemen en je hebt nog ruimte over.
  Gefliciteerd Klief!

 7. Dat je geniet, spat van dit logje af.
  O ja, de enige tas die ik bezit, is een fototas. Inhoud incluis, dat gelukkig ook. Voor de rest heb ik niks met tassen. Tenzij je er, zoals in Vlaanderen, koffie uit kunt drinken.

 8. Dat moet inderdaad genieten geweest zijn, te lezen aan dit logje waar het plezier uitspringt. Wat is dat toch met vrouwen dat ze zo gelukkig kunnen zijn met een handtas ? 🙂 🙂

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s