Wat vindt en weet ze nou echt van me?

In het kader van de tagweek die ik hier houd, bedacht ik er zelf ook maar eentje.

De moeder/dochter tag.

10 vragen aan mijn kind. Die ze eerlijk moest invullen. Ze mocht ook weigeren, maar dan zou ik twee weken lang de code van de wifi veranderen in een ander wachtwoord ๐Ÿ˜‰

Komt ie!

Wat eet ze het liefste?ย Thais! En dan altijd een beetje uitschieten met de rode pepers. Top…

Wat is haar minst leuke eigenschap? Lastig. Snel geรฏrriteerd van geluid? Als er iets van geluid uit mijn telefoon komt, krijg ik al snel een vuile blik. Of als ik mijn huiswerk aan de tafel zit te maken, en zij haar blog aan het schrijven is, en ik iets vraag, vuile blik.

En haar leukste?ย Ze is er altijd voor mij. Samen kunnen lachen om stomme dingen, altijd eerlijk (soms iets tรฉ) en ze is zorgzaam.

Wat zou ze aan zichzelf willen veranderen als dat zou kunnen? Hier heb ik heel lang over nagedacht, en ik weet het serieus echt niet. Ik denk niet dat ze iets bijzonders aan zichzelf zou willen veranderen. Behalve dan misschien sneller kunnen afvallen, op bepaalde plekken?

Wat vindt ze het allerstomste? Liegende mensen, honden, mensen die alles met een verkleinwoord zeggen. ‘Doe je mondje maar open. Wilt u een lekker theetje?’

Waaraan is ze verslaafd? Wordfeud, als ik tegen haar praat als ze op haar telefoon zit te Wordfeuden en haar iets vraag is het altijd een vage ‘sja’ of ‘mheh’. Dan zeg ik, ‘MAM!’ en dan let ze wel op.

Waarmee kun je haar pissig krijgen? Spullen op de trap laten liggen, liegen (deed ik vroeger, nu heb ik er wel van geleerd), verder is ze niet zo snel boos te krijgen hoor.

Waarvan wordt ze hartstikke blij? Bedsokken, Misty, een avondje op de bank met zijn drieรซn + Misty op schoot, vakantie, friet, schoenen en rustige vrije vrijdagen.

Als ze dingen over zou kunnen doen, wat zou dat dan zijn? School, en uiteindelijk studeren voor dokter.

Stel dat ze 1000 euro zou krijgen, wat zou ze dan als eerste kopen denk je?ย Je zou denken schoenen of heel veel lippenstiften. Maar ik denk niks. Sparen of alle rekeningen betalen die nog openstaan.

Hmmm, ik mรณรฉt zeggen, het klopt aardig allemaal. Ze kent me. En ze waardeert mee las ik. Dat vind ik fijn om te lezen. Nogal โค

Wie pikt ‘m?

20161007_100844

36 thoughts on “Wat vindt en weet ze nou echt van me?

  1. Klief, jullie zijn een mooi stel. Niet teveel zorgen maken om je uiterlijk, je wordt mooi ouder. ๐Ÿ™‚ en zeggen dar Jill ervan geniet dat alles nog staat en niet hangt oke? ๐Ÿ˜‰

  2. Ik ga mijn dochter vragen of ze het ook invult. ;-). Tja, wordfeud zal er ook wel uitkomen bij mij. Heerlijke dochter heb je. Geniet er maar van.

  3. Wat kent je dochter jou goed, maar dat is jouw eigen verdienste, dat mag zeker gezegd worden. Je bent duidelijk naar haar zoals je dat in je blogpost ook bent, heel mooi! Ik neem deze tags niet over bij ‘gebrek’ aan een kind, wel nog de ‘gewoon niet’ tag, is volgens mij een ‘drie-eenheid’ met de ‘lekker volwassen’ tag en de ‘kort maar krachtig’ tag.

  4. Hola, zulk een knappe griet! (En je dochter mag er ook best wezen. ๐Ÿ˜‰ )
    Wegens geen kinderen, pik ik de tag niet op. Mijn madam wil dan weer niet meedoen. Toeme toch.

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s