Plogje 31

Op deze mooie (en vooral vrije) vrijdag heb ik een paar foto’s voor u. Want ik heb het veel te druk om te schrijven. Moet strakjes naar Den Haag. Ik heb een lunchdate met drie vrouwen, waarvan ik er twee nog niet irl ken, maar al wel jaren via het bloggen. Zin in!

Goed weekend allemaal! πŸ™‚

Ik kon het niet laten. “Nieuwe” schoenen via MP gekocht. Ik bestelde meteen bij Blokker ook maar een schoenenrek erbij πŸ˜‰
Beetje vreemd spul, die nieuwe Prodent. Het is net alsof ik een smurf opvrat…
Ben ik te vroeg? πŸ˜‰
Ik moet altijd erg lachen om dit soort dingen. Humor.
Leuk als ze hangen, nΓ³g leuker als ze weer opgeborgen worden. Het is net als met een kerstboom.
Vlam en Jill testten mijn nieuwe lipgloss uit. Linke Chinese shit via AliExpress. Ze kregen het er met geen mogelijkheid meer af, haha!

24 thoughts on “Plogje 31

  1. Die tandpasta-foto, hilarisch! Vooral door jouw commentaar eronder ‘alsof ik een smurf opvrat..’ Hahahaha, heerlijk! En je paasboom/paastak is niet te vroeg hoor, ik ga ‘m vandaag of morgen ook neerzetten. Gezellig.

  2. Paastakken, volgens mij heb ik die nog nooit in huis gehad haha. Ik vraag me ook af of ze hier wel bestaan… In ieder geval ziet het er wΓ©l heel leuk uit! πŸ˜€

  3. Van open tenen ben ik geen fan en mijn hakken zijn bij voorkeur iets minder hoog (anders kukel ik voorover denk ik :)), maar de kleur van die schoenen!! Hartjes.
    Waarom tandpasta tegenwoordig blauw moet zijn ontgaat me. Hier momenteel een tube uit het boodschappenpakket van EmtΓ© in gebruik, Colgate geloof ik. Blauwe gel, die vrij dun is waardoor hij uit de tube sijpelt (krijg je een hele smerige dop van) en vies smaakt. Maar ja, gratis he! Echte ‘Ollanders zijn we. Gelukkig is ie bijna op, kunnen we weer terug naar onze goeie ouwe Sensodyne.
    Die etalageruit is hilarisch!
    En een paastak moet ik ook weer eens halen. Heel lang geleden toen we net op onszelf woonden hadden we ook altijd zo’n ding en ik heb dus nog ergens een doosje vol met houten kuikentjes, paashaasjes en ander lollig gespuis. Leuker dan een kerstboom πŸ™‚

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s