Plogje 33

Ik ben lui joh. Gisteren hebben we geen fluit gedaan. Vlam was niet lekker, heeft wat ontstekingen in zijn lichaam, is hondsmoe en had nergens zin in. Dat vond ik niet erg. Had toch al geen zin om me in het feestgewoel te storten. Dus hingen we bank en speelden we wat huisvrouw tussendoor. In koken hadden we ook geen zin dus ik bestelde Chinees. We keken daarna nog wat tv en gingen om tien uur naar bed. Jaja, dat kun je wel aan ons overlaten, Koningsdag vieren…

Lang verhaal kort: ik had zelfs geen puf om een fatsoenlijk blogje te tikken.

Dus heb ik voor u vandaag wat beelden:

Ik wapperde mee, vind dat altijd zo vrolijk staan. Mijn vijftigjarige vlag, gekregen van vriendin Els, hing er feestelijk bij.
Is het u ook al eens opgevallen? In elke doos vrije uitloop eieren, zit altijd één veertje. Das toch heel raar? #vrijeuitloopconspiracy
Misty trapt er niet in. My girl! (Soort rage op dit moment. Bijna alle katten gaan erin zitten, is echt een afwijking…) Zie ook hier bijvoorbeeld.
De zuinige Zeeuw in mij heeft weer wat verzonnen. Vond al die resten lippenstift die ik weggooide zo zonde… (Deze heet de Z-Palette. Er zijn meer soorten).
Hier kan ik altijd wel om lachen. Mensen die aan dit soort “vandalisme” doen? Geweldig 🙂
Een oude kippenknuffelaar ben ik. En poezen… En paarden… En… Beesten? Sowieso geweldig!

27 thoughts on “Plogje 33

 1. Wat slim om die restjes lipstick te bewaren. Had je nog een leeg pallet? Of speciaal hiervoor aangeschaft?

  Ik ga eens kijken naar de theorie. Heb zelf ook altijd vrije uitloopeieren.

 2. Ik heb het ook gedaan met m’n 3 poezen. Poes 1 werd hellig en begon het plakband los te halen, poes 2 wierp er niet 1 blik op en poes 3 ging er wel even in liggen. Maar die was er zo weer uit toen de hond zich afvroeg wat ze daar deed en op haar af rende. Fijn weer…. 😉

 3. Pas twee weken op de kippen van de buren. En elke morgen is het een feest om de nog warme eieren te pakken. Er zit nooit een veertje aan. Wel wat kippenstront en zaagsel wat er aan plakt.
  De eieren smaken trouwens precies hetzelfde.als alle andere eieren.

 4. Een heerlijk dagje nietsdoen dus, groot gelijk. Hier ook grieperig en nadat ik de jaarlijkse tompoucen binnen had (én 2 bevroren tenen!) heb ik niets meer gedaan.
  Fijn weekend!

 5. Ik heb ook niet zo heel veel op met het feestgedruis op Koningsdag. We deden ’s ochtends een rondje kleedjes markt voor nieuwe skeelers voor Zoon (missie mislukt) en ’s middag naar de kweker voor nieuwe plantjes voor de tuin. En weer op tijd naar bed, want ik moet vandaag gewoon werken. Mijn mannen zijn wel lekker samen vrij, dus die hebben mazzel.

 6. Kippen knuffelen! Lijkt me zo leuk! Geen vlag uit bij ons maar wel een feest in het huis van de ambassadeur met allemaal Nederlanders in Bogotá. Was zo leuk! Heb poffertjes gegeten 😀

 7. Je kunt ook gewoon de lipstick in de houder laten zitten en een wattenstaafje gebruiken om ’t op je lippen te smeren 🙂

 8. Zo te zien ben je echt kippig!
  Tineke wil kippen op ons balkon. We hebben één keer een haan gehad op een stads balkon, dat bleek geen succes.
  En dat kippenpluisje, dat stoppen ze er gewoon bij in de doos om het echt te laten lijken.

Kritiek? Commentaar? Leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s