Weggevertjes!

0Ik geef 5 spiksplinternieuwe mascara’s weg.

Gewoon.

Omdat het maandag is. Mijn favoriete dag van de week *cynische modus aan*

Omdat het van dat ontzettende gezellige weer is buiten.

Omdat ik me ge-wel-dig voel, ook bijna geen last heb van PMS vandaag.

Omdat ik het leuk vind om (dingen weg) te geven *cynische modus uit*

Omdat dit mijn 1509e bericht is op WordPress.

Omdat ik al 40.163 reacties heb.

Kan mij het schelen, gewoon zomaar. Om uw dag op te leuken.

Meedoen kan tot morgenmiddag, dinsdag de 10e januari tot 12 uur. Daarna zet ik de reacties uit en trek ik misschien wel ΓΊw naam uit die hoge hoed.

Ik heb geen randvoorwaarden, iedereen mag meedoen. U hoeft mijn pagina op FB niet te liken (alhoewel ik dat wΓ©l erg leuk vind). Ik sluit alleen de lurkende medemensch uit. En daarmee bedoel ik echt louter en alleen mensen die nog nooit hebben gereageerd. Niet de mensen die zo nu en dan wel onder hun steen vandaan komen. Die zijn ook van harte welkom te reageren.

Helaas heb ik niks te verdelen voor mijn mannelijke lezers. Mea culpa. U mag natuurlijk wΓ©l meedoen voor uw vrouw, vriendin, buurvrouw of de toiletdame van de HEMA.

60 thoughts on “Weggevertjes!

 1. Geweldig stukje, Kliefje! Helaas denk ik dat mijn ontzettend-mega-super gevoelige kijkertjes ook tegen deze mascara niet kunnen…..snif… Ik vind ’t zΓ³ mooi staan, wimpers met mascara!

 2. Wil ook wel meedoen, weet alleen niet of ik genoeg ontlurkt heb om in aanmerking te komen, indien niet heb ik toch een goed voornemen voor 2017 , vaker reageren en niet enkel in mijn hoofd!

 3. Nou dat is lekker Ed gebruikt altijd mascaraπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
  Ik ook, maar moet vreselijk uitkijken voor mijn ogen. Net weer kruidenmasker genomen. Echt ziet er niet uit rood en pijnlijk. Idd #ouwewijvenogen. Ooit las ik het boek *As van mijn moeder*Daar beschreef iemand in dat hij ogen had als PISGATEN in de sneeuw. Nou daar lijt het inderdaad op . πŸ˜‚πŸ˜‚
  Geniet van de maandag ..

 4. Goeiemorgen, ik ben waarschijnlijk een zeldzaam exemplaar die van dit weer energie krijgt en dus volop geniet.
  Laat ik de feestvreugde verhogen en mee doen.
  Ondanks het weer, einde van t weekend en de maandag wens ik je en iedereen hier een fijne dag.
  Lieve groet Brigitte
  PS: heb weer zitten genieten van je catspam. Een aai voor die mooie dame

 5. Leuke actie. Ik doe echter niet mee want ik kan met één mascara wel vijf jaar toe (als ik hem niet eerder weggooi ivm niet-goed-meer)! Zou wel leuk zijn als de winnaars allemaal een foto opsturen van hun net gemascarade ogen, en jij deze vijf in één keer plaatst. Ondanks alles wens ik je een fijne dag. Hier is het restje sneeuw weg’ge-mot-regent! blΓ¨h!

 6. Hahaha leuke ontspannen blog, ik moest gewoon reageren maar doe niet mee want ik gebruik geen mascara en zal het ook niet gaan gebruiken.

 7. Lief bedoeld Klief, maar ik doe niet mee. Ik geloof dat ik een jaar doe met mijn roller van de Etos.
  Daarnaast ben ik zo’n trouwe lurker, die haast nooit reageert, maar wel geniet van je verhalen. Ook omdat mijn schoondochter in een artsenpraktijk werkt. Alleen hoor ik van jou meer verhalen dan van haar. Waarschijnlijk omdat, als zij thuis komt, ze geen zin meer heeft om praktijkperikelen te vertellen.

 8. Nou, laat ik dan ook eens meedoen. Is dat goede mascara :)? Nooit gezien. Ik ben dan toch ook hopeloos ouderwets in de ogen van mijn 16-jarige :).

 9. Laat ik nu één goed voornemen hebben, ook al doe ik eigenlijk niet aan goede voornemens. Heeft meer te maken met het feit dat ik de laatste tijd vaker op de foto ben gezet en me elke keer wild schrik van die ouwe kop… Dus ik dacht dat een likje verf misschien helpt wat beter voor de dag te komen dus ik doe graag mee πŸ™‚

 10. Ik ken eventueel wel een paar dames die er blij mee zouden zijn. Voor mezelf is het niet het goede merk πŸ˜‰

  Love As Always
  Di Mario

 11. Ik doe mee, maar dan voor mijn jongste (ik zou willen zeggen dat mijn ogen mooi genoeg zijn zonder, maar ik ben er helaas gewoon niet handig mee). In de hoop dat het kind dan toch ietsje minder geld gaat spenderen aan make-up.

 12. leuk! ik hoef hem zelf niet maar m’n jongste dochter maak ik er heel blij mee.
  Maar eerlijk gezegd denk ik niet dat ze met gemascaraarde ogen op de foto wil πŸ˜‰

 13. Bionic nog wel….. verandert die mascara mijn blik dan ook meteen van een diep trieste min 6 in een iets handigere -1 of zo? Zou wel heel fijn zijn….. een foto van gemascaraarde ogen nog wel….. mag daar dan ook een kuuks eyelinertje bijop staan? Nou ja, gooi maar een papiertje met mijn naam in de hoed…. wie niet waagt die niet wint… zo is het ook wel weer.

  Liefs!

 14. Ondanks het weer en PMS klinkt dit gezelliger dan vorige week maandag toch? Mijn maandag is in ieder geval wel al beter, zelfs zonder winactie van jou als verrassing! Ik wilde eigenlijk niet meedoen, maar ben stiekem wel benieuwd naar aanraders van anderen- ik sta altijd wat verloren voor zo’n mascaraschap.. en bionisch dat moet goed zijn! πŸ™‚

 15. Leuk! Ik was al dan wel in die andere pot van je gesprongen opgevouwen en wel, maar doe hier ook graag aan mee. Ik ken deze mascara niet en het zou wel leuk zijn om hem zo te testen. Wink wink met mijn kruidvat wimpers 😁

 16. Je schrijft nu wel dat mannen de boot missen met deze verloting, maar wie zegt dat een beetje mascara mij niet goed zou kunnen doen? en dan ook nog een jurkje aantrekken…

 17. Als acteur en entertainer heb ik meer make-up dat mijn huidige vriendin en de drie vriendinnen daarvoor bij elkaar. En stomtoevallig ben ik nagenoeg door mijn mascara heen…

 18. Oh echt? Jij biedt hier een splinternieuwe mascara op een presenteerblaadje aan ??!! Ik maak graag kans. Door de ruime keus in de winkels weet ik nooit welke ik moet kiezen, ik gebruik dus al jaren de afdankertjes van mijn dochters πŸ˜‰

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s