Plogje 28

Geen woorden maar beelden vandaag.

Goed weekend allemaal!

20170117_144037
Deze sucker zat in mijn bak met noten. Ik nam er een handje uit en alles was met draadjes aan elkaar gekleefd. Nou dan weet je het wel. Blegh.
20170117_141939
Dus toen moest ik deze wel eten. Nood breekt wetten. Of zoiets.
20170113_121725
3 keer hadden ze een fout gemaakt en toen deed ik mijn beklag bij Post NL. Ik gaf meteen al aan dat alleen excuses het dit keer niet gingen doen. En toen kreeg ik een vel zegels. Merci! Mooi opgelost.
terrein-vanaf-boven
Nog een maand of zes en dan lig ik daar te dobberen. Met rosΓ©. Jieha!
0c72d578-786d-4094-9a1b-ab04cf840d8f
Ik heb daar niets meer aan toe te voegen. Eens met degene die dit schreef. Wat een aso zeg 😦
naamloos
Na het kijken van ‘de slimste mens’ ben ik eruit. Mijn bericht zorgde voor nogal wat commotie. Ik geloof dat ik Klaas moet delen met wat andere dames πŸ˜‰
20141215_103509
Geen betere raad dan voorraad. Omdat ze straks een paar maanden niet te verkrijgen zijn, zijn wij al aan het hamsteren geslagen.

36 thoughts on “Plogje 28

 1. Gatver die rups, heb ooit zoiets in een pizza gehad en die was nog wel vegetarisch haha. Zat kokhalzend boven mijn pizza. Heerlijk vakantie, ziet er goed uit daar!!!Hoezo ben je die bonbons aan het hamsteren? Zijn die niet het hele jaar verkrijgbaar?
  Fijn weekend!!

  1. Nope, met Kerst worden de laatste voorraden verkocht en op is op. Dan zijn ze er pas weer zo in oktober. Vanwege het feit als het te warm is, de kwaliteit achteruit gaat…

 2. Ik ben het met je eens over Klaas πŸ˜ƒ Heerlijke droge humor en nog slim ook.. Ik schrok van die Mon Cherie foto… Waarom kunnen we daar maanden niet aankomen? Die van de Lidl, helaas niet altijd te krijgen, zijn ook niet te versmaden trouwens, Γ©n een stukkie goedkoper ook!

 3. Bah, rupsen en poep-op-de-stoep-achterlatende-hondenbaasjes!
  Beetje jong, maar inderdaad niet verkeerd, die slimme Klaas. Goed gevoel voor humor ook. Kan trouwens zo diplomaat worden, want hij zei wel veel (inclusief het geven van de goede antwoorden), maar vertelde niets als hem iets persoonlijks gevraagd werd.

 4. Jasses, jasses, jasses, vieze dingen in je eten, wat goor.
  Je bent aardig op dreef met je 137 reacties.
  Die laatste foto, hahaha (-D
  Die bling bling schoenen bovenaan je blog heb je die of staan die nog op je ver-lang-lijst?
  Lieve groet β™₯

 5. Ik ga die πŸ’© ff van je pikken en delen. Dit als altijd πŸ’© Ruimend hondebaasje. Die cookies jammie maar die bonbons 😱. De rups is minder erg. Fijn weekend!

 6. De hondedrol foto….. geweldig (en triest)
  Helaas kan ik in mijn woonwijk niet de geweldige tekst gebruiken, hier liggen de drollen op de wandelpaden (grind) en op de prachtige grasvelden waar kinderen graag spelen. Ik heb zelf een hond en ik ruim altijd de drollen op, er staan 2 bakken in de wijk die daarvoor bestemd zijn, kleine moeite om het even op te ruimen.
  Het is toch eigenlijk te gek voor woorden als je het niet doet.

 7. Dat rupsje komt toch van een meelmot? Geen vliegende beestje gezien? Bij mij kwam het uit een zak muesli en ik ben 3 maanden bezig geweest ze uit te roeien, pas heel laat vond ik een zak walnoten vergeven van de gesponnen draadjes. Misschien toch andere levensmiddelen nakijken?

  1. Nee. Maar één beestje. In een afgesloten bak. Heb je soms. Ik heb ook wel eens muesli gehad met extra toevoeging. Kan gebeuren vanuit de fabriek, dat er een eitje of larve meegekomen is….

 8. Wat een afwisselende foto serie. Heerlijk om mee te mogen genieten. Ik hou van chocola, ik hou van drank en ik hou van kersen, maar niet in de MonCherie combinatie. Maar geen gezeur, dan zijn er meer voor jou!

 9. Getsie die rups! En die chocolade haha, even lachen hoor om die hele stapel πŸ˜› Ik kan mezelf helaas niet inhouden als er snoep in huis is, dat probeer ik dus angstvallig te vermijden haha.

 10. Nou, ik heb het gisteren even teruggekeken hoor, de finale met Klaas. En ik moet eerlijk zeggen: het is een aardige kerel. Rustig (daar houd ik wel van), slim (een must voor me anders ben ik er zo op uitgekeken) en niet onaantrekkelijk. Dus ik snap je inmiddels helemaal! ;-D

 11. Ja die hondenbaasjes…. In de flats bovenin het multifunctionele wijkgebouw waar o.a. de school van (nu nog alleen mijn jongste) kind + huisartspraktijk + fysio etc zit, wonen bejaarden en begeleid-wonenden, en dus ligt de poep voluit te dampen midden op de stoep. En er moet een bakbeest bij zijn want soms liggen er exemplaren! Mensen…. Γ‘ls het dan per se moet, sleur dat beest dan even in de struiken nÑÑst die stoep?! Ik begrijp daar echt helemaal niets van, het is te goor voor woorden. Opruimen ho maar! (Die bejaarden van tegenwoordig…….)

  En rupsen, daar heb ik nog wel een mooi verhaal over ;). De aller-allereerste keer toen mijn vriendje, die toen geloof ik zelfs nog niet eens officieel mijn vriendje was, een keer bij ons thuis at, bleek er een rups meegekookt in de bloemkool. Dat ziet er niet heel appetijtelijk meer uit kan ik je vertellen. Wie had het beest op zijn bord? Juist.
  We zijn inmiddels bijna 27 jaar getrouwd πŸ˜‰
  (Het was voor mijn moeder ook de primeur qua mee-etende verkeringen, voorwaar een mooi debuut als schoonmoeder in spe!)

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s