De “lekker volwassen” tag

Ik heb nog een tag die in ingevuld heb wegens even niks meegemaakt en verhaalloos zijnde. Ja ja, gebeurt zelfs mij wel eens ๐Ÿ˜‰

Komt ie:

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten? Ehm. Jeetje. Ik denk dat ik dan voor die crackers met pindakaas moet gaan.

Hoe vaak ga je vรณรณr 22:00 uur naar bed? Maan- tot en met donderdag. Ik houd enorm van slapen en heb ook echt acht uur nodig.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken? Frozen, die film was rond Kerst voor het eerst op televisie meen ik. Jill was de hort op dus Vlam en ik keken ‘m samen. Nou ja: ik. Snikkend en al. Vlam lag op mijn schoot met zijn foon te Facebooken. Die heeft niets met pratende sneeuwpoppen en romantiek.

Wat is het laatste dat je bent vergeten? Serieus? Als ik dรกt eens zou weten…

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest? Ik loop zeer regelmatig van driehoog naar beneden in mijn huistrui. Om de post te halen. Daaronder heb ik geen ondergoed aan, dus ik ben altijd als de dood dat ik buren tegenkom. Waarom ik het dan tรณch doe? Gรฉรฉn idee. Misschien heb ik een vreemde exhibitionistische trek die ik nog niet kende van mezelf.

Wat is je meest ranzige gewoonte? Neuspeuteren? Kijken wat je hebt geproduceerd na bezoek aan het toilet? Knijpen in de gaatjes in je oren en dan ruiken aan je vingers? Zegt u het maar.

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen? Maar een stuk of drie denk ik. Het andere exemplaar van sokken die gaten kregen. Ze liggen te wachten op een nieuwe partner.

Welke lelijke emojiย gebruik je wel eens? De middelvinger. Louter en alleen naar Vlam toe, als hij me in de maling zit te nemen.

Wat is je meest nerderige eigenschap? Ik ben GROOT fan van SF. Star Trek, Star Wars, zalig. Ik ken niet veel vrouwen die daar van houden trouwens. Als ik een science fiction film wil zien in de bios, ga ik altijd alleen. Niemand wil met me mee. En ik zit meestal in een zaal vol mannen.

Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het? Vorige week maakte ik erwtensoep die ik matig gelukt vond. Ik schoot uit met de tabasco en niet alle erwten waren even gaar. Shit happens.

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt? Ik bijt dan extra veel op mijn lip. En ik pulk eraan, meestal aan de rechter kant. Ik verraad mezelf daar altijd mee. Vlam ziet feilloos of het goed met me gaat of niet aan de staat van mijn lip. Hangen de vellen erbij, dan is het tijd voor een knuffel.

Wat was de laatste rekening die je โ€œverstopteโ€? Daar doe ik niet aan. Nooit gedaan ook. Het is mijn geld dat ik uitgeef en ik vind niet dat ik daarover verantwoording hoef af te leggen.

33 thoughts on “De “lekker volwassen” tag

 1. Gelukkig, een echt mens ๐Ÿ˜‰ Mag ik deze overnemen voor geval van ‘nood breekt wet’? Ik vind ‘m zo leuk!

 2. Ik wist niet dat je in de gaatjes in je oren kon knijpen en dan aan je vingers ruiken. Had ik nog nooit bedacht. Heb het uiteraard meteen gedaan. Ik rook niks ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  1. Gelukkig. Ik vind het een heel ranzige lucht. Het zijn huidschilfers en zeep enzo. Echt goor. Jill is overigens nog viezer en die ruikt aan haar flosdraadje ๐Ÿ˜‰ Raad ik je niet aan.

 3. Jeetje! Wat lijken wij op elkaar! Gewoon eng! Ik zal ‘m ook invullen en dan zal je het zien…..
  Die gaatjes in je oren, ja, doe ik ook.
  SF. Superfan ben ik. Ik ben een trekkie zoals ze dat noemen. Kan niet wachten op de serie en de film.
  Lippen bijten. Vingers bijten. Me too….

  Argh…

 4. Ja oh bah, die gaatjes in je oren-lucht. Maar toch doen he, iets onverklaarbaars dwingt me er toe. Rare wezens zijn we ook

  groet

  Roelien

 5. Bij mij komt er een sliertje wit “pus” (?) uit zo’n oorlelgaatje. Bij jou ook? Volkomen reukloos trouwens.
  Ik draag al heel lang geen oorbellen meer. Omdat ik te lui was om ze uit te doen tijdens douchen en haarwassen, bleven ze altijd haken in de handdoek, met uitgescheurde gaatjes als gevolg. Dan maar geen bellen in mijn lellen.

 6. Zowel mijn zoons als ik vinden SF best leuk, dus gedeelde vreugde in de bioscoop.
  En tja niets menselijk is mij vreemd. Ik hoorde eens dat navel pulkjes van een beroemdheid geveild werden. Dus gelijk even bij mezelf gecheckt hoe dat dan rook… te goor voor woorden! Dus lange tijd echt een obsessie om m’n navel goed te wassen en dan weer checken hoe de geur was. Inmiddels blijft het bij gewoon goed wassen.

 7. Dat neuspeuteren een geliefde bezigheid is voor veel mensen, dat wist ik maar gaatjes in je oorlelletjes ontstoppen? Die kende ‘k nog niet ๐Ÿ˜‰

 8. Blijf altijd jezelf, Klief, ook/vooral met schrijven. Je blogs zijn cadeautjes (-:
  Ik haal regelmatig mijn oorbellen eruit en maak mijn lellen schoon met een watje. En dan kijken hoeveel vuil erin zit…
  Ik laat weleens een wind in bed en ruik er dan aan. Niet verder vertellen, hoor.
  Lieve groet โ™ฅ

 9. Ik las het al meer in de reacties, gewoon eng zeg.
  Je bent net al de meeste andere mensen. Hans

 10. Die tags zijn wel prettig om weer even bij te lezen na een paar dagen van afwezigheid. Leuke tags, toch weer enkele dingen die ik niet wist

  Love As Always
  Di Mario

 11. Ik ben wel eens in pyjama naar buiten gegaan omdat ik dacht dat ik de poes (die zoek was) hoorde. Helaas sloeg de deur dicht en had ik geen sleutels bij me. Ik kon wel in de schuur en heb mijn regenpak aangetrokken.

Reacties zijn gesloten.