Plogje 29

Ik heb de afgelopen twee dagen al genoeg gezegd.

Vooral wat betreft het stukje over honden, dat kostte me zowaar een aantal volgers op Facebook, haha!

Vandaag moet u het doen met een paar plaatjes.

Ook leuk toch?

20170203_145457
Mijn prachtige nieuwe tas van Tess werd meteen ingepikt. Story of my life…
20170207_151652
Het gebeurt Goddank niet vaak, maar gisteren had ik een rustige middag. Hij duurde ein-de-loos 😦
20170206_171548
Zieke kip. Blije poes.
20170202_145340
Weer een blije poes. Met daaronder een blij baasje. Op de bank en in de zon. Wat een zaligheid.
20170128_155128
Super content met onze nieuwe lamp.
20170126_130851
Heel eenvoudig in tien minuten in elkaar te zetten stond er op de doos. Ik deed er een uur over toen ik pas doorhad wat de bedoeling was. Ruimtelijk inzicht en ik zijn geen vrienden.
20170126_124702
Ik word maar geen foodblogger. Woorden en ik zijn een betere combi. Dit was een overigens zeer smakelijk omeletje met truffel en Parmezaan πŸ˜‰

37 thoughts on “Plogje 29

  1. Ik heb een kuurtje Zithromax en Nasonex meegenomen voor haar. Sinusitis, heeft ze een paar keer per jaar. Meestal gaat het met flink neussprayen wel over, maar nu ben ik bang dat het een pittiger variant wordt. En om te voorkomen dat ze straks (in het weekend ook nog een) doodziek is…

   1. Jongste tot vorig jaar om de haverklap met hoge koorts tot gevolg, tot een slimme neus-keel en oorarts zei dat er een plastiek toestel bestond waar je zout met lauw water in moet oplossen en dat van je ene neusgat door het andere door je sinussen moet laten lopen. Als hij hoofdpijn en verstopte neus voelt opkomen helpen 3 dagen spoelen. Het was dat of een operatie! En het werkt echt!

    1. Helpt idd bij chronische ontstekingen. 9 gram zout in 1 liter water oplossen en snuiven maar. Jill heeft het gelukkig niet heel vaak. En deze neusspray met ontstekingsremmer helpt dan ook prima.

 1. Ach gossie is ze al wat opgeknapt.
  De lamp is echt een leuke.
  Had je maandag nog die smurf gebruikt? πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜‚
  Mooie dag vandaag KliefπŸ’‹
  Sterkte voor Jill

 2. Wat kunnen mensen toch kinderachtig reageren, weglopen omdat jij iets niet zo leuk vindt, wordt volwassen zou ik zeggen. Veel beterschap voor Jill, een handtas om te willen HEBBEN, een omeletje waar ik zin in krijg nu ik weet wat de foto voorstelt. Mijn eerste aanblik was er een van: ‘Getver, wat is dit?’ Ben overigens dol op omeletjes!

 3. IK hoop voor de kip dat ze snel weer beter is, want zo showen met met een tas staat haar toch beter. Nee… wordt maar geen foodblogger, dan ga je mij misschien missen als volger… Maar als je zo over mannen.. ehhh ik bedoel honden blijf schrijven, dan blijf ik gewoon hoor.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Ik blijf je volgen hahahaha. Heerlijk eerlijk. Hoe gaat het met de zieke kip? Poes nog blij?
  Stel dat jij foodblogger wordt, dan ben je de eerste die laat zien hoe een resultaat er bij de meeste mensen uit ziet. Ook weer heerlijk (eerlijk). Mooie dag en wordt maar niet ziek! xx

 5. En dat er dan mensen stoppen met volgen omdat jij honden niet leuk vind….. GRIJNSSS Nou dΓ‘t zal je leren toch??? PROEST Ik lig helemaal dubbel hier vanmorgen, dat is nog eens een goed begin van de dag…
  beterschap voor Jill, wat fijn dat je haar extra kunt helpen met de medicatie.

  Liefs!

 6. Ik snap niet waarom je bericht over honden je volgers heeft gekost. Ik heb een hond en voelde me niet gekwetst ofzo door jouw weerstand tegen honden, maar misschien ben je op facebook feller van leer getrokken en zijn er wat alphamannetjes en -vrouwtjes gepikeerd omdat jij hun Jack Frutsels niet leuk vindt. (ik heb geen facebook)

 7. Heerlijke plog met catspam. De omschrijving van de omelet maakte het smakelijker dan de foto, maar als je 10 minuten nodig hebt om wel een goede foto te maken, dan is de omelet al koud.

 8. Oh, wat een mooie lamp, echt prachtig. Ik zit nu net na m’n ontbijt dit te lezen maar krijg spontaan lekkere trek van de foto van je omelet. Beterschap voor Jill.

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s