Plogje 24

Het was weer even geleden dat ik u wat foto’s liet zien.

Komen ze:

66941_2
Mijn geliefde zwarte enkellaarsjes waren na een kort, maar hevig leven, overleden. Ik liet een hele vracht komen. Op FB werd driftig gestemd welke het moesten worden, maar ik koos stiekem andere. Deze beauties zijn het geworden. Die andere waren te braafjes naar mijn zin. Te degelijk.
20161121_090611
Zoals ieder jaar zijn wij weer lekker bezig onze eigen diabetespatiënten te kweken. Gaat prima! Met handen tegelijk gaat de kom leeg.
20161128_092029
Ik kan er makkelijk vanaf blijven. Ik ben niet zo’n snoeper. Ik ga dus alleen wél voor gaas als iemand gevuld speculaas meeneemt. En zéker als het zelfgemaakt is. ZALIG!
20161130_125155
Natuurlijk was het een lief gebaar, maar dit is toch echt goor? Vermicellitaart. Ik heb een minuscuul stukje geprobeerd. Zoete, stijve spaghetti. Niet mijn ding. Van wie wel?
20161201_161731
Misty vindt Jills haar leuk om mee te spelen. Ze kijkt wel geschokt, maar ze is blij met de welkome afleiding tijdens het leren…
20161125_105816
Ik deed een rondje Bijenkorf. Ik wilde eigenlijk dit hele rek kopen, maar heb me beheerst. Ik kocht er niet eentje! Hoe stevig sta je dan in je (nieuwe) schoenen?

Goed weekend allemaal!

37 thoughts on “Plogje 24

 1. WAUW Klief, wat een mooie laarsjes! Kan daar zelf niet op lopen (Morton’s Neuroom, die term ken je vast wel). Ook ik ben geen snoeperd en kan de hele dag met een bak pepernoten voor m’n neus werken. Of chips, of nootjes, of chocola. Ik kan overal van af blijven. Behalve van zelfgemaakte frietjes…

 2. Wat knap! Dat je geen één van die kerstcreaties heb gekocht. Zie er zo al drie of vier…of nouja eerlijk gezegd heel veel die ik niet had kunnen weerstaan. Voel ook ineens een onbedwingbare Bijenkorf kriebel opkomen.
  De nieuwe laarsjes zijn gaaf. Respect als je op zulke hakken kan lopen, ik word daar een beetje jaloers van omdat mn voeten dat niet willen.

 3. Mooie laarsjes! Ik heb vrijwel identieke, alleen het kwastje is bevestigd aan een/met een zilveren knoopje.
  Staan zo mooi onder mijn witte skinny jeans en ik draag ze zomer en winter. (en herfst en lente:))

  Als ik hier in Duitsland al die fancy kerstversiering voor in de boom zie moet ik altijd aan je denken…
  Als je nog specifieke wensen hebt kijk ik wel even voor je, je kunt het zo gek niet bedenken.
  Fijn weekend!

  1. Dat deed ik met die van mij ook. En toen braken ze spontaan door midden!
   Mocht je tegen iets aanlopen dat echt té erg is, dan houd ik me natuurlijk altijd aanbevolen 😉 Daar maken we gewoon plek voor in de boom.

  1. Nee, deze zijn zeer comfortabel. En een hele dag erop lopen doe ik ook niet. Ik heb een zittend beroep. Wandel wel eens naar de wachtkamer om iemand op te halen maar meer niet. Ga ik een dag de stad in, dan heb ik andere, wel altijd hakken, maar breder. Zodat ik me geen zorgen hoef te maken over vallen 😉

 4. Leuke foto’s. Leuk ook die tegenstelling tussen goor en lekker. Wie wat dan lekker vindt. Ik lust geen speculaas en zo, en dat komt goed uit want ik krijg er maagpijn van. Zo regelt de natuur zichzelf.
  Ik had een dameskat die altijd op de rugleuning achter mij ging liggen en dan aan mijn haar ging knabbelen en likken. Ws vond ze dat ze mij moest wassen. Voelde me zeer vereerd.

 5. Mooie Klief.
  Jaloers ook dat je daar op kan lopen Heb ook dat geweldige Morton in beide voeten Plus knie die niet wil.Maar echt lijkt mij super Snap jij mensen die vermecellie taarten maken ? Ik niet. Ik hou van lekker eten ,dit lijkt me niks. Fijn weekend jij 💋

 6. Heerlijk als je zulke mooie laarsjes vind, ze zijn mooi. En de waarde van al die versiersels die je niet kocht zijn een leuk begin voor een volgend paar kekke schoenen toch?

 7. Blij dat ik niet de enige ben die haar kerstboom optuigt met speciale kerst”ballen” :-). Glinsterende cupcakes, ijsjes, pumps……..en als “piek” hangt er een bling bling roze vis. Enkel met de kerstdagen is mijn huis niet strak in rustgevende bij elkaar passende kleuren….
  Ik weet niet of ik zou kunnen weerstaan hebben aan dat rek vol “ballen”.
  Gevulde speculaas…doet me denken aan mijn oma, was een Nederlandse en die at dat ook zo graag.

 8. Stoere stappers (-: Ik zou al struikelen als ik de drempel oversteek, haha. Maar beeldschoon, hoor.
  Gatfer, die vermicellitaart! Ja, die blik van een zogenaamd getergd kind herken ik. Ik hoop ‘m van Roos ook weer snel te zien. Bij ons in huis.

 9. Die schoenen zijn wel mooi. kan Jill die mooi een keer inpikken. Wel prettig trouwens inderdaad.. als je aan het leren ben dat er een kat is die het af en toe wat spannender maakt, anders is leren ook zo saai.

  Love As Always
  Di Mario

 10. Prachtige laarsjes! en de die taart? Brrr hoe kom iemand erop? Gevulde speculaas is niet mijn ding ik ben geen fan van amandelspijs. Chocoladekruidnoten daarin tegen… Jammie!

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s