Plogje 30

Vandaag voor de afwisseling maar weer eens een plogje.

Ook leuk?

Toch?

20170220_185714
Mevrouw is he-le-maal in de gloria met haar nieuwe fleecedekentje van Lidl.
20170221_133437
Ik ging weer eens met ál mijn vrienden naar de bios. Het was dringen 🙂
20170220_081003
Jippiejajee! Bijna op. Dat biedt perspectieven. Op naar IciParis.
20170218_121900
Als ze geen aandacht krijgt, néémt ze het. Desnoods door in oren te snuiven. Kippenvel!
20170216_143551
Bij Pathé zijn ze knettergek geworden. Douwe E is ingeruild voor de overgewaardeerde en overgeprijsde Starbucks. Een bekertje thee kost nu 3,45! Bizar. Voortaan neem ik dus eea mee in mijn tas (van Tess)
20170215_164543
Foto’s van bovenaf zorgen ervoor dat je zomaar 10 jaar jonger lijkt. Lang leve de zwaartekracht.
c09d49a2-e543-4f9e-8a39-1e9838f8649e
Ik had een HVD “vergadering” in Breda. Uiteraard hebben we dat heel serieus aangepakt. Zo zijn wij. PS: en zie je die kin? Brrrrr.

 

47 thoughts on “Plogje 30

   1. Slappe hap, dat is wat Amerikanen lekker vinden. Ik snap ook niet dat Starbucks zo’n hype is in Europa. Ze rijzen als paddenstoelen uit de grond.

    1. Idd, slappe hap. En dan hebben ze hier in NL al extra koffie toegevoegd, speciaal voor de Nederlandse smaak, wist je dat? En dan nóg zo goor.

 1. Vreselijk die koffie van die tent.Ben een moeilijke koffie klant. 😏 En dus niet snel tevreden. Maar daar is het niet te hachelen.
  En dan nu over die kin 1 tje maar ik heb er 3. Te erg ..

 2. Starbucks? Dat is echt niet te nassen! Zelfs de automatenkoffie van de sportschool van mijn man is nog beter, kun je nagaan. En die enge houten roerstokjes maken het af. Er zijn niet zo heel veel dingen waar ik van ril, maar een houten stokje aflikken is er eentje van.
  Kin? Waar? (Ik begin zo’n hanglelletje te krijgen, aaaargh!!!)
  En wat is die kat van jullie toch een schoonheid! *insert emoji met hartjes als oogjes*

 3. Mag ik verzoekje indienen voor weer een Misty plogje? Wat is ze toch mooi!! Ik beken altijd van alles in m’n oversized tas te proppen als we naar de bios gaan, omdat ik alle prijzen belachelijk hoog vind.

 4. Sinds ik een bonenmachine heb met lekkere bonen (vind ik zelf dan hè 🙂 vind ik alle koffie slap. Ik drink nu ook espresso ’s morgens. En overdag latte machiato, maar ergens anders koffie brrr slappe hap. Wat een plaatje van een poes heb je toch, fotogeniek haha. Ik zwijg over onderkinnen….

 5. Ik zie die kin niet. Komt omdat hij heel erg meevalt en jij je focust op dat ding.
  En ik kan het heus heel goed weten want ik doe dat ook zo 😂😂😂
  Je bent mooi meid. En die koffie is te duur 😆 xxx

 6. Kin is oké hoor! Anderen kijken daar heel anders naar dan jijzelf… De eerste keer dat ik bij Pathé voor die Starbucks-counter stond voelde ik dezelfde paniek als bij de echte Starbucks… te veel keuze. En die 3,45 inderdaad is shocking, maar alles is shocking duur bij Pathé. Wij smokkelen altijd wel iets van thuis of uit de super mee en voor de vorm koop ik dan bij Pathé nog wel een koffie en soms een popcorn. Met kind van 10 naar de film en dan geen drinken en/of iets te knagen kopen valt zo op lijkt mij.

 7. Wat sneu, dit was vast je allerlaatste lippenstift he? Dan mag je zeker gauw een nieuwe halen! En die kin? Jij bent denk ik de enige die het echt ziet, maar zo werkt het bij ons vrouwen, we hebben allemaal wel zon dingetje!

 8. Gekker moet het niet worden voor een bekertje thee , wat is daar bijzonder aan qua smaak?
  Ik wil wel ruilen wat de kin betreft , ziet er goed uit.

 9. Grmbllll die moderne techniek ook van tegenwoordig, vroeger was alles beter, *mietert vergrootglas in de kliko* , ’t kreng doet ’t nie, toont namelijk geen onderkin….

  oh en als poezenbeest een ander mandje zoekt…. hier welkom hoor. hier zijn ook oren genoeg die wel uitgeblazen mogen worden.

 10. Hier is Starbucks ook in opkomst, zo vreselijk vind ik dat. Colombia heeft zelf al geweldig leuke en lekkere koffie tentjes. Niet dat ik koffie drink, wel chai thee appel kaneel 😀

 11. Ik zie geen kin en wat heb je een mooie en gave huid! Doordat ik altijd in een zonnig land leef heeft mijn huid erg zwaar te lijden gehad. Daar focus ik mij op en wil nooit meer een close up. Dus is ben stikjaloers op je.

  1. Thanks!
   Eh ja, ik moet wel zeggen dat ik idd al mijn hele leven (ook toen ik puber was) amper in de zon heb gezeten, altijd in de schaduw. Factor 30 smeer. En vanaf mijn 25e Clinique gebruik. Geen idee of dat ook mee heeft geholpen. Maar die zon idd sowieso.

 12. Super grappig, dat van die cinema! 🙂 En die kin is gewoon een kin, niets speciaals aan te zien.

 13. Kin? 😳 Waar? Maar ja, dat vind ik van m’n buik en het schijnt dat dat ook zwaar overdreven is. Zo hebben we allemaal wat…

 14. Zodra jij schrijft dat een bekertje thee 3,45 kost, denk je dat ik dan nog op wat voor kin dan ook let? Be-la-che-lijk. Winstmarge van 1001%.

  Hier is net de nieuwe Pathé geopend. Naar ik begreep met een soort megalomane snoepafdeling en Starbucks automaten. Ik sla dat stuk wel over. Gelukkig opent er deze week onder/naast de bioscoop een grote Deen supermarkt. Halen we daar eerst wel wat als we dan toch per se willen eten en drinken tijdens de film.

  3,45 voor thee?!?! Tsssssss.

  En over die kin? Die van jou is by far niet de kleinste of strakste. En by nog oneindig veeeel meer far niet groot of opvallend. Dus.

 15. Starbucks is tegen Israel.. dus uit principe drink ik het niet. Ik zou dus ook gewoon zelf wat meenemen.

  Love As Always
  Di Mario

 16. Enige foto”s! Misty is een verwend nest maar zooooooo lief! Ik hou wel van katten met karakter.

 17. Mijn madam heeft ooit eens een foto van me genomen toen zij op de Eiffeltoren stond en ik beneden. Ik zag er op slag een stuk beter uit. Foto’s van bovenaf, net wat je zegt.

 18. Het schijnt dat sommige katten oorlellen erg lekker vinden. Op zichzelf kun je zonder oorlel ook nog wel functioneren, je kunt nog even goed horen en ook je bril nog opzetten. Maar het bestaan zonder oorlel maakt het leven aanzienlijk minder symmetrisch. Dus Vlam, stel je grens!

Reacties zijn gesloten.