Zalige kerstvakantie.

Ik vermaak me wel, deze twee weken. Ik rommel een beetje in huis, speel talloze potjes Wordfeud, slaap iets langer, had een toffe ontmoeting met iemand die ik al járen digitaal ken.

De tweede week voegden Vlam en Jill zich bij me. Gezellig.

Veel geschreven heb ik niet. Op de één of andere manier heb ik het toch te druk 😉

Vandaar maar weer wat beelden vandaag.

20161221_145731
Superlieve post! Daar smolt mijn hart van. En die brownies hebben de volgende dag niet gehaald…
0-1
Hoe schattig is deze kleine kerst-Jill?
0-2
Voor Kerst maakte ik oa deze Eton Mess. Super eenvoudig. Merengue maken van 2 eiwitten en 100 gram suiker waarvan 2 zakjes vanillesuiker. Verbrokkelen. Frambozen. Frambozenjam mengen met wat crème de cassis, slagroom kloppen. Laagjes maken. Een kind kan de was doen.
2016-12-25_13-16-08
Ook maakten we weer onze jaarlijkse Kerst-fotosessie. Blijft leuk. Al zeggen we het zelf… 😉

2016-12-25_13-03-10
2016-12-25_13-04-49
2016-12-25_13-14-17

En van mijn Ici Paris cadeaubon (niet van mijn werkgever maar van Vlam gekregen. Die man weet wat ik wil) kocht ik mijn tigste rode lippenstift. Zálig deze :)
En van mijn Ici Paris cadeaubon (niet van mijn werkgever maar van Vlam gekregen. Die man weet wat ik wil) kocht ik mijn tigste rode lippenstift. Zálig deze 🙂

33 thoughts on “Zalige kerstvakantie.

  1. Heerlijke vakantie! En wat een mooie meid is Jill toch. Die Eton mess en die Brownie zien er heerlijk uit. En leuk die kerstboomfoto’s! Jullie zagen er prachtig uit. Mooie jurken en prachtige schoenen. Moet alleen wel eerlijk zeggen dat ik niet zo’n fan ben van pantys met open schoenen. Dat geeft mij een beetje het gevoel van sokken in sandalen.

  2. Fijn, zo’n man die precies weet wat je wensen zijn!
    Je foto’s zijn weer bijzonder goed geslaagd. Jullie staan er allemaal van jullie mooiste kant op. En Jill staat met hetzelfde gemakt op die hoge hakken als jij (-:
    Dikke knuffel ♥

  3. Geweldige foto’s weer! En die benen van je dochter, ik ben er jaloers op:-) ik wens jullie een heel erg goede laatste dag van dit jaar en alles goeds voor het komende jaar met veel plezier en gezondheid!

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s